Hae Anna.fi-sivustolta

Albena

Viestiketju osiossa 'Bulgaria ja Romania' , käynnistäjänä kysyn vaan, 06.01.2006.

 1. kysyn vaan Vierailija

  Minkälainen paikka on Albena ja siellä hotelli Orchidea ? Onko hotellin ulkopuolista 'elämää' , mikä hintataso ?
   
 2. Jurki Vierailija

  Veikkaisin et halvempi,kun Kyröskoskella.
   
 3. neuvo sinulle Vierailija

  klikkaapa tämän sivun vasemmasta alareunasta
  ""hae viestejä""
  kirjoita hauksi ""albena"" tai albena orkidea""
  saat monta vastausketjua !
  kymmenittäin vastauksia !
   
 4. minä Vierailija

  eipä anna vastauksia
   
 5. onnea Vierailija

  jos olet niin pölhö ettet ymmärrä klikata muös ""hae"" niin minkä voi ! itte ainakin sain 161 viestiketjua. (hakutulos vaihtellee vähän päivittäin, aina tulee yli 100 keskusteluketjua)
  mitään muuta ei tartte kuin kirjoittaa hakuun albena ja klikata hae.
  yritä uudestaan, kyllä löytyy !
   
 6. Albena on paikkana rauhallisempi kuin Kultahietikko. Olin avomieheni kanssa Albenassa viime kesänä viikon ja kaveriporukkamme oli Kultahietikolla samaan aikaan. Kultahietikko oli sellainen biletyspaikka kun taas Albenassa oli enemmän lapsiperheitä. Albenassa oli myös puhtaampi ranta kuin Kultahietikolla, jossa ranta oli melko täynnä pahalta haisevia simpukankuoria. Tekemistä Albenasta löytyy ihan kivasti, mutta me kävimme kyllä myös kaksi kertaa Varnassa ja kerran Dobritsissa. Hotelli Orchideasta en osaa sanoa, koska asuimme hotelli Bratislavassa, joka oli melko ränsistynyt Neuvostotasavallan aikainen rötiskö. Henkilökunta oli kyllä ystävällistä ja aamupalat runsaita ja hyviä, mutta itse huoneet olivat melko karuja. Ja sai pelätä koko ajan matkatavaroidensa puolesta, kun huoneiden ovet olivat niin heppoisia. Hintataso on hieman korkeampi kuin Varnassa, niinpä kannattaakin käydä ostostelemassa Varnassa. Vesipullo oli noin. 0,5-1 levan riippui vähän koostakin ja kaksi ihmistä söi todella hyvin n. 20 levalla. Drinkkejä (alkoholipitoisia ja alkoholittomia) sai myös halvalla. Mutta muuten oluen ja viinin juonti tuli halvemmaksi kuin veden juominen :). Varnasta sai muuten todella hyvää viiniä ihan tavallisista ruokakaupoista alle levalla (1 leva=0,5 euroa). Iltaisin Albenassa oli jos vaikka minkämoista ohjelmaa, että kyllä siellä viihtyy ja oli mukavampi olla kuin Kultahietikolla, mikä on sellainen biletyspaikka ja jossa ei saanut viittä metriä kävellä ilman häirintää (sisäänheittäjät kiusasivat koko ajan).
   
 7. Pedro Vierailija

  Taidat olla aika pönttö. Tämä on keskustelupalsta, on kivempaa saada reaaliaikaista vastausta kun lukea jotain vanhoja viestiketjuja.

  Sinulle nimimerkki ""onnea"" suosittelen saittia ""www.google.fi"" sieltä löytyy kaikki, turhaa notkut täällä soneraplazan keskusteluopalstoilla.
   
 8. he-ko Vierailija

  Pedrolle vaan tiedoksi että ei ole olemassakaan muuta kuin vanhaa tietoa, on se nyt tai aikaisemmin kirjoitettua, koska uudet rantalomamatkat tänä vuonna matkat alkavat vasta toukokuulla !
   

Jaa tämä sivu