Hae Anna.fi-sivustolta

Alicante, vai joku muu kohde lähistöllä?

Viestiketju osiossa 'Espanja' , käynnistäjänä Lomalle, 18.12.2011.

 1. Lomalle Vierailija

  Millainen paikka tuo Alicante on lomailla? Tuleeko siellä aika pitkäksi kahden viikon lomalla mahdollisesti heinä/elokuun vaihteessa? Vai olisiko joku muu paikka siellä lähistöllä parempi kohde? Matkalle olisi lähdössä 6 v lapsi, vanhemmat ja ehkä myös 17 ja 19 vuotiaat tytöt (heidän lähtönsä ei ole varmaa johtuen kesätyötilanteesta).
  Mitä kaikkea näkemisen/kokemisen arvoista tuolla Alicantessa on? Entä Torrevieja, olisiko se kivempi kohde, enemmän tekemistä/näkemistä? Tykätään shoppailla, nauttia auringosta ja hiekkarannasta, uimisesta, myös paikallinen maaseutu kiinnostaa ja kauniit maisemanäkymät. Vai olisiko parempi kohde Mallorca? Sekin on vielä näkemättä. Mitä suosittelet?
   
 2. matkailija -74 Vierailija

  Minuakin kiinnostaisi kyseinen paikka =) Kertokaa kokemuksistanne!!
   
 3. eijuu Vierailija

  Vietimme Pääsiäisen to-su lomasella Alicantessa ensimmäistä kertaa. Barceloonaan verrattuna pieni, mutta kuitenkin yli 300 000 asukasta kuulemma on. Sää oli hyvä ja rantakadulla oli mukava kulkea. Ravintoloiden hinnat yllättävän hintavat ainakin rannan lähellä. Kaupassa ruuan hinta on edullista. Upea vanha linnake kaupungin keskellä rinteessä, jonne pääsi sisään hissillä. Kauniit näköalat sieltä. Vanha kaupunki ei niin iso kuin Barcelonassa, mutta kiva oli sielläkin käydä.
  Keskustasta rantaan lyhyt matka. Talouslama näkyi kadulla kerjäisinä, mikä uutta aiemmin manner-Espanjan matkoilla käyneelle. Pääsiäskulkueet olivat mahtavat, menen toistekin tähän kaupunkiin!
   
 4. pepita Vierailija

  Olin Alicantessa huhtikuun alussa n. viikon. Omasta mielestäni siellä ei ole mitään nähtävää, todella rumia rakennuksia. Toisaalta lasta ajatellen Alicante voi olla mukava rantalomakohde kesällä.

  Suosittelisin harkitsemaan vielä esim. Valenciaa hieman pohjoisemmassa, siellä voisi olla tekemistä myös vanhemmille tytöille, mutta kaupunki ei ole yhtä suuri kuin Barcelona tai Madrid.
   
 5. Baleares Vierailija


  Suosittelen Mallorcaa josta löytyy kaikkea,paljon shoppailua,aurinkoa,rantoja,vuoristoa,maaseutua,kaupunkeja,ilta elämää ja mahtavat maisemat jokapuolella saarta .
   

Jaa tämä sivu