Hae Anna.fi-sivustolta

Americasin sää

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä airw, 18.01.2007.

 1. airw Vierailija

  Onko joku juuri tullut Americasista? Lähinnä kiinnostaisi, minkälaista lämpötilaa on iltaisin ollut. Ollaan alku viikosta lähdössä ja olisi kiva tietää, millaisilla vaatteilla lähteä matkaan. Varmaankin kuoritakit on ok iltaisin..
   
 2. lapala Vierailija

  www.llombet.com
   
 3. Misu2 Vierailija

  Olisi kiva kuulla paikalla olleiden kommentteja säästä, nyt kun säät, myrskyt ja tulvat tuntuvat olevan arkipäivää joka puolella Eurooppaa. Onko Teneriffalla ollut sellaiset ilmat kuin yleensäkin tähän aikaan vuodesta?
   
 4. Aram Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.08.2006
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  0
  ricossa oli ainakin erinomainen keli edellisviikolla
   
 5. miekkonen2 Vierailija

  Palattiin keskiviikkona Americasista. Ensimmäiset päivät siellä oli pilvisiä ja tosi myrskyistä,lämpötila noin 22 astetta päivisin, myrskyn jälkeen tuli kunnon helle, 3 päivää kerettiin nauttia auringosta ja helteestä (26-30 astetta) sitte pitikin jo palata kotiin :( Tahtoo takasin!
   
 6. airw Vierailija

  Kiitoksia vastauksista.. tuntuu nyt, että kuoritakki olisi ehkä liioiteltua.. Täytyy ottaa kesäkampetta messiin ja vähän jotain lämpöstä lisäksi :)
   
 7. Krispiina Vierailija

  Tosi lämmintä 21-29. Tultiin tiistaina.Oltiin 2vkoa.Viime torstaina kova myrsky, mutta lämmin.Lauantaina taas kova myrskytuuli, mutta lyhythihaisella tarkeni koko ajan.On silti hyvä ottaa pitkähihaista matkaan, sillä illalla vaikka on 18-20 lämmintä, niin kylmä tarttuu, kun on ollut auringossa ja hionnut.Harvinaisen lämpimät ilmat ollut verrattuna viime talveen. Lämmintä oli silloinkin.Ei ole satanut kunnolla ollenkaan.Meressä lämmin vesi. Voi jos saisi olla siellä?????
  Hyviä ilmoja ja mukavaa lomaa......
   
 8. lähtijä Vierailija

  Jaahas. Ollaan lähdössä kans alkuviikosta ja säät sattuvat tietysti huonot, koska noin hyvä keli on ollut pidempään. Tietysti siellä on ollut tuollaisia yksittäisiä pikku myrskyjä.

  Millainen sää yleensä on Tenerifalla? Onko Americas, niinkuin joku sanoi, että melkeinpä takuu varmaa aurinkoa? Poikkeaako Kanariansaaret lämpötilassa paljoa?
  Ei olla aiemmin käyty Tenerifalla ja ilmasto vähän epäilyttää, kun noita myrsyjä on pitkin Eurooppaa...
   
 9. eilen kotiutunut Vierailija

  Tulimme eilen illalla Americaksesta. Jätimme taaksemme puolipilvisen, mutta lämpimän Teneriffan, joten ottakaa ihmeessä helle-vaatteet mukaan. Farkkuja eikä pitkähihaisia paitoja tarvittu koko viikkona, neulepaita oli mukana vain lyhythihaisen lisäksi, kun olimme myöhään yöllä liikenteessä.Klo 22 jälkeen saattoi olla 15 astetta, päivisin hellettä. Pilviselläkin säällä oli hellevaatteet tarpeen. Parina päivänä viime viikolla oli niin pilvistä ja tuulista, ettei menty rannalle/altaalle.
  Usein Teneriffalla käyneet kertoivat, että tämä talvi on ollut poikkeuksellisen lämmin.
  Mukavaa matkaa, nauttikaa auringosta!
   
 10. hudhuud Vierailija

  tänään yö lennolta kotiuduttiin.. aivan fantastiset säät oli :)! todella ihana paikka!! kyllä joka ilta oli joku neule päällä, en olisi kyllä muuten tarennut.. haikeat on fiilikset :(
   
 11. chica1 Vierailija

  päivälämpötilat americaksen alueella 20-24 astetta, yölämpötilat 13-16 astetta on se keskivertotila. Päivisin kevyttä päälle tai rantakamppeet ja iltaisin menoihin pitkähihainen tai neuletakki jos tulee vilu. Niinhän sitä sanotaan että etelä-Teneriffa on aurinkovarmempi, mutta on niitä pilvïpäiviäkin silloin tällöin. Tammi,-helmikuu ovat ne epävakaisemmat kuukaudet, jolloin voi sadettakin ripautella
   
 12. Lisssu Vierailija


  Olis kiva tietää sää, kun ollaan pian lähdössä.
   
 13. lapala Vierailija

  muistaakseni 10 minuutin välein...
   
 14. lapala Vierailija

  eipä näköjään oo päivittyny hetkeen, viimeks kun oltiin menos americasiin, niin kattelin sieltä koko ajan ja sillon tosiaan päivitty 10 minuutin välein...
   
 15. 1259 Vierailija

  Tässä linkki mistä näät täsmälleen miltä Americaksen sää näyttää tällä hetekllä.
  http://webcams.arona.org/arona/webcam/webcam.asp?wc=LasVistas1
   

Jaa tämä sivu