Hae Anna.fi-sivustolta

Asko Bonnell jenkkivuode - kokemuksia?

Viestiketju osiossa 'Sisustus' , käynnistäjänä papul, 04.11.2008.

 1. papul Vierailija

  Olisi nyt Askossa tarjouksessa 449€. Onko kannattava ostos? Rahaa kun ei ole kauheasti laittaa uuteen sänkyyn, valitettavasti.
   
 2. Viirupöllö Vierailija

  Meillä oli ennen Asko Bonnel jenkkisänky, kärsittiin siinä 4 vuotta. Pehmeinkin versio oli meille molemmille liian kova, lähes joka aamu sai herätä selkä ja hartiat kipeinä (ollaan molemmat aika kevyitä ja pienikokoisia ihmisiä).

  Vuosi sitten vaihdettiin Wonderlandin jenkkisänkyyn ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Pehmeä on ainakin. Seuraavaksi kun on uusi sänkyostos edessä, ostetaan varmaan samaa merkkiä, vaan vielä vähän laadukkaampi versio.

  Askon vuodekaan ei mennyt hukkaan, annettiin miehen sukulaisille, jotka on mietä kookkaampia ja ovat olleet sänkyyn ihan tyytyväisiä.

  Joten riippuu varmaan siitä, mitä haette ja millaisesta vuoteesta itse tykkäätte. Sängyssä vietetään aika paljon aikaa ja lepo on tärkeää, joten sen olen ainakin oppinut, että vuoteen kanssa ei enää pihistellä, säästellään sitten muusta.
   
 3. lenkkari Vierailija

  Usein nuo tarjoussängyt on meille olleet liian pehmeitä. Siellä liikkeessä testattaessa siis. Kyllä siihen sänkyyn vaan kannattaa sijoittaa rahaa.
   
 4. --- Vierailija

  Meillä on Sotkan jenkkisänky. Itse sänky on ollut ihan ok mutta lattian ja sängyn väliin jäävä tila on niin pieni, että siivoaminen (imurointi ja pesu) on todella hankalaa. Seuraava sänky on kunnon sänky, jossa kunnolla tilaa alla. Ja makuuhuoneessa sitä pölyä kerääntyy valtavasti..
   
 5. SssS Vierailija

  Meillä ollut Asko Bonnell Helmi- patjat nyt noin 5 vuotta. Kaksi erillistä patjaa, nyt kauhea rako keskellä, johon putoaa väliin. Muutenkin muotonsa menettänyt. En osta enää=( Ei sängyn pidä noin "kulua".
   
 6. exmyyjä Vierailija

  Vanhanmallisella bonnel-jousella tehtyjä sänkyjä ei kannata ostaa. Asko-Bonnel on vain tavaramerkki, minkä Asko aikoinaan lanseerasi halvoille perusjousille antamaan hienon vaikutelman. Jouset ovat poikittaisilla kierrejousilla toisissaan kiinni, joten jousiston jousto ei juurikaan eroa vanhoista hetekoista. Koko pakka taipuu painon alla ja liian pehmeä menee notkolle, kova taasen ei jousta oikeasta kohtaa. Kannattaa panostaa nykyaikaisiin pussijousistoihin, joissa jokainen jousi joustaa omassa pussissaan itsenäisesti, painuen vain siitä ja silloin, kun jouseen kohdistuu paino. Näin jousisto myötäilee parhaiten vartalon muotoja. Näistä pussijousistoista pitää vain valita itselleen sopiva jäykkyys. Markkinoilta löytyy jenkkejä pussijousilla alkaen n. 500,-
   
 7. vaikeeta ku Vierailija

  välillä on 2 ihmistä päällekkäin;)
   
 8. exmyyjä Vierailija

  Ei ole, jos on laadukas pussijousitus. Patjan kannalta ei ole merkitystä, painaako 50 vai 150kg, jos vain on joustavuutta riittävästi. Kokeilemalla tuokin selviää.
   
 9. TagHeuer Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.03.2010
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ikeasta saat samaan rahaan varmasti hyvää tavaraa. Itselläni on Hagavik pussijousitettu patja ja aivan loistava nukkua. 25 vuoden patjatakuu ja 90 päivän tyytyväisyystakuu. Jos et tykkää, vie takas kauppaan. 500e budjetilla löytyy jenkkisänkysetti tai vaikka Malm-sänky + sopiva patja siihen. Helppoa ja hauskaa.
   
 10. SohviA Vierailija

  Huonekalutoimittajia vertaillaan näköjään tuolla:
  Huonekalureklamaatio.com
  sivustolla. Värikästä keskustelua.
   
 11. Joopa Vierailija


  Seppo, et käynyt suomi-soffa -palstalla vastaamassa kysymykseen joka siellä esitettiin tekaistusta palstastasi?

  Harvahan tuonne omalle palstallesi voi kirjoitellakaan kun olet estänyt sinne kirjoittelun kaikilta paitsi itseäsi ja omaa asiaasi mairittelevilta kommenteilta....
   

Jaa tämä sivu