Hae Anna.fi-sivustolta

Astioista

Viestiketju osiossa 'Omat ruokaohjeet' , käynnistäjänä LauraP, 12.11.2007.

 1. muistanko väärin? Vierailija

  Oliko nuo nimeltään Luminarc tms??
   
 2. tuli. Vierailija

  Olikohan tässä ketjussa keskustelua Arabian asioista ja pohjamerkinnöistä? Itselläni paljon arabiaa (sekä vanhaa, että uutta) ja lähes kaikissa, joiden pohjaa kurkkasin, oli myös sarjan nimi.

  Itselläni tällä hetkellä Arabian Arctica sarja arkikäytössä. Etsinnässä uudet kivat, ei ole vaan vielä osunut kohdalle. Tämä sarjahan on helppo siitä, kun on yksivärinen, niin kattauksessa voi käyttää värillisiä katelautasia ja servettejä. Mökillä on sekalaista, vanhaa englantilaista ja kotimaista porsliinia, jotka muuten lojuisivat käyttämättömänä varastossa.

  Juhlalaseina on vanhaa lasia, suurin osa perittyä. Viinilaseina uniikit puhalletut, käsinmaalatut lasit, jotka mielestäni ovat edelleenkin aivan ihanat, vaikka ovat olleet käytössä jo vuosia. Harmittaa, etten aikanaan raaskinut ostaa (250 fim- oli tingitty kappalehinta) kuin kuusi lasia, nyt niitä ei saa enää mistään. Arkilaseina laseja, joiden nimeä tai valmistajaa en muista.

  Merkillä ei ole minulle mitään väliä, se ei ole itseisarvo millään esineellä, tavaralla, tekstiilillä tai vaatteella.
   
 3. Kylläpä tässä ketjussa on sitten ilkeitä ja itseään korostavia naisia. Mikä onkaan ikähaarukkanne? Onko mielestänne sivistyksen mitta kehua repostella millaisia laseja ja kuinka kalliita omistaa? Saatikka sitten mitä juomia milloinkin ja kenen kanssa juo... Sitten arvostellaan halpamaisesti toisen tyyliä tai astioita ja jopa vieraitakin, joita ei edes tunneta.

  Hei, hankkikaa hyvät leidit lisää hyvää itsetuntoa, sillä hyvällä itsetunnolla varustetun ihmisen ei tarvitse koskaan mollata toista, vaikka hän joisi kolpakosta samppanjaa :)
   

 4. Ei meilläkään riipu viinan määrästä se onko ystävien tai kutsuvieraiden kanssa hauskaa . Enhän ole edes sellaista väittänyt. Meillä vaan on aina valmiudet siihen, että tulee yllättäen suurempikin porukka. Koti on valittu ja kunnostettu sitä silmälläpitäen, että liikevieraat voidaaan ottaa meillä vastaan. Firmassa muillakin on sama käytäntö. Johtuu varmaan siitä, että olemme kaikki yhtä perhettä.:) Ei kaikkien liiketuttavien kohdalla käy kutsu meille kotiin. Siihen tarvitaan hieman aikaa ja näppituntumaa.;)

  Kuulosti vain kovalle ja kylmälle tuollainen" meillä ei vieraita varten varata erikseen"...kommentti. En ole vastaavaa vielä kuullut, koska yleensä sanotaan juuri päinvastoin. No, ehkö Suomessa sitten ihmiset ajattelee kovin erilailla vaikka en vieläkään usko, että se olisi yleinen tyyli. Näillä palstoilla nyt törmää vaikka minkälaisiin kommentteihin joita ei kannata heti yleistää.

   


 5. Vai vieraanvaraisuutta noin yltäkylläsesti. Kyllä ei Suomessa vieraat ole kun välttämätön paha joille pannaan lasketut palat ja tipat etteivät viivy liian kauan. Vierailta pikemminkin odotetaan, että tulee kassit käsissä tuliaisten kanssa. Ennen tuotiin kukkia ja kahvipaketti, nykysin se ei riitä, pitää olla paljon muutakin, että on jonkin verran pidetty.Tässä maassa ei ihmiset tykkää olla sosiaalisia, kyläilyt on vähissä ja tuhisten ne vähätkin otetaan puoliväkisin vastaan eikä kyllä kysellä mikä on mieleen. Nehän vois vaikka tykätä ja tulla pian uudelleen. Sitä riskiä ei kukaan ota. : D: D: D Ei se mitään kovaa ja kylmää ole kun sanoo, että ei vieraille mitään erikoisuuksia, viinoja ja purtavaa. Ne on varotoimenpiteitä pitämään loitolla immeiset etteivät liimaannu kiinni. Supisuomalainen arvostettu tapa. Eihän nyt kukaan omistaan anna , ite täällä omat viinat juodaan ja viimeiseen tippaan, siitä oo toisille jakamaan. Jos tuo mukanaan omat juotavat niin illasta voi tulla mukava, jos ei niin kotiinlähtö tulee aikasin. Viina on suomalaiselle kun luu koiralle, älä hitossa koske siihen, äläkä ees ehdota sen tarjoamista. Tämmöstä se on elämä täällä.
   
 6. ei enää tilaa... Vierailija

  Meillä mies juo viiniä silloin kun ruoka sitä "vaatii" kuten Aiolikin sanoi tuolla edellä. Eli hän ottaa lasillisen tai pari viiniä hyvän ruuan kanssa illallisella, viikonpäivällä ei merkitystä. Itse otan joskus muutaman siemauksen, mutta enempää en voi kun alkaa naama punoittamaan ja nenä menee tukkoiseksi :(. Joskus saattaa mennä useampi viikko, ettei viinipulloa avata, mutta meillä on kuitenkin aina muutaman viinipullon varasto kotona.

  Laseista meillä on Ultima Thule -sarjan kaikki lasit kahdelletoista henkilölle ja muutama Ikeasta ostettu halpa viinilasi joita mies käyttää arkena, maito ja vesilaseina on Ainoja. Näillä on hyvin tultu toimeen.
   
 7. vieras-vara Vierailija

  Olin lukevani viestin että on epätodennäköistä jos jollain on tarvetta 12-lasai käsittävälle lasistolle! Uskomatonta.... jos nyt hänellä ei ole mutta kyllä aiankin itselläni on.
  Kommentti kuvastaa suomalaista lähiöelämää mielestäni eli kontakteja ei ole.
  Meille kutsutaan usein jopa ystäväpariskuntia illastamaan eli laitetaan pöytä kauniiksi kattauksella ja laitetaan hyvää ruokaa. Jos mukana on 5 pariskuntaa ja sitten isäntäväki, siinä menee jo 12 lasia käyttöön.
  Vapaa-ajanasunnolla meiilä on kesäaikaan usein noin 25 vierasta kutsuilla. Silloin ei ihan Riedeliä laiteta pöytään mutta kattaus on kunnollinen, tarjoilu terassilla buffet-tyyliin.
  Eli hyvät ellit, ymmärtäkää(yrittäkää edes) ettei kaikkien elämä ole samanlaista. Ja mitä kattauksiin ja asioiden arvostuksiin tulee, nuorena ei paytsi ole varaa kalliiseen mutta ei myöskään arvostusta laatua kohtaan. Kritiikki kasvaa iän myötä.
  Kysyikö joku Luminarc-mallistosta? Se on tavallinen lasimalli, oli joskus kait 70-luvulla myynnissä, mustajalkainen halpa malli. Ei varmaan edes ole tuotannossa ollut aikoihin. Meilläkin sellaisia laseja on muutama olemassa, ovat jossain varastotiloissa. Ei niitä enää tule koskaan käytetyksi.
  Joku myös väitteli Riedel-viinilasien hinnoista. Kysyin Decanterista ja 2 kpl maksaa vähän yli 50 euroa.
   
 8. nimmarille... Vierailija

  "nyt sisitystä kehiin". Kysyttiin mitä astiastoja on ja jos vastaa Rideliä, sinä tuomitse eli väitätäettä se on itsensä kehumista. Miksi niin, sehän on totuudenmukainen vastaus. Onko sinusta "sisistynyt" se joka kulkee ryysyissä ja elää miten elää? Jokainen tekee hankintansa varojensa mukaan ja tänne ei ymmärtääkseni ole pelkästään k...llä lupa kirjoittaa. Eli häpeä sanomisiasi.
   
 9. Riedelista Vierailija

  Jos hintakommentti oli minulle tarkoitettu, niin en toki väitellyt vaan kerroin, että meillä päin kaksi lasia (pari) maksaa vähän yli 40 euroa. (En asu Suomessa).
   
 10. vieras-varalle Vierailija

  Onko vieraille pakko panna niitä laseja? Eikö riitä että panee pullon kiertämään ja juo sen suusta suoraan. Ihan turhaa prameilua lasista juonti.Meillä on tasan 4 lasia koko 6 hengen perheelle ja juhlissa ne pannaan pöytään oli vieraita tai ei ja vuorotellaan niillä juomista. Ihan hyvälle on maistunut ja hyvin on tultu juttuun. Meidän tyyliin ei kuulu leventely.
   
 11. Astiat vaihtoon Vierailija

  Tietääkö kukaan, onko Arabian (tai muun laadukkaan) valmistajan astioita (siis. lautasia, mukeja yms. keraamiikkaa) saatavana tumman harmaana? Lähitienoolla ei ole sellaisia kauppoja, joista voisi käydä katsomassa, mutta seuraavalla Hesanreissulla voisin kierrellä kaupoissa, jos joku osaisi antaa vihjettä, millaisia löytyy - jos löytyy!
   
 12. juuri näin Vierailija


  Totta. Nuorena ei osaa arvostaa laatua eikä ole varaa edes ostaa kalliimpaa, vaan sitä ostetaan mitä muillakin on ja mikä on "muotia". Minullakin oli Luminarc-laseja nuoruudessani, onneksi ei enää. Nykyisin ne ovat minusta rumia, sekä en pidä niiden paksuudesta.
   
 13. Eihän täällä kukaan tiedä missä kukin asuu eli jos asut jossain muualla kun Suomessa, ole hyä ja kerro että hinta ei ole Suomesta peräisin. Jotenkin mielesäni joku väivtti vastaan kun eräs toinen kertoi että ko. lasit ovta kalliita. Ne ovat KALLIITA Suomessa, se on totta.
  Ihan koko lasisto ei meillekään ole hankittu kerralla eli ei kaikkia "sen seitsemää sorttia" laseja ole ostettu kerralla 12 kpl:tta. Jois jakun hankii tuota lasisarjaa, ja niitä käyttää, kaikki lajit on sitten parasta olla samaa sarjaa.
  On pakko nauraa tuolle "pannan pullo kiertämään" sillä sehän on vain puistoissa istuvien ukkojen ja akkojen tapa!!! Haluat provoilla! Sinä ilmeoisenä köyhänä ja toisenlaisatn tapojen kaäyttäjän ilmasiet kateutesi!
  Kun on PÄIVÄLLISET joilla vieraat ovat pukeutuneet, ei seillä pullo kierra pöydässä vaan kaikki juomatkin tarjoillaan jokaiselle.
  Perheen käytäntö on toinen asia, ei kait nyt mikänä perhe pidä illalliskutsuja toisilleen, haloo. Et ymmärrä kutsujen pointtia etkä ns. hyviä tapoja.
  On esitetty myös sitä että vieraista ei väliteä, vieras näyttää saavan nakkikeittoa jos joku tulee käymään... sitäkin porukkaa näyttää olevan. Mietin mistähän nuokin ovat kotoisin kun tuollaisia möläyttelevät. En kaipaa tietoa sen kummemmin, en halua kuulua noihin piireihin.
   
 14. äippä66 Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.09.2007
  Viestejä:
  3 818
  Saadut tykkäykset:
  1
  Meidän arkiastiat ovat todella arkisia. Tosin samaa paria kyllä löytyy joka ruokailijalle :) Lasitkin ovat halpoja peruslaseja. Ruokajuhlaan kaivan Arabian perintöastiastoni esiin, ja lasitkin vaihtuvat kristalliin. Normaalioloissa juomme kaffeet ihan vaan mukeista, mutta vieraille kahvi tarjotaan paremmista kupeista :) Tosin haaveenani olisi hankkia joskus kaunis ja toimiva perusastiasto arkeen. Minusta ruoka ja juoma maistuvatkin paremmilta kauniilta astioilta :) Ja viini aina viinilasista :)
   
 15. "nimmarille...", kommentissani ei ole mitään hävettävää, jos ihmettelen alentuvaa käytöstä niitä kohtaan, jotka saattavat juoda esimerkiksi mustajalkaisesta lasista punaviininsä vieraidensa kanssa. Itse en edes maininnut ko. laseja, mistä sinä puhut. Minä en "tuomitse eli väitätäettä", kuten tekstissäsi kirjoitat, kenenkään Ridelistä
  ( kirjoitetaan muuten Riedel ) juomista, vaan miten asiat esitetään.

  Yritit minulle vinoilla ns. kirjoitustavastani: ehkäpä se olikin tarkoituksella niin kirjoitettu. Sinullapa oli muuten paljon kirjoitusvirheitä muutamalla rivillä :)
   

 16. Kuule et näy ymmärtävän aitoudesta höykäsen pöläystä. Kyllä ne hienoilla kutsuilla kuule ne pullot kiertää ja laulut soi. Pukuihin jää muistot tarjoilusta seuraavalle päivälle. Herrat lähtee voinappi rinnassa kotiin. Otappa selvää käytännöstä. Puistoon ei mennä pullojen kanssa. Pöydässä hienot ihmiset pysyy. Kyllä perhe kutsuu toinen toisensa illalliselle. Minun mies soittaa mulle ja snoo, että nyt illalla pannaan kemut pystyyn ja syödään herroiks, sano lapsille. Kutsu tuli ja juhlat pyörii. Nämä on ykköstavat joka perheessä. Halooo , haloooo.....

   
 17. oii Vierailija

  En omista yhtään "täyttä" astiastoa tai lasistoa. Ei meillä kyllä usein muita perheen tai ystäväpiirin ulkopuolelta käykään syömässä, ja he saavat syödä ihan samanlaisilta lautasilta ja juoda samanlaisista laseista kuin mekin. Kukaan ei koskaan ole valittanut, että ruoka maistuu pahalta "arkilautasilta", päin vastoin. Ruoka itsessään kun on asetettu nätisti ja houkuttelevasti ja ennenkaikkea valmistettu huolella, on tärkeintä minulle ja myös ruokavierailleni.

  Arkilautasina meillä on Kermansaven "ensimmäistä" sinistä (ei valmisteta enää) oliivia ja jotain nimetöntä mustaa neliön mallista sarjaa. Aterimet ovat Elegiaa ja Savoniaa. Kahvikuppeina käytetään mukeja jo ihan sen takia, ettei kokoajan tarvitse olla kahvia kaatamassa lisää kahvia. Erikoisempia laseja ovat viskilasit pääkallokuvalla. Juomalaseina on muuten aika sekalainen seurakunta. Iittalan kartiolasit toimivat ehkä "parempina laseina", koska niitä harvemmin käytetään.

  Ostan itse astiani perusteella, että mikä minua itseäni miellyttää, en seuraa mitään designia orjallisesti. Olen siis varmasti moukka monen ellin mielestä. Minusta on mukavempi käydä syömässä ystävien luona, jotka eivät esittele hienoja ja kalliita astioitaan vaan paneutuvat ruuan esillelaittamiseen ja valmistukseen. Pöytä on sitäpaitsi hauskemman ja viihtyisämmän näköinen, jos siellä on jotain erilaista. Tunnelma on rennompi. Omalla kaveriporukalla kun iltaa istuu, ei astioilla pröystäillä missään kodissa meidän piirissä. Toki jos luonamme kävisi usein liiketuttavia tai muuten harvinaisempia vieraita, kattaus olisi myös vaatimusten mukainen ja juuri näitä tilaisuuksia varten hankittu.

  Viinilasejakaan en omista minkäänlaisia, niille ei oikein käyttöä ole edes löytynyt. Ollaan kaikki enemmän olut/siideri/lonkero linjoilla. Mikään pakko ei viiniä ole litkiä, jos suu sanoo, ettei se ole hyvää, jälleen moukkamaista käytöstä, tiedän. Joskus on kyllä pullo valkoviiniä varalla( koska sitä itse joskus juon, maitolasista, huoh, kuinka alkukantaista!), jos ei vieraista ihan tiedä mieltymystä ruokajuomaksi, mutta useinmiten juodaan maitoa mieluummin kuin viiniä.

  Eikä meilläkään ole monia pulloja ihmesotkuja jemmassa vieraita varten. Oikeastaan "vakio viinoihin" kuuluu ***Jaloviina ja joku kirkas viina. Noista kahdesta perus aineksesta saa mehujen ja limpparien kanssa rakennettua hyviä drinkkejä, mielikuvituksella. Jos on tiedossa joku illanistujainen niin sitten tehdään yleensä booli, jossa on erinäisiä litkuja.
   
 18. Oiiihh... Vierailija

  Minä en osta koskaan sitä mikä minua miellyttää, ostan aina viimeistä muotia ja vaikka oisivat kamalan rumia. Pakko oli nytkin hankkia neliskanttiset japsimallit ja ihan hirveät mutta kun ne on muotia. Rahatkin meni ja piti ottaa kakkosduuni. Meillä sitten aina tehdään esityskierros kun vieraat tulee, näytetään koko koti läpi vessoista makuuhuoneeseen ja lakanoihin. Siihen oikein paneudutaan, paneutumalla paneudutaan, siihen esittelyyn. Se on tärkeää. Meidän piirissä taas ensin kaikki pröystäilee ja sitten vasta mietitään ruokaa. Tunnelman kuuluu olla kireä koska aina jollakin on parempaa tai kuuluttaa siinä, että nyt on hankinnassa astiastojen viimeisintä huutoa oleva malli mutta sehän kuluukin asiaan. Me ihmiset ollaan niin erilaisia,pitää kunnioittaa. Meillä porisee pontikka ja siitä saa mahtavia variaatioita kaikille. Muuten vaan ihan jotain kolmesti kirkastettua kaapin perillä, ei kerrota merkkejä vaikka ne on pullon kyljessä. Niin pitkälle ei mennä pröystäilyssä. Tästä näette, että juuri me olemme vaatimattomia ihmisiä, muut on niitä pröystäilijöitä.
   
 19. Aino Alatuuhonen Vierailija

  Me pyydetään ystävällisesti vieraita olemaan katsomatta astioita kun istuvat pöytään. Näin ei kukaan voi syyttää esittelystä. Lautasia ei koskaan kateta pöytään vaan otetaan suoraan kaapista, täytetään reunoihin asti ja viedään syöjille. Ei näy minkälaatuisia lautasia on. Ruoka pannaan kattiloissa esille. Lautasilla ja tarjoiluvadeilla esittely olisi liikaa elvistelyä .
  Meillä tarjotaan kahvit litran tuopeista. Ei aina tartte kysellä ottaako joku lisää. Juo minkä juo ja jättää loput. On niin erikoinen juttu, että rentouttaa koko syöjäsakin. Erikoisena erikoisuutena meillä on aasialaiset riisiviinilasit joiden pohjalta paljastuu seksiaktikuva. Sen näkee vaan jos lasi on täynnä, eli jokainen täyttää sen aina vaan uudelleen vaihdellen toistensa laseja ja tunnelma eikun rentoutuu entisestään noita sotkuja ja litkuja lipitellessä.

  Pröystäilyä on "oiii" nimimerkillä tuo vaatimattomuuden korostus. Meidän piireissä ei kenekään kotona pröystäillä vaatimattomuudella. Ollaan vaan niinkun ei oltaiskaan. Meillä ei ole olevinaan yhtään mitään ja sitten kuitenkin sanotaan, että no kun on savoniaa ja eleganssia ja arabiaa ja antiikkia, ihan vaan semmosia vaatimattomuuden symbooleja.
   
 20. Viinisieppo Vierailija

  Meillä löytyy vierasvaraksi (ja mies nyt voi siemaista paukun joskus muutenkin) konjakkia ja viskiä, usein myös punaviiniä. Liköörejä harvemmin, kun emme kumpikaan niitä kamalasti "harrasta".
  Lasit meillä on aika sekalaista seurakuntaa, joskin tuo Ultima Thule sarja on aika hyvin edustettuna, saatu "perintönä". Siitä meillä löytyy varmaan 6 kpl kutakin, valko- ja punaviinilasit, olut/siiderilasit, snapsilasit ja mitkä lie vesilasit vielä yhdet.
  Uudempaa tuotantoa on Iittalan... no ne sellaiset melko paksusta lasista valmistetut värilliset viinilasit, mitä ne nyt onkaan nimeltään... Niitä on vasta 6kpl, mutta niitä olis kyllä tarkoitus hankkia lisää. Tosi hyvät yleislasit, joipa niistä sitten maitoa tahi viiniä =)
  Sit löytyy halppiskuohuviinilaseja ainakin 12 kpl, sekä jotain lahjaksi saatuja Pentikin viinilaseja, mutta vain muutamia noita.
   
 21. Aioli Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.11.2006
  Viestejä:
  1 360
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onpa pitkät tarinat kodistanne ja puitteistanne. Onnea vaan kotiin, jossa viihdyt noin hyvin ja menestystä liiketoimiin! Lopetan omalta osaltani aiheen kommentoinnin tähän viestiin, koska alkaa mennä enemmän henkilökohtaisuuksiin kuin asiaan. Oikaisen kuitenkin pari kohtaa. Eli en ole väittänyt mitään viinan ja hauskuuden välisestä suhteesta. Toisekseen vääristelet tuossa tekstiäni niin, että voisit tulkita minun olevan erityisen epävieraanvarainen. Tapanamme on tarjota ystäväpiirille mietittyjä ja lämmöllä valmistettuja ateriakokonaisuuksia, joissa juomapuoli on osa kokonaisuutta. Ystäväpiiriimme kuuluu jonkin verran ruokaharrastajia, jotka ovat kaikesta päätellen olleet tyytyväisiä tarjoiluihin. Avointa baaria emme pidä. Vaikka sinä ja minä olemmekin tältä osin järjestäneet baarikaappimme ja elämämme eri tavoin, olet varmasti laajoissa sosiaalisissa ympyröissäsi oppinut, että kannattaa antaa sijaa ihmisten erilaisuudelle, ihan ystävällisesti. Silloin ei tarvitse muita alentamalla ylentää itseään.

  Olit todennäköisesti lukevinasi väärin, jos minun viestiini viittaat. Puhe oli siitä, ettei ole realistista väittää, että jokaisella on oltava vähintään 12 hengelle varattu täydellinen lasisto kalleimmasta mahdollisesta sarjasta tai kyseessä on juntti tai lähiösurkimus. En väitä, ettei a) kenellekään tässä maassa ole ko. laajuista lasistoa tai b) joillakin näitä ole tai c) ettei ihmisillä saisi olla laatikoittain laatukristallia joka lähtöön. Ainoastaan, että kaikilla ei vaan ole eikä siksi tarvitse olla sen kummempi juntti. Mustan ja valkoisen väliin mahtuu jälleen kerran sävyjä ja täydellisen riedelistön ja pullonsuun väliin laseja. Sama lasiteoria pätee mielestäni ihan mihin muuhun tahansa maahan, myös sinne "hienoon" manner-Eurooppaan. Eiköhän meillä useimmilla ole ystäviä, tuttavia ja matkakokemuksia useista maista, niin että tiedetään asuinmaasta riippumatta, ettei se elämä sen kummempaa ole meillä kuin muuallakaan. Omiin laseihini en tässä viitannut enkä viitsi edes enää kommentoida alkuperäistä aihetta, kun tämä on mennyt pelkäksi piruiluksi, taas.

  Olisi muuten kiva, että pitkiä tekstejä ei tarvitsisi lainailla kokonaisuudessaan. Jos halutaan viitata johonkin kohtaan tekstissä eikä vain keksiä niistä omia vääntöjä, on helppo poimia lainaukseen halutut pätkät.
   
 22. BIG BROTHER Vierailija

  Näyttää taas ns."kirjautuneet" kommentoivan kirjautumatta eri nimimerkeillä. Tästä on ollut monesti, monesti puhetta. Ensin tehdään pari kierrosta kirjautumatta, nälvitään muita ja sitten kirjaudutaan , että päästään pitämään yllä rakennettua imagoa itsetään.

  Kaikki "kirjautuneet" harrastaa tätä näköjään vakituisesti. Näyttää olevan ylivoimainen haaste kaikille pitää sama nimimerkki ja taito olla irvuilematta. " Vakionimimerkit" leikkii palstan kingejä mutta iskevät vierailijoina selkäpuolelta.

  Ketjussa porskuttaa vakiot vaihtuvilla nimimerkeillä niin, että hirvittää. Kirjautumistemppu ei toimi lopulta koska se on vain yksi ilmentymä kommentoijan multipersoonallisuuksista.;)

  Tapaamisiin.
   
 23. Gilmoren tyttö Uusi jäsen

  liittynyt:
  28.06.2006
  Viestejä:
  1 598
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sallittakoon nyt yksi kommentti asian vierestä, kun alkuperäisestä aiheesta, eli astioista, olen jo kertonutkin. Eli miten ihmeessä lähiössä asuminen liittyy ystäväpiiriin tai siihen, minkälaisia astioita ihmisellä on? En usko, että kukaan muu kuin minä ei asuisi lähiössä, vaan kaikki asuisivat oman kaupunkinsa ydinkeskustassa - lähiöitähän ovat kaikki kaupungin keskustan ulkopuoliset kaupunginosat. Meillä täällä meidän lähiössä tuntuu usein elävänsä kuin maalaiskylässä, eli kaikki tuntevat kaikki, joten sosiaalisia kontakteja on todella paljon ja samoin ystäviäkin.

   
 24. Gilmoren tyttö Uusi jäsen

  liittynyt:
  28.06.2006
  Viestejä:
  1 598
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mistä päättelet, että rekisteröityneet kirjoittaisivat ikäviä viestejä rekisteröimättömänä ja sitten muita viestejä rekisteröityinä? Uskoisin, että valtaosa nimimerkin rekisteröineistä tekevät niin kuin minäkin, että jos joskus kirjoittaa sisäänkirjautumattomana, käyttää silti omaa nimimerkkiään eli esimerkiksi minä voin joskus pikaisesti kirjoittaa jonkun viestin esimerkiksi nimimerkillä "Gilmoren tyttö pikaisesti kirjautumatta". En minä ainakaan olisi viitsinyt rekisteröityä ja ottaa taas muistaakseni yhden salasanan lisää, ellei minulla olisi ollut aikomusta käyttää omaa nimimerkkiäni.
   
 25. BIG BROTHER Vierailija

  Hyvin simppeliä. Niin vain tekee kaikki ja jokainen. Kyllä sen näkee jos ottaa selvää.;)

  Pitääkö selvemmin kertoa? Eikä tarkoita "vakionikki kirjautumatta" versiota. Tiedät sen tarkalleen ja niin tietää joku muukin...salasanoja ei tarvita kun vierailee ja keskii samalla muun nikin. Senkin sinä tiedät. Mitä tästä nyt vänkäämään. Vakionikkien uskotaan toimivan valeasuna mutta on jo vanha vitsi jonka läpi näkee nekin jotka ei osaa käyttää tekniikan pieniä ihmeitä hyväkseen.:)
   

Jaa tämä sivu