Hae Anna.fi-sivustolta

Aurinkomatkojen Dubain 7pv risteily Costa Favolosa -laivalla?

Viestiketju osiossa 'Yleistä risteilyistä' , käynnistäjänä Pariskunta, 15.10.2011.

 1. Pariskunta Vierailija

  Hei,

  kaipaisin kokemuksia Aurinkomatkojen myymästä Dubain 7vrk risteilystä. Risteily tehdään Costa Favolosa -aluksella ja reittinä on Dubai - Muscat - Fujairah - Abu Dhabi - Oman Khasab - Dubai. Hintaa tällä paketilla on noin 1200€/henkilö, ajatellen että matkustusajankohtana olisi helmi-maaliskuu 2012.

  Vaihtoehtona olen katsellut ja miettinyt myös Välimeren alueella tehtäviä risteilyjä, joissa pysähdyspaikkoina olisi itseäni suuresti kiinnostavia kohteita, kuten Rooma, Napoli, Barcelona jne. Mutta näitä matkoja ei taideta tehdä ennen toukokuun sesonkia? Aurinkomatkoille kyseinen paketti ei ole tullut vielä edes myyntiin.

  Se, mistä kaipaisin tietoa ja kokemuksia, on:

  • Onko risteilyaluksella olo rentouttavaa, vai onko siellä niin paljon väkeä ja hulinaa, että olo on pikemminkin stressaavaa?

  • Minkälaista ruokaa laivalla on? Pakettihintahan sisältää all inclusiven, eli "Risteilyn hintaan sisältyy täysihoito laivalla: aamiainen, lounas, illallinen, keskiyön buffet ja välipalat. Hintaan sisältyy myös buffetravintolassa automaateista saatavat virvoitusjuomat, vesi, kahvi ja tee, samoin jäätelöautomaattien jäätelö. ". Onko näissä ruokapaikoissa yhtä kauheat jonot, kuin esim. SiljaLinen & Viikkarin buffet -pöydissä?

  • Pärjääkö laivalla perus sisähytissä (alin hinta), vai kannattaako ottaa ikkunallinen hytti (hieman kalliimpi) tai jopa hytti parvekkeella (kallein)?

  • Paljon reissuun kannattaa varata käyttörahaa per henkilö? Ajatellen, että ostaa alkoholijuomia laivalla (ja ehkä myös käy olusella pari kertaa kohteissa maissa), osallistuu mahdollisesti joillekkin järjestetyille retkille ja ostaa jotakin pientä kotiin vietävää/tuliaisia?

  • Riittääkö laivalla tekemistä koko viikolle? (Yksi matkustuspäivistä on meripäivä, eli päivä vietetään kokonaisuudessaan laivalla). Mahtuuko kannelle ottamaan aurinkoa, vai onko se(kin) täyteen ahdettu ihmismäärästä?

  • Onko reitin pysähdyspaikat näkemisen arvoisia?

  Myös kaikenlaiset omakohtaiset kokemukset kyseisestä reissusta ovat enemmän kuin tervetulleita.

  Kiitos :)
   
 2. reissuli Vierailija

  Tsekkaapa keskustelut Karibia ja Välimeri-osiosta niin saat vastaukset suurimpaan osaan kysymyksistäsi. Risteilykonsepti on yhtiökohtaisesti sama kaikkialla maailmassa eli homma toimii samalla tavalla olit sitten Karibialla tai Aasiassa.

  Aikataulut löytyvät parhaiten ko. risteilyfirman sivuilta ja omatoimimatka on varmasti hyvä vaihtoehto, jos osaatte englantia.
   
 3. Pariskunta Vierailija


  Joo huomasin kyllä nuo alempana olevat viestiketjut. Mutta esim. nuo Välimeren alueen risteilyt eroavat tästä Dubain reissusta siinä mielessä, että näissä Välimeren reissuissa on pienemmät paatit, mikä varmasti vaikuttaa ainakin jollakin tapaa laivan palveluihin/ruokailukulttuuriin ja merenkäyntiin.
   

Jaa tämä sivu