Hae Anna.fi-sivustolta

Auttakaa naista mäessä - hotelli Barcelonasta

Viestiketju osiossa 'Barcelona' , käynnistäjänä Syksyllä ensi kertaa Barcelonaan, 03.04.2007.

 1. Heip!

  Lennot on plakkarissa, mutta hotellia ei vielä ole. Netistä olen selannut ja hotelleja tuntuu löytyvän, liiaksikin. Barcelonan kävijät, antakaa suosituksia. Joku täällä suositteli Hotel Agadiota, mikä vaikuttaa ihan potentiaaliselta. Haluaisin kuulla siellä majoittuneilta, millainen aamiainen ko. hotellissa on verrattuna esim. perussuomalaiseen hotelliin? Aamiaisesta sillä kysyn, koska hotellihintaan ei tunnu automaattisesti kuuluvan aamiaista (?) ja matkoilla arvostan kunnon aamiaista, koska sillä pärjää pitkään päivälle. Hotellin hinta voisi olla n. 100 e/yö, ei tarvitse olla mikään neljän tähden huippu, mutta ei mikään murjukaan. Sijainnin olisi hyvä olla sellainen, että kävellen pääsee hyvin kiertämään (en pidä metroista), siten ainakin muissa paikoissa olen tottunut kiertämään.

  Luin edellisiä viestiketjuja ja harmi lukea noista ryöstelyistä... Itse olen tähän asti säästynyt, pitää taas muistaa varovaisuus.

  Kiitollisena kommenteista!
   
 2. lete Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.02.2007
  Viestejä:
  32
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ramblasin varrella on keskeiset paikat.Samoin Catalonia aukion ympärillä.Siitä on helppo mennä minne vaan ja julkiset kulkee hyvin.Metro on helppo ja selkeä, verrattuna moniin muihin kaupunkeihin esim. Tukholmaan.Ramblasin lähellä on paljon museoita ja kauppoja , vanhan kaupungin puoli on ihan keskeinen ja upea alue hotellille myös.Siellä on joku H10 , mikä on sijainniltaan tosi hyvä. Googlesta löydät kartat , niin on helpompi sompailla ja valita hotellia.
   
 3. noor Vierailija

   
 4. Barsaan Vierailija

  Vertailin itsekin sekä ebookersin, hotels.comin ja Tjäreborgin pelkkä hotelli -valinnan kautta eritasoisia ja -hintaisia huoneita Barcelonassa ja totesin että Tjäreborgilta näkyi saavan edullisimmin samoja hotlia jotka olivat mm. ebookersillakin myynnissä.
   
 5. haluan-pillua Vierailija

  Minusta Seksi-Hotel on paras paikka. Siellä saa olla altailla ja tehdä rauhassa vedenalaista seksiä. Hotelli on auki 69 tuntia vuorokaudessa, ja sinä aikana saa tehdä pornoa niin paljon kuin haluaa. Siellä myydään myös drinkkiä nimeltä "Pillumehu". Seksi-Hotelissa huoneet maksavat 69 euroa/seksi-yö.
   

Jaa tämä sivu