Hae Anna.fi-sivustolta

bambuaita

Viestiketju osiossa 'Sisustus' , käynnistäjänä hips, 30.04.2006.

 1. hips Vierailija

  Luin juuri hiljattain jostain uusimmasta lehdestä (pirkka, yhteishyvä, menaiset, anna, kotiliesi...ainakin noi olen lukenut) parvekkeen sisustamisesta, jossa oli reunoille laitettu bambuaitaa. Aita näytti tosi kivalta, ja ajattelin sitä hommata, mutta nyt lehti on ehtinyt mennä roskiin. (meillä ei säästetä luettuja lehtiä) Eli jos joku on lukenu saman jutun, tai tiedät muuten, mistä aitaa saa, viitsisitkö kertoa? Jutussa oli myös aidan hinta, sitäkään en muista nyt... :/
   
 2. Heps Vierailija

  Moi,

  en tiedä tarkoitatko bambuaidalla samaa jota me ostimme Etolasta.
  Aita on pajua eli pajun kepeistä tehty ja rautalangalla yhteen sidottu. Aita on 5 m pitkä ja metrin korkea. Maksoi Etolassa 26 euroa.

  Me laitoimme aidan lasitetun parvekkeen alaosaan näkösuojaksi ja se on oikein kivan näköinen.
   
 3. hips Vierailija

  Tarkoitin tietysti pajuaitaa... tuli jokin ajatuskatkos ja paju muuttui bambuksi.. Ai Etolasta saa, kiitos tiedosta! Sitäkö saa vain 5 m paloissa?
   
 4. Pippa Vierailija

  Itselläni oli Bauhausista ostettu pajuaidanpätkä parvekkeella (kun mulla oli vielä sellainen), joka oli kooltaan n. 1X1,5m. Maksoi noin 30€.
   
 5. Miu Vierailija

  Mäkin aattelin jotain tommosta mein parvekkeelle kun sitä ei saa maalata ja se on ihan hirveen näkönen..ajatus vaan oli että se pajuaita ois korkeempi kun metrin..pitäs olla varmaan 2 m kun se tulis toiselle seinälle.Lattia peitetään laudoilla.

  Oisko neuvoja mistä löytäs korkeempaa?
   
 6. katti Vierailija

  itse ostin vähän yli metrin korkuisen aitani lahden honkkarista. oli silloin viimeinen kappale ja maksoi alle 20 €. pituutta palasella oli 5 m ja riitti meidän partsille hyvin.
   
 7. Miu Vierailija

  Ai Lahen honkkarissa oli...pitää varmaan pirauttaa sinne ja kysyy onko tullut lisää jos vaik kävis töitten jälkeen hakemassa.....thanks!
   
 8. merikka Vierailija

  honkkarista saa ainakin taas bambuaitaa... kympin maksaa vaan... 5 metriä... meillä tylsä valkeaseinäinen keittiö joten aionpa laittaa sitä yhdelle seinälle.. lattialistasta ylöspäin siis... antaa kivan tunnelman pöydän taakse kun se ehdottomasti jotain siihen tarvitsee ja meillä kun on muutenkin puuta ja ruskean sävyjä niin käynee hyvin ja jos ei kävis niin sit keksitään muuta käyttöä sille...
   
 9. Samas Uusi jäsen

  liittynyt:
  11.04.2007
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mistä muualta olette löytäneet tuota aitaa? Itsekin sellaista suunnittelen, eikä noita mainitsemianne kauppoja löydy paikkakunnaltani.
   
 10. veksiII Vierailija

  Eiks noi muuta rakennuksen ulkonakoa? Voiko niita noin vain laittaa parvekkeille?
   
 11. hih ;) Vierailija

  Irtonaisen tavaranhan saa laittaa esílle - kaikki julkisivulautakunnan ohjeet koskevat vain kiinteitä rakennelmia! Toki jokainen saa parvekkeensa sisustaa aivan kuten tahtoo ;)
   

Jaa tämä sivu