Hae Anna.fi-sivustolta

Comojärvi

Viestiketju osiossa 'Yleistä omatoimimatkoista' , käynnistäjänä satutuuli, 06.04.2008.

 1. satutuuli Uusi jäsen

  liittynyt:
  09.04.2007
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!

  Kertoka kokemuksia Comojärven Comosta! Aion viipyä sielä pari päivää heinäkuun puolivälissä. Kulkeeko sieltä laivoja muihin kyliin? Entä itse Como? Maisemat? Ravintolat?
   
 2. LP Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  319
  Saadut tykkäykset:
  0
  Teimme viimeksi Milanon-matkalla päiväretken Como-järvelle. Järvialue jyrkkäseinäisine vuorineen ja luksushuviloineen oli kyllä kaunista katseltavaa, mutta Comon kaupunki itsessään ei tehnyt minuun erityistä vaikutusta. Ihan ok, mutta aikamoinen liikenne ja jotenkin ahdasta... Laivoja sieltä kyllä lähti muihin kyliin, itsekin matkustimme sellaisella Bellagioon saakka.
   
 3. Kallu40 Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.03.2008
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaunista seutua. Olin siellä vain maastossa. Laivoja kulkee varmaankin aika laajasti. Niillä seuduilla nähtävää riittää. Jos olet yleensä kiinostunut siitä alueesta, niin blogistani www.vaelluksillasielljatll.blogspot.com löydät tarinan vaellukseltani Como-järven länsiosan vuorilla.
   
 4. Comossa ollut Vierailija

  Como on mukava, ei mikään iso, kaupunki. Olimme siellä kolme vuotta sitten, Monzan FI kisojen ajan majoittuneena. Keskustan kiertää melko nopeasti, kuten yleensä, vanha hieno kirkko ihan keskustan keskellä. Ruokapaikkoja illalla ihan mukavasti, pöytäkin järjestyi ilman ennakkovarausta. Pikkasen häiritsi se yleinen italialainen "ystävällisyys" , ruokakaupan kassa ei tervehtinyt, läiskäsi vaihtorahat tiskille, kahvilanpitäjä alkoi häätää meidät tyhjästä paikastaan, kun emme heti osanneet sanoa mitä tilata. Ja ystävällistä hymyä sai kyllä houkutella monen asiakaspalvelijan kasvoille. Vähän tylyä, hämmentävää. Olisiko liian moni käynyt ko kaupungissa. Viime kesänä näytti olleen kovat tulvat, järvi oli noussut rantabulevaardin yli. Voisin kaikesta huolimatta mennä joskus uudestaan, kaunis paikka.
   

Jaa tämä sivu