Hae Anna.fi-sivustolta

Eckerö-line

Viestiketju osiossa 'Viro' , käynnistäjänä Simu, 24.07.2007.

 1. Simu Vierailija

  Millainen Eckerö-linen paatti on nykyään? Ajattelin lähteä matkalle 3 kouluikäisen lapsen kanssa. Eivät kaipaa pallomeriä mutta tahtoisivat välttää örveltäjiä.
   
 2. PamT Uusi jäsen

  liittynyt:
  15.03.2007
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
  kun olen matkustanut Nordlandialla, laiva on ollut täynnä vanhuksia. Keski-ikä yli 60v. Eikä örveltäjiä ole ollut ,kuin baarin puolella, jos sielläkään. Itse olen karttanut baaria,kun se on ollut liian savuinen paikka (nyt taitaa laiva olla ihan savuton??)Takaisin tullessa on sitten näkynyt enemmän ´nauttineita´henkilöitä.Kaiken kaikkiaan ihan siisti laiva. Tuskin lapsesi mitän traumoja saavat. Mene ajoissa laivaan sisälle, niin saatte vierekkäiset paikat.Tuppaa olemaan yleensä niin täynnä laiva, että joutuu etsimään vapaita paikkoja!
   
 3. Simu Vierailija

  Kiitos asiallisesta vastauksestasi PamT. Paatti vaikuttaaa sopivan meille oikein hyvin tällaiselle päivän rentoutuskeikalle. Eikä meidän penskat ole kovin herkkiä traumatisoitumaan : ), heillä on vain ollut joitain tylsiä kokemuksia naapuripöydässä suureen ääneen huorakokemuksiaan vertailevista suomalaismiehistä (olivat muuten omalta paikkakunnalta ja seillä tunnettujakin... :D
   
 4. Matkamaija Vierailija

  40 - 50 - 60 vuotiaita aikuisia matkustajia oli paljon. Siisti laiva, kiva henkilökunta ja hyvä ruoka. Voin mennä toistekin.
   
 5. mooonesti mennyt Vierailija

  Ehdottomasti paras laiva mikä menee Tallinnaan. Tilaa on aina ja tupakan haju ei haittaa koska siellä ei saa polttaa kuin ulkona. Porukka on selvästi varttuneempaa kuin tallinkin aluksilla, joten rauhallisempaa on.
   
 6. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samaa mieltä...Eckeröllä on jotenkin vanhan ajan meininki. Päällystö on suomalaista tai paremminkin Ahvenanmaalaisia. Virolaisia on töissä, mutta jostain kumman syystä he ovat paljon paljon palvelu alttiimpia ja fiksumpia kun Tallinkin virolaisväki. Ruoka on hyvää niin risteilyväelle kun henkilökunnalle ....Norlandian messi (henkilökunta ruokala) voittaa Siljan ja Vikingin tullen mennen.
  Eckerömarket myy suhteessa (per-laiva) eniten Tallinnan välillä, marketin väki myyntihenkistä ja tarjouksia paljon.
   
 7. ugri Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.08.2006
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kovin on verkkaista matkanteko tällä museolaivalla,no ehtiipä enemmän tuhlata matkakassaansa.
   
 8. mies 60+ Vierailija

  Jos on kiire aina löytyy laivoja jolla mennään lujaa, nyt taas helikopterikin linjalla.
  Laivalla tanssitaan, syödään ja juodaan, lauletaan karaokea, bingotaan ym. Siellä on hyvät trubaduurit, aina on joku tunnettu suomalainen iskelmätähti esiintymässä jne. Nordlandialla käy eläkeläisväki, jolla on rahaa ei se persaukista nuorisoa kiinnosta. Kyllä se 5-6 tuntia Tallinnassa riittää hyvin.

   
 9. Plussana se, että laivaan pääsee suoraan lähtöselvityksestä, kävelee vaan. Ei tartte olla karsinassa seisomassa satamassa kuten ns. pikalaivoilla. Nykyään Eckeröllä pääsee vähimmällä jonottamisella sekä ruokailussa että laivaan mennessä. Tunti tai puolikas sinne tänne, jos voin syödä rauhassa tai ottaa torkut hytissä.

  Ainoa varsinainen laiva, ainoa, jolla laivalla aterioiminen on vielä kivaa.

  Market on aika jees, etenkin kun saa ne S-kortti bonuksetkin. Hyviä tarjouksia välillä, vaikka laatikollinen viiniä viimeksi kesäksi tarttui mukaan.
   
 10. Kariittaa Vierailija

  No, mä matkustan Eckeröllä tyttökavereiden kanssa, on aikaa juoruta kaikki asiat kunnolla, syödä ja litkiä viiniä, ehkä vähän tanssiakin. Lauantaina ei ollut edes humppaa. Ajoissa kotiin kultsin kainaloon nukkumaan.

   
 11. EESÖ Vierailija


  MINÄ MATKUSTAN TALLINK SILJALLA EN EESSÖ LINELLÄ TAI VIIKATE LINELLÄ
   
 12. ffff Vierailija

  Eekkeröllä on ylivoimaisesti eniten tilaa kuin muilla vastaavilla (viking xprs tai tallinkin star/superstar.) Lisäksi eckeröllä on paljon nukkumatuoleja.
   
 13. malejo Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  601
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eckerön laivaa ei ehkä voi ihan pitää vastaavana, kun sillä on kuitenkin melkein tuplapituinen matka-aika (xprs/star/superstar 2 tuntia, Eckerö 3,5 tuntia). Nuo ovat kuitenkin vielä "pikalaivoja" ja ajatus on se, että kaksi tuntia nyt kestää ahtaamminkin; ne ovat enemmän "kulkuvälineitä" kuin "risteilylaivoja". Entisaikaan Vikingillä oli liikenteessä Rosella ja se oli täysin vastaava, mutta nyt kaikki muut isot paatit ovat tosiaan pudonneet pois pelistä reitillä Helsinki-Tallinna, jäljellä on vain Eckerö Linen laiva.

  Jos tosiaan haluaa nauttia laivamatkasta, ottaa rauhallisesti ja liikkua, niin silloin olet aivan oikeassa sen suhteen, että Eckerö on tilavin noista laivoista. Lisäksi taitaa olla niin, että Eckerö Line on ainoa Tallinnan liikenteen suomalaisista varustamoista (loput rekisteröity Viroon/Ruotsiin), joten siinä myös yksi syy käyttää joskus "isoa ja hidasta". Niin ja hinta taitaa yleensä olla kohdallaan?
   
 14. gggg Vierailija

  Onhan Baltic Princesskin iso laiva.
   
 15. malejo Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  601
  Saadut tykkäykset:
  0
  Totta puhut, sen olin unohtanut. Se taitaakin olla ainoa Eckerö Linen laivaan verrattava alus Tallinnan liikenteessä.

  Unohdus johtui luultavasti siitä, että Baltic Princessin aikataulu ei oikein sovi päiväristeilijälle, se kun lähtee Helsingistä klo 18:30 illalla ja vastaavasti Tallinnasta jo klo 13:00 päivällä.

  Toisaalta, jos haluaa nauttia illalla laivan viihteestä ja yleensä laivalla olosta ja vain pistäytyä aamulla kaupungilla pari tuntia, Baltic Princess on varmasti hyvä valinta. Eckerön laiva on enemmän sellainen kulkuneuvo, Baltic Princess lienee enemmän vihteellä (pakko tosin tunnustaa, että juuri aikataulun takia en ole koskaan vielä kokeillut) - ja onhan se tietysti uudempi!
   

Jaa tämä sivu