Hae Anna.fi-sivustolta

erektio-ongelma nuorella

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä njjoinn, 02.05.2010.

 1. njjoinn Vierailija

  Olen 20 vuotias, mieheni on 19. Olemme olleet yhdessä n. 2 vuotta. Näemme tällä hetkellä harvoin töitteni takia, yleensä viikonloppuisin eli silloin harrastamme seksiä useammankin kerran. Aiemmin seksimme on ollut nautinnollista ja molemmat ovat olleet todella kiihottuneita, mutta lähiaikoina miehelläni on ollut erektio-ongelmia. Aluksi hänellä on seisonut "kunnolla" ja sitten erektio on laskenut puoliseisokiksi, ja yhdyntä ei onnistu. Silloin taas minusta tuntuu pahalta kun ajattelen että mieheni ei ole kiihoittunut ja omatkin halut menevät. Kun kysyn mieheltä että mikä on, hän vain sanoo ettei tiedä. Olen kysellyt erivaihtoehtojakin ja hän keskustelee asiasta huonosti. Mitä pitäisi tehdä? Mikäköhän olisi ongelmana?Liiallinen seksi?
   
 2. Ehdotus Vierailija

  Sen sijaan, kun ihmettelette mikä on ongelma, niin keskittykää sen peniksen ihailuun.
  Ääneen ihailu herättää ne suuret halut.

  Samoin mies voi ihailla sitä vakoanne ääneen.

  Näillä toimenpiteillä saa aivonne sitä ruokaa mikä herättää halun.

  Ei sitä välillä veltostumista pitäisi pitää ongelmana, vaan rikkautena.

  Nimittäin uudelleen ja uudelleen sen kiihkeän halun tuleminen tuntuu kivalle.
  Opetelkaa nauttimaan siitä.

  No kyllä tietynlainen ujostelukin on paikallaan.
  Jos tuo johtuu liiallisesta seksin harjoittamisesta, eli väsymisestä.

  Sillä pieni pihtaaminenkin on paikallaan.
  Sen jälkeen on intoa vaikka muille jakaa.
   
 3. erektoluxus Vierailija

  Tilanteenne on, kuvailemanasi hyvin selkeä, sellaisenaan ymmärrettävä seurauksena jostakin. Yksinkertaisen selityksen löytäminen on helpoin osa, mutta asian arkaluontoisuudesta johtuen on neutraalienkin syiden kertominen hankalaa, helposti syyllistävän vaikutuksen takia.

  Seksuaalisuuden ymmärtäminen ei pelkästään takaa vielä mitään. Eri sukupuolia koskevaa tietoa ei tarvitse paljoa jos hiukan soveltaa. Erot ovat lähinnä teknisiä, mikä saattaa hämätä. Yksi seksin vaikeimmista asioista on, että sen on oltava tyydyttävää, joten toinen asia on myös selviö. Niin naisella kuin miehelläkin on aivan varmasti joka kerta suorituspaineita. Se on mm. syy tähän aloitukseesi, siihen miksi tätä kysyt. Seksiä usein odotetaan, suunnitellaan ja valmistellaan etukäteen.

  Painetta lisää se että tapaatte harvoin. Sitä suuremmalla syyllä seksin on oltava tyydyttävää ja tiettyyn aikaan. Sekin että seksi on aikaisemmin ollut tyydyttävämpää, sitä tasoa muistellaan vertailukohteena. Yhdyntää pidetään tavallisesti tyydyttävimpänä ja siksi häiriö kriittisimmillään ilmeneekin sen alkuhetkinä, kun paine on suurin. Mieshän siinä kiipeliin joutuu kun yhdyntä ei onnistu ja alkaa pelätä yhä pahemmin sitä ettei seksi tyydytä. Olet naisena hyvässä asemassa, mutta et sellaisessa ettetkö vaikuttaisi tapahtumiin. On haitallista ulkoistaa ongelma, ajatella että vain mies reagoi paineeseen. Se ei ole miehen erektio-ongelma, vaikka syytä siihen kysellään mieheltä. Mies ei oikeastaan voikaan tietää vastausta siihen mikä teitä vaivaa, yhtä vähän kuin Sinäkään yksin. Hyvä asenne olisi ajatella että mies on lukossa ja Sinulla on avain. On epävarmaa onnistuuko hänen tiirikointinsa.

  Mies voi saada orgasmin ejakulaatioineen ilman erektiota. Hänella on ensin kunnollinen erektio eli olet seksikäs ja hän on edelleen kiihottunut, vaikka hermostuminen estää erektiota. Kun ajattelet että miehesi ei ole kiihottunut, se tuntuu pahalta ja halut menevät. Mies huomaa sen eikä enää toivoakaan erektiosta. Naisen ei teknisesti tarvitse yhtä paljon hermoilla yhdynnän onnistumista. Jos naisen vagina ei ole ennen yhdyntää jämäkästi turvonnut, se vastaa erektio-ongelmaa. On se miehen tunnettavissa ja silläkin on merkitystä, mutta siitä ei vain puhuta. Ei siihen tarvitsekaan kohdistaa huomiota, eikä tarvitsisi erektionkaan puuttumiseen. Sen ihmettely vain pahentaa asiaa. Erityisen ikävää että (mikä tahansa) yhteinen asia tavataan mieltää vain toisen asiaksi ja oletetaan että sen yksin sitten hoitaa. Naisellekin kehittyy komplekseja. Ei kai niitäkään ihan pelkällä erektiolla sitten paranneta.

  Tämä 'ongelma' syntyy hyvästä syystä. Syy on se että olet hänelle todella tärkeä. Merkki siitä että välitätte toisistanne. Kumpikin haluaa niin kovasti seksin olevan toiselle tyydyttävää, että se hermostuttaa. Tulee stressi, ellei jo paniikki. Mies oireilee näkyvästi, kuten Sinäkin täällä ja muutenkin omalla tavallasi.

  Sinun olisi hyvä nyt ottaa osaa ja molempien tunnustaa, tunnistaa ja puhua jännityksestään. Vähentämällä seksiin liittyviä huolia ja riittämättömyyden pelkoa voitte päästä pulmasta.
   
 4. Sexhibition Mess Vierailija

  Tavallisin syy lienee se, että miehesi harrastaa runsaasti nettiseksiä eli katselee kuvia netistä ja masturboi. Siihen voi jäädä helposti koukkuun. Kun suurin osa nuoren miehen seksitarjonnasta on kovan pornon katselua, niin tavallinen seksi, jossa on tunteet mukana, voi ollakin miehelle sellaista, josta tulee suorituspaineita. Oma nyrkki käyttäytyy juuri siten kuin hän haluaa, ei tarvitse esileikkejä ja voi tehdä koko homman pikaisesti esim. alle minuutissa.

  Jos mies on koukussa, hän ei välttämättä osaa olla tässä asiassa sinun mieliksi eli että hän olisi harrastamatta nettiseksiä esim. 5 päivää ennen tapaamistanne. Sillä tavoin selibaatin kautta se kova erektio ja runsas ejakulaatio tulisivat ihan itsestään. Kokeilepa huviksesi joskus, kun näette pitkästä aikaa, että annat miehen suihkuttaa sperman esim. vatsasi päälle, niin jos spermaa tulee hyvin vähän, niin se on suora merkki siitä, että edellisestä ejakulaatiosta ei ole pitkä aika.

  Toinen vaihtoehto on se, että miehellä on psyykkisiä paineita (ei koe sinua viehättävänä tai kokee, ettei kykene tyydyttämään sinua ja tarjoamaan riittävän pitkäkestoista seksiä).

  Kolmas vaihtoehto on se, että hänellä on joku toinen.

  Tätä vaihtoehtoketjua voi jatkaa vaikka kuinka pitkälle (esim. mies onkin homo), mutta tosiasiassa ongelma ei oikein ratkea muuten kuin puhumalla tai niin, että odottelet, että homma menee ohi.
   
 5. neuvoja Vierailija

  Muista, ettei mies ole mikään kone. :) Aina ei onnistu, vaikka haluttaisikin. Tilanne voi olla hämmentävä myös miehelle itselleen. Nykyinen tilanteenne, jossa näette harvoin ja yleensä viikonloppuisin, vaikuttaa varmasti luoden suorituspaineita: molemmat odottavat seksiä ja olettavat, että sitä tulee viikonlopun aikana olemaan. Saattaa jännittääkin vähän. H-hetkellä jännitys saattaa tehdä tepposet miehellesi aiheuttaen juurikin seisokin laantumisen. Naisena sitä helposti ajattelee heti ensimmäiseksi, että vika on omassa viehätysvoimassa tai pikemmin sen puutteessa. Sitä ajattelee, että teinkö nyt jotain väärin, eikö hän pidä kosketuksestani, enkö näytä tarpeeksi viehättävältä, olenko liian innokas, enkö ole tarpeeksi innokas jne.

  Neuvoisin sinua suhtautumaan tilanteeseen rennosti :) tuollainen on kova paikka naiselle, mutta ihan yhtä lailla miehelle. Mies voi tuntea itsentä todella kyvyttömäksi ja ei-miehekkääksi, kun homma ei haluista huolimatta toimikaan. Hymyile miehellesi, silittele häntä, kerro, ettei haittaa. Kaikille käy niin joskus. Älä ainakaan syyllistä miestäsi, tai ala murjottaa. Jutelkaa mukavia. Koettakaa molemmat rentoutua. Jos ei tällä kerralla onnistu, toisella kerralla sitten, ehkä myöhemmin samana päiväna, ehkä seuraavana päivänä. Älkää ottako seksin harrastamisesta paineita. :) Lähekkäin voi olla muutenkin.
   
 6. naaaainen Vierailija


  miehesi on ruvennut syömään masennuslääkkeitä/rauhoittavia? Ne aiheuttavat lähes poikkeuksetta ongelmia seisokkiin ja muuhunkin, haluihin ja orgasmiin.

  Ehkä hän ei vain ole halunnut myöntää sinulle että syö sellaisia. Asiaan voi liittyä helpostikin häpeää ja pelkoa mitä ajattelet ym. Kysyhän.
   
 7. mies 21 Vierailija

  jospa yksinkertaisesti seksi halut ovat kadonneet? ..... itse olen nyt 21v ja seksihalut katosivat vaan yht äkkiä.... silloisen tyttökaverini kanssa harrastin paljon seksiä ja kaikki meni suorastaan mahtavasti. sitten yksi yö aloimme taas harrastaa seksiä mutta jostain syystä itseä ei homma napannut yhtään, ja kaikkein oudointa tuossa kerrassa oli että harrastimme seksiä noin 4tuntia putkeen enkä lauennut van katselin vaan kelloa että what the fuck.. sitten tyssäsi kiinnostus seksiin kokonaan ja seisokki sen myötä ja yhdyntä keskeytyi. rakastimme ja oikeastaan rakastamme vieläkin sen aikaisen tyttökaverini kanssa toisiamme mutta seksi halujeni mentyä jätin vastapuolen vaikka hän oli että ei sen väliä... totuus oisi kuitenkin ollut että on sen väliä ja oisin joutunut jakamaan tyttökaverini eli nou thanks... mut näinkin voi käydä... eli 21v ja ei enää ikinä seksiä, mahtavaa :)
   
 8. erektoluxus Vierailija

  Voi sen niinkin sanoa, joskin voi olla ikäänkuin harhaanjohtava ilmaisu.

  Tarve saada mielihyvää ilmenee nautinnon haluna. Pajon mielihyvää, hyvin tyydyttävää.
  Tässä sana PALJON tarkoittaa varmaankin usein, mutta kohtuullisesti yhdellä kerralla.

  Jo puolessa tunnissa tapahtuu paljon. Aistimukset vähenevät, koska aistinsolut tottuvat, hermosto turtuu. Mielen motivaatio vähenee samasta syystä, aivojen limbinen järjestelmä tottuu, mielihyvä vähenee ja tyydytyksen saavuttaminen käy mahdottomaksi. Kokemus muuttuu ja kääntää kokonaisuuden mielipahaa tuottavaksiksi pettymykseksi.

  Kun mielihyvän suhde mielipahaan on epäedullinen, ei ihminen enää nauti kokemuksesta ja lopettaa tietysti toiminnan kokonaan. Kiinnostus loppuu, koska ei halua enempää sen toiminnan tuottamaa mielipahaa.

  Rakastaminen on eri toiminto, mutta se yhdistetään mielellään seksiin, ts. seksitoiminnot liitetään rakastamiseen (tehdään rakkautta - mielleyhtymä).

  Kokemuksen aiheuttama pettymys on mieltä järkyttävä. Neljän tunnin seksi on mahdollinen, mutta mieletön tavoite. Hermosto estää tyydytyksen (hermot menee). Mieltä järkyttäviä kokemuksia ei haluta toistaa enää (ikinä).

  Jos tyttökaverin odotukset ovat niin epärealistiset, tai ne kokee liiallisiksi on ennuste selvä:

  On syntynyt terve fobia. Kauhu on puolustuskeino välttää kauhea pettymys, mistä kauhistuisi uudestaan. Kenenkään psyyke ei sellaista jatkuvuutta kestä, ei ikinä. Seksin täytyy olla tyydyttävää.
   
 9. mmmmmmeri Vierailija


  Rukoilen että tämä viesti on kirjotettu täysin läpällä. Ihmettelen suunnattomasti miten henkilöllä voi olla näin suppea käsitys asioista.
   
 10. hkihöh Vierailija


  Mitenniin suppea käsitys? Tuohan voi olla ihan totta, ja ihan tavallista. Perustele. Ja kerro sitten oma parempi ja "oikeampi" näkemyksesi. Hah hah....
   
 11. LOL Vierailija

  tämä ei liity tuohon mutta voiko erektiohäiriö tulla liiasta masturbroimisesta
   
 12. En usko Vierailija

  Jotenkin tuntuu että päin vastoin. Runkkausta suositellaan miehille olivatpa he nuoria tai vanhoja. Erektiota heikentävät tupakointi, säännöllinen ja runsas alkoholinkäyttö, stressi, kokemattomuus, suorituspaineet, masennus- ja jotkin kipulääkkeet, diabetes jne. Seksi ja rakastelu ei ole mikään tekniikkalaji vaan vaatii molemmilta osapuolelta ymmärtämystä ja avoimmuutta sekä rohkeaa kokeilua. Seksin ei tarvitse päättyä aina perinteiseen yhdyntään vaan sitä voi jatkaa myös hellimällä käsin ja suuseksillä. Joskus mies "turtuu" aktin aikana ja tarvitsee aikaa sekä hieman rankempaa otetta, jotta voi nauttia seksistä. Ulkopuoliset stimulaatiot ovat suositeltavia.
   
 13. dr. dick Vierailija

  Hyvät naiset ja herrat. Nettiporno tappaa libidon..

  Itse olen 26 vuotias mies ja juuri käynyt läpi sen aiheuttaman sheissen. 20 vuotiaana kun seurustelin pitkään hommat toimi aivan normaalisti. Mutta kas kummaa kun poikamies vuodet tulivat eteen, suhteen loputtua, loppui myös alapään toiminta. Monesti sain naisen sänkyyn, mutta suureksi ihmetyksekseni en vain kiihottunut tosipaikan tullen enkä myöskään saanut aikaan erektiota. Pohdin ANKARASTI että mistä kiikastaa ja voi arvata että pää siinä hajoaa. Noin puolivuotta takaperin löysin seuraavan nettisivun:
  Your Brain On Porn | Evolution has not prepared your brain for today's Internet porn. sieltä löytyy hyviä youtube clippejä joissa homma selitetään seikkaperäisesti miä pornossa mättää.

  Ja voin sanoa että toimii! Ilman pornoa sekä masturbointia + ( nyt viime aikoina ilman viinaa). olen palautunut täysin! Nyt minulla on tyttöystävä, todella pitkästä aikaan, ja meidän seksielämä...SE ON HUIPPUA!!!! ja toinen osapuoli on muuten samaa mieltä :D. no suhde on alussa mutta tämä elämän muutos on jotain aivan ällistyttävä.

  Mutta se palautuminen vie aikaa ja paljon.. itselläni yli 5kk. toisilla palautuminen nettipornosta voi viedä vähemmän aikaa toisilla enempi. It´s up to you.

  Onhan toki myös muita syitä miksi hommat ei pelitä. mutta luulen että tänäpäivänä suurin ongelma löytyy juurikin nettipornosta/pornosta ylipäätänsä. Siihen TURTUU!

  tosiaan, suosittelen:

  Your Brain On Porn | Evolution has not prepared your brain for today's Internet porn.

  ps. sorry very huono kielellinen ilmaisu :D

  Jos joku kaipaa vinkkejä etc... olen valmis auttamaan parhaani mukaan
   
 14. Naked Natural Teens Vierailija

  Mietin vähän tuota nettipornoa erektio-ongelman aiheuttajana, mutta ei se ainakaan mulla selitä asiaa kokonaan. Ongelma kun on ollut teinistä asti ja syykin on selvä. Paineet on aivan eri luokkaa kun on naisen kanssa kuin olisi vain käden kanssa. Seksiin pitäisi pystyä suhtautumaan täysin paineettomasti ja jopa välinpitämättömästi, mutta valitettavasti oman pään toimintaan ei voi vaikuttaa. Eläin ei ajattele turhia vaan panee menemään, mutta ihmiselle asia on vaikeampi.

  Luovuin muutamaksi viikoksi nettipornosta äskettäin koska keskityin uuteen naisystävääni. Tosin palasin takaisin jo nettipornon ääreen koska suhde ei ottanutkaan tuulta alleen. Nettiporno on melkoisen hyvä korvike naiselle. Se on aina käytettävissä ja saat eteesi juuri niin kiihottavan näköisiä tyttöjä kuin haluat. Jos ei miellytä, niin senkun vaihdat sivua.

  Uskoisin että pystyn normaaliin parisuhdeseksiin, mutta minulla on vaatimuksia sen suhteen. Ehkäisykeinon pitää olla sellainen että se ei edellytä toimia seksiä ennen, eli käytännössä pillerit. Seksiä myös pitää olla riittävästi että minulla pysyy tuntuma hommaan. Tämä myös varmistaa sen että seksi ei ole liian ainutlaatuista, eli paineet kasvaisivat liian suuriksi.
   
 15. kjl2 Vierailija


  Tehokkaat valmisteet potenssin kohottamiseen ja lisäämään halukkuutta.
  http://www.luontaispiste.palvelee.fi
   
 16. JormanErektiot Vierailija

  Terve! Olen ollut nyt vaimoni kanssa sängyllä... hän on ollut vaimoni noin 2sekuntia, hän siis on prostitoitu :) niin siis olemme sängyllä ja munani on ihan ilmoissa eli vitun kovassa stondiksessa! eikö tämä ole sitä erketio-häiriötä ? T. Matti Meikäläinen
   
 17. JormanErektiot Vierailija

  On miehelläsi kyllä pieni penis jos ei puolierektiossa suoda panna ...
   
 18. TäsäMäOon Vierailija


  "mieheni" on 19? poikahan tuo vasta on, eipä nyt liioitella
   
 19. latte Vierailija

 20. ssdf Vierailija

 21. gg Vierailija

 22. ggg Vierailija

  On vaikea löytää apteekki voi luottaa. Olen ollut ostaa cialis viagra ilman reseptiä, niin se on, kuka minä suosittelen http://edeuropeangenerics.com
   
 23. Raemo Vierailija

  Toas meni uamulla pitkäksi ja myöhästyin töestä, kun joutu taevuttelemaa jormoa puntiin.
  Ryökäleellä tuntuu olevan oma tahto...
   
 24. kaoko Vierailija


  Van se on hyvä homma, että jorma tojii.

  Minähi se kävin työterppaleäkärilla ja muijen vaevojen ohella sanon, että yhellä kaverilla on semmonen vaeva, että ei oeikein taho tojia. Leäkäri sano, että heitäppä housut poes, niin katotaan sitä kaverie.

  Van, että hävetti.

  Van se leäkäri meäräsi sinisie taplettie tuohon vaevaan. Sano, että otat yhen tapletin ennen yhynteä.

  Mistästä tuntie ennen ejakulaatiota arvovaa soapiko sitä paarista tahi kottoa?
   
 25. Raemo Vierailija

  Kotonaha voepi pisteä munakellon soemaa tuntie ennen ja samalla sannoa ellillee, että alaha miettie ihteäsi kosteaksi. Kuppilassa assie on tietysti toenen, kun munakello alakaa taskussa pirisee, niin ellin löytymisellä alakaa olla meleko kiire....
   

Jaa tämä sivu