Hae Anna.fi-sivustolta

geelityynyt?

Viestiketju osiossa 'Muotifriikit' , käynnistäjänä korkkareihin, 12.06.2006.

 1. korkkareihin Vierailija


  päätin laittaa uuden viestiketjun aiheesta, niin vastaus löytyy helpommin muillekin.
  onko olemassa ja mistä saa sellaisia päkiäpohjallisia joita voisi käyttää korkkarisandaaleissa? minkä hintaisia?
  helpottaisi kesällä elämää suuresti =)
   
 2. Ava Vierailija

  On olemassa ja saa mielestäni melkein mistä vain, Anttilasta, Seppälästä, Aleksi 13, isomissata marketeista (prisma, Citymarket) ja hinta on kai jotain hieman alle 10 euroa. Henk.koht. kokemuksia ko. tyynyistä ei ole, mutta olen kuullut, etteivät pysy paikoillaan.
   
 3. ap Vierailija

  no jos halpoja niin ehkä laitan niin kiinni kenkiin pisaralla liimaa =) (tarvisin yhdet nimenomaan juhlakenkiin)
   
 4. Sasu Vierailija

  Ihan hyvin pysyvät paikoillaan ilman liimaakin.
   
 5. pirkko Vierailija

  Nilson kenkäkaupassa on juuri tarjouksessa 5 euroa, ostin lauantaina sieltä sellaiset. Niissä on kyllä semmoinen tahmea pinta ja kyllä itselläni ainakin ne pysyivät kengissä hyvin paikallaan. Ja ne voi kuulemma pestäkin ja pysyvät silti vielä hyvin paikoillaan. Niitä voi siis käyttää useammissa kuin yksissä kengissä kun niitä ei tarvitse liimata kiinni.
   
 6. bar Vierailija

  Minulla on useammat erilaiset, eri paikoista saa vähän erilaisia. Paksuimmat ei tunnu pysyvän paikoillaan, mutta ne voi pestä jolloin pinta muuttuu taas nihkeämmäksi ja tarttuvat helpommin. Kengän sisäpintakin varmaan vaikuttaa pysyvyyteen. Ehkä parempi laittaa kaksipuoleista teippiä kuin liimaa jos lisää pysyvyyttä tarvitsee. Todella ohuet geeliläpyskät taas pysyvät ilman mitään poppaskonsteja paikoillaan.
   
 7. Leenukka Vierailija

  Ne eivät pysy paikoillaan, viimeksi eilen yksi karkasi kengästäni, eli jos tulee vastaan kadulla niin entiseni on......
   
 8. R Vierailija

  Ainakin Sokoksella myydään Tacco Footcaren Gel-Pad -nimisiä tyynyjä, joihin olen tosi tyytyväinen. (Tämän löydön jälkeen vanhat ohuetja paikallaan pysymättömät ""lätyskät"" lensi roskiin.) Gel-Padit ovat suht paksut ja pehmeät ja alapuoli on liimapintaa, joten tyyny ei liiku paikaltaan. Tyynyt voi kuitenkin irrottaa, pestä ja käyttää loputtomasti uudelleen. Mutta itse olen ostanut jo kolme tyynyparia, niin ei tarvitse jatkuvasti kiskoa niitä irti ja vaihdella eri kenkien välillä. Hintaa oli muistaakseni 7,95 euroa. Suosittelen!
   
 9. Jänö Vierailija

  Ostin muistaakseni Shcollin tyynyt. Tarkoituksena oli laittaa ne yksiin mustiin korkokenkiin, kun tuntui siltä, että muuten jalka lipsuu sisällä liikaa (stay-upit). Mutta tyynylle ei ollutkaan tilaa kengässä. Tai jalalle tilaa enää tyynyn jälkeen. Miten päin vain. :D
   
 10. niinpä Vierailija

  Olen just tota funtsannut, että, miten sellaset geelityynyt oikein saa mahtumaan kenkiin?! Ei mulla ainkaan mahdu korkkareihin mitään ylimääräistä...
   
 11. Lili Vierailija

  Mulla on olleet yhdet ja samat Schollin tyynyt käytössä jo viime kesästä (tosin käyttökertoja on ehkä n. 5, koska olen käyttänyt niitä vain juhlissa, joissa täytyy olla koko päivä korkkareilla - työssäni en korkokenkiä käytä). Ovat olleet hyvät, ja pysyneet loistavasti paikoillaan. Olen pessyt ne aina käytön jälkeen. Mahtuvat myös hyvin kenkiin! Tietysti kengät tuntuvat vähän tiukemmilta kun tyynyt ovat niissä, mutta ei mulla niin pieniä kenkiä ole joihin ne eivät mahtuisi.
   
 12. Suvi Vierailija

 13. Aleksand Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.08.2010
  Viestejä:
  92
  Saadut tykkäykset:
  0

  Olisiko liian pienet kengät silloin..? Etenkin avonaisissa korkkareissa tulee helposti ostettua liian pientä kokoa että "pysyy sitten jalassa".
   
 14. ei ollu täälpäi Vierailija

  Moumou mouruaa blogista joskus bongasin tän verkkokauapn ja siellä oli erilaisia kenkäjuttuja Oheistuotteet ostin ite mun yksin juhlakenkiin noi koko kengän pituset ja sitte päkiän alle tyynyt. On olleet hyvät käytössä kyl, helpottaa aika pal sitä kävelyä vähä huonommil korkkareil =) Sillon oli joku ale koodiki ni sai alennusta ja viel ilmaset postikulut. Täällä päin oon nähny yhes kenkä kaupas vaan näitä, ja esim tavaratalo hongkongist ei saa ainakaa kävin kyselemäs sillo ku noita etin. sittarissa en tainnut nähdä myöskää. Millä osastolla ne pitäis olla?? KEnkäosastol?
   
 15. Geelityynyt, sukansuojat ja muut pehmusteet löytyy kenkähyllyjen läheltä, sieltä missä on kengännauhat ja kenkien suojatuotteet, suihkeet ja kenkälankit. Juuri tuo merkkisiä en ole nähnyt enkä suostu mainostamaan niitä mitä itse olen ostanut. En tykkää välttämättä juuri geelityynyistä mutta avonaisten korkkareiden pohjassa ne on kyllä paikallaan, ei näy vaikka vähän liikkuisivat. Umpinaisissa kengissä voi käyttää juuri kengän pohjan kokoisia pehmusteita kun ne eivät näy minnekään.
   
 16. Haanpää Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2012
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0

  Eikö niitä ainakin jokaisessa kenkäkaupassa kuuluisi olla? Olen itsekin kokeillu joskus, ihan hyviä on ollu.. En muista hintaa nyt mut eihän kymppiä enempää voi olla?
   

Jaa tämä sivu