Hae Anna.fi-sivustolta

Geisha kuulat?

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Kia, 08.06.2006.

 1. Kia Vierailija

  Jos miehellä on iso. Onko hyötyä käyttää? Millaset parhaat?
   
 2. Mukavamies Vierailija

  Mukavat esileikki lelut saa pimpan mukavan märäksi ja naisen kiimaiseksi
   
 3. Kia Vierailija

  Toisen naisen neuvoja ja kokemuksia kaipasin...
   
 4. santtu Vierailija

  neidin niksi ; keitä kaksi kananmunaa kovaksi kuori ne ja sujauta kondoomiin (väliin solmu) nautiskele ... !
   
 5. strap-on Vierailija

  Lantionpohjan lihasten treenaaminen vaikuttaa paljon muuhunkin kun seksiin, mutta lisää myös siihen nautintoa kumppanin koosta riippumatta. Tuolta löydät kuulia (mm. noi smartballs-kuulia kannattaa harkita), treeniohjeita sekä hirveesti tietoa treenaamisesta ja hyödyistä, kannattaa käydä kurkkaamassa: http://www.toyheaven.fi
   
 6. Maikki Vierailija

  Opettelin käyttämään kuulia joskus 6-7 vuotta sitten ja sen jälkeen ovat kuuluneet ihan arkipäivän rutiineihin. Kuulia monenlaisia, mutta eniten tulee pidettyä Smartballseja.
  Lihakset pysyy piukkana, ja lisää seksivireyttä. Exälläni oli tosi iso vehje, mutta nykyisellä keskiverto. Lihashallinnan opittua helppo sopeutua ja saada nautinto kaikenkokoisista.
   
 7. strap-on Vierailija

  Aivan! Oman kehon tuntemisesta ei ole mitään haittaa terveyden tai hyvinvoinnin kannalta. Pitäähän kehon kunnosta muutenkin huolehtia, miksi siis lantionpohjan lihaksissa ei olisi sama juttu. Ja sitä paitsi kuulilla treenaaminen on ihan vänkää puuhaa, kun siitä jujusta saa kiinni ;)
   
 8. sinkkunainen Vierailija

  Opettelin joskus aikaisemmin niillä narullisilla isoilla. Siirryin sitten pienempiin irrallisiin jotka edelleen ovat olleet käytössä.
  Helpottaa hallitsemaan emätinlihaksia, sekä ""vastaan ottamaan"" kaiken kokoiset penikset.
   
 9. henu Vierailija

  olen aina miettinyt että miten kuulat pysyvät sisällä ja eniten se että miten ne saa ulos. Eli lihasten harjoittelu perustuu ilmeisesti siihen että pitää ne kuulat sisällään?
   
 10. strap-on Vierailija

  Riippuu kuulista. Noissa mainitsemissani 'Smarteissa' harjoitus perustuu niiden liikutteluun sisällä. Mutta toki, jos lihakset on niin huonossa kunnossa, että ne putoavat, niin siitähän on sitten lähdettävä liikkeelle, että ne pysyvät sisällä :)
   
 11. 142 naisen kanssa Vierailija

  Yhdelläkään miehellä ei ole liian iso sopiakseen naisen sisälle, silloin on miehen liian nopeassa sisääntulossa syy et ei mene. Itsellä kokemus joka puhuu, aika on rahaa vain työelämässä, mutta rakastelussa kuin pankkiin laittaisi.
   
 12. hippulatvinkuu Vierailija

  pitänee paikkaansa.. vaikka monet miehet haluaisivat toisin kuvitella ;)
   
 13. apelin Vierailija

  Kannattaa eka näppituntumalla arvioida kuinka isot kuulat tarvitset.. ei välttämättä tarvitse liikkeeseen mennä, mutta vähän arvioit, että onko se sentin vai kolmen sentin kuula parempi. loput taitaakin olla makuasiaa. korjatkaa jos olen väärässä.
   
 14. m40+ Vierailija

  erittäin hyviä keskusteluja.
  treenatkaa hyvät naiset emättimen lihaksia kuulilla tai ihan normaali jumpalla niinkuin vaimoni KYLLÄ PURISTAA vaikka on lapsia ja ikää 40v
   
 15. mammanmami84 Vierailija

  Hyvä ketju. Suositelkaa hyviä kuulia mistä kannattaa lähteä liikkeelle!
   
 16. Ja tämä tekstin pätkä ei ollut ko. liikkeen maksamaa mainosta/harhautusta...
   
 17. Numerontti Vierailija

  Huihai! Lantionpohjan lihastreenin hyödyllisyys on ihan täyttä faktaa. Netti on pullollaan tietoa kyseisestä asiasta ja noita kuulia saa varmasti jokaisesta erotiikkaliikkeestä.. Tässä hyviä linkkejä muihin (myös englanninkielisiin) ohjesivustoihin: http://www.silikonitieto.net/artikkeli_haku.phtml?arID=177&ID=24
   
 18. piukkis Vierailija

  Alkuperäiseen kysymykseen: kyllä kannattaa.
  Saan pidettyä emättimen tiukkana kuula-treenillä. Vaikka mieheni venyttääkin paikkojani huomattavan paksulla kalullaan.
   
 19. ansku__ Vierailija

  Minulla kokemuksia tuollaisista pleasure pearls-kuulista.. oikein hyvin ovat toimineet..
   
 20. suosittelen Vierailija

  Treenattu pillu mukautuu isoon ja myös pieneen pippeliin samalla tavalla.
  Aloitin isommilla geishapalloilla jo ennen lasten syntymää. Sitten tilanteen mukaan siirryin näihin pienempiin, joista kokemusta reilu 5 vuotta.
   
 21. mies!!!!! Vierailija

  Kiitos sinulle! kaikkien miesten puolesta,toivottavasti muutkin naiset ottavat oppia sinusta kuinka pimpin lihakset laitetaan tiukoiksi.
   
 22. nainen!!! Vierailija

  naisillahan tuo on melko yleistä, mutta tekevätkö miehet mitään mieskuntonsa eteen? ei kovin monet ainakaan.
   
 23. spuul Vierailija

  miks pitäis?
   
 24. Minna Vierailija

  Hmm.. taidan olla taas näitä tyhmiä kysymyksiä esittävä reppana, mutta kysyn kuitenkin: ymmärrä kyllä nuo kuulat missä on nuo narut, joista sitten saa vedettyä pois. Mutta miten "tipautatte" pois nuo kuulat, joissa ei ole mitään narua?? Jos ei vaikka tulekaan heti pois, vaan jää seikkailemaan ja sitten s-marketin kassajonossa kilahtaa lattialle?
   
 25. ??? Vierailija

  Olen +40 nainen ja ostin geishakuulat, koska miesystävälläni on vähän normaalia pienempi, että minun paikat vähän tiukkenisivat. No, kuulat ovat läpimitaltaan 13mm, eikä niissä ole lankaa. Laitoin ne sisääni, ja kävelin ja hypin ja pompin, ei mitään vaikutusta missään enkä millään tahtonut saada niitä sisältäni pois, vaikka kuinka yritin äkistää. Lopulta sormilla kaivelemalla ne sieltä sain. Miten niitä oikein käytetään, etteivät ne jää sisälle ja millaiset kuulat pitäisi olla, että niistä jotain hyötyä on, kun minun ei tarvinnut mitenkään supistaa edes paikkojani, kun toisilla ne tippuu heti pois.
   

Jaa tämä sivu