Hae Anna.fi-sivustolta

hintataso kanarialla

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä liian kallistako?, 20.02.2006.

 1. liian kallistako? Vierailija

  Heips,

  te kokeneet matkaajat. Olen lueskellut viestejä. Mutta suoraa vastausta en ole löytänyt. Mikä on hintataso ravintoloissa? Esim. Normaali päivällinen ilman alkupalaa ja jälkkäriä? Olemme menossa inglesiin. Mistä kannattaa käydä ostamassa sapuskat ? lähinnä leipää ja leivän päällisiä yms. välipala tarpeita? olen kuullut että hotellien lähellä olevat kaupat ovat kalliita..mutta mistä sitten?

  Kiitos teille kovasti!!
   
 2. Krina Vierailija

  Edullisinta luulisin on Hyperdino, Bellavistan ostoskeskuksessa tai Eurospar, molemmat sijaitsevat San Fernandon puolella.
   
 3. liian kallsitako? Vierailija

  onko inglesistä kuin pitkä matka? entä osaatko yhtään sanoa hintoja?

  kiitokset kovasti vielä!
   
 4. Pike Vierailija

  San Fernandon kylä on aivan kiinni Inglesin kaupungissa, pohjoispuolella tien toisella puolella.Sano vain taksille San Fernando, Euro Spar niin parilla eurolla olet ison,edullisen kaupan edessä. Hyvät valikoimat, alakerrassa vihannekset ja hedelmät, leipäosastolla paistetaan koko ajan,joten lämmintä leipää, sämpylää ja pullaa löytyy, suosittelen !!
   
 5. kylläinen Vierailija

  Hei, hyvä ruoka-annos, (esim. lihaa/kalaa, riisiä/perunaa, vihanneksia) maksaa n.10 e. Pizza n.7e. olut 3e. Tosin vaihtelee suuresti ravintolan ""tason"" mukaan, kuten kaikkialla. Karkeasti arvioiden: kympillä syöt ja juot ihan mukavasti.
   
 6. Hinnat ravintoloissa alkaa lähentelemään jo Suomen hintoja. Olutta saa halvalla, samoin pizzaa/pastaa, mutta jos tilaat kunnon pihvin, niin se maksoi ainakin Puerto Ricossa 11-15 euroa, mikä on aika paljon vs. hintoihin ennen euroa.

   
 7. Krina Vierailija

  Eikös hyvä pihvi suomessa maksa jo 20 E, joten tuo 15 E on siis suht edullista!
   
 8. + Vierailija

  Totesinkin, että suhteellisen kallista verrattuna hintoihin ennen euroja. Ei 15euroa mielestäni enää mitään ilmaista ole! Mutta eihän lomalle mennäkään säästämään ;)
   
 9. MATKALLA Vierailija

  Kyl se 15€ on paljon kun ruoka on aika paljon heikompa tasoista kuin esim. suomessa.Suomessa en koskaan ole saanut sellaista ""huonoa"" ravintola ruokaa kuin esim. ""Grutsissa"".
   
 10. Krina Vierailija

  Jos ruoka on huonoa, siitä kannattaa antaa palautetta ravintolalle, tai sitten, jätä syömättä, tasokkaissa paikoissa ne kyllä antaa korvaavan tilalle, massa paikoissa jää sitten ilman ruokaa, yritän siis sanoa, että ei kannata mennä halvinpaan paikkaan, käykö se sanonta "" köyhän ei kannata ostaa halpaa"". Kuiteskin kaikille hyvää matkaa, meillä se koittaa huomenna klo. 5.45.
   
 11. matkalla Vierailija

  Niin ajattelin minäkin et halvalla ei saa hyvää.Päätinkin kokeilla paria hienonpaa paikka jossa ei ole annosten ym. rojun kuvia ulkopuolella, mutta tulos aivan sama.Pitsathan on tietysti joka paikassa suunnilleen syötäviä.Tarkoitin lähinnä pääruokia.
   
 12. Justiina Vierailija

  Suomalainen ei koskaan valita, ei Suomessakaan. Miten siis jossain ulkomailla, ja vielä vieraalla kielellä?

  Suomalainen syö yleensä sitä mitä saa eteensä, ja tyytyy siihen.
  Jos kehtaat valittaa, niin olet röyhkeä.

  Pitäisi vaan oppia vaatimaan.

  Itse valitan heti, jos aihetta. Ja aina on tullut hyvitys.
  Kaupan leikkeletiskilläkin ilmoitan heti, jos haluan jotain tiettyä leikkelettä, ja pinon ekat siivut on jo kuivuneet ja käpertyneet. Siinä sitten lihatiskin myyjä pitkin hampain kiskoo ne ekat pois, ja saan sitä mistä maksankin. Joskus tekis ihan mieli sanoa jonkun vieraan ostaessa, että älä ota niitä kuivahtaneita..
   
 13. Las Palmas Vierailija

  Ainakin Las Palmasista löytyy ihan kohtuuhintaisia ruokapaikkoja, tapas-mestoja ja menu del dia-tyyppisiä.
  Ei ole Suomen hinnoissa, vaan rutkasti edullisempia.
  3 lajin lounas alk 5€(-8€), tai esim 3-4 tapas-annosta á 2€.
  Kyllä Palmasissakin on turistihinnat turistimestoissa, esim rannan ravintoloissa, mutta kuka niissä joka päivä edes viitsii lounastaa? Parhaat ja maukkaimmat annokset olen löytänyt ""sivukaduilta"" ja kauempana keskustasta. Ja vanha sääntö pitää paikkaansa: ne mestat, joissa on paljon paikallisia eivät ole kalliita, ja niissä on maukas ja riittävä lounas.

  Pikkunälkään suosittelen muuten paikallista ""burgeria"", ohuella täyslihapihvillä ja haluamillaan vihanneksilla, majolla ja muulla varustettua PEPITOA.
  Inglesissä söin hyvän pepiton Tirajanan kulmassa olevassa hampurislais-kojussa. Siis kulma, josta käännytään CITA-ostarille...Ja hinta n 2-3€ max. Palmasista saa 2€...
   
 14. Mikä ? Vierailija

  Voisitkohan yhtään eritellä mikä niissä ruuissasi on ollut niin huonoa että voit noin yleistää ? On niin kovin vaikeaa ymmärtää kun en itse ole noita huonoja ruokia joutunut syömään vaikka tuolla Puertossa on tullut käytyä parikymmentä kertaa ja syönyt noilla reisuilla aika monessa paikassa sekä halvemmissa että vähän hintavimmissa.
   
 15. Lea Vierailija

  Kanarialainen lehti oli testannut niin PR:n kuin Inglesinkin ravintolat, ja todennut, että yhdestäkään paikasta ei saa hyvää ruokaa vaan kaikkialla on samantasoista turisteille tarkoitettua mössöä.

   
 16. hombre Vierailija

  Mene tosiaan siihen Tirajanalla Don Carlosin ja Citan kulmassa olevalle snägärille . Isot makkaraperunat 3 € ja ihan on kun kotisuomessa . Niin ei tarvii syödä kalliisti . Kun lähdette matkalle niin älkää laskeko roposianne , ÄLKÄÄ AINAKAAN RUOKAMENOISSA .
   
 17. Pia Vierailija

  Me ainakin olemme reissuillamme saaneet niin Inglesistä kuin PRicosta todella hyvää ruokaa!

  Laitan muutamia esimerkkejä supermarkettien hinnoista (vuodelta -05 ja paikka PR):

  Heineken-tölkki 0,79
  Jugurttipurkki 0,27
  Margariini 0,95
  Tomaattinippu (6 kpl) 1,60
  Limsatölkki 0,44
  Coca-cola 1.5 l 1,32
  Tropical olut 0,58

  Ravintolaesimerkit:

  Ulvova Mylläri (PR)

  Iso olut 3,00
  Iso limsa 2,50
  Tonnikalasandwich 3,20
  Opera pizza 5,80

  Paikkana Ulvova Mylläri ei miesletäni ole mikään kovin viehättävä ja palvelu kovin ""kotimaista"" = hidasta ja ilman hymyn häivää. Mutta tuollaiseen päivällä pistäytymiseen ihan ok.

  El Toro (PR)

  Valkosipulileipä 1,50
  Herkkusienet valkosipuliöljyssä 5,25
  Kanarianperunat mojo-kastikkeella 3,95

  Mini pippuripihvi 10,95
  Iso pippuripihvi 12,95
  Pippuripihvi herkkusienillä 11,95
  T-luupihvi 12,95
  Spagetti bolognese 5,25
  Meriantura 9,25
  Banana Split 3,95
  Mansikat kermavaahdolla 3,95

  Iso olut 3,00
  Iso limsa 3,00

  El Toro on jakanut kovasti mielipiteet tällä foorumilla mutta meille se tuntuu olevan juuri oikea paikka syödä. Annoskoot ovat mielestäni hintaansa nähden kohdillaan ja palvelu ystävällistä ja nopeaa.

  Olen samaa mieltä, että lomalle ei kannata lähteä rahoja laskemaan tai ""säästämään"". Siellä pitää nauttia eikä miettiä paljonko on rahaa ""tuhlannut"".

  Hyvää lomaa kaikille! Vielä muutama viikko ja nokka kohti Puerto Ricoa, hyvää ruokaa, juomaa ja aurinkoa.
   
 18. Leena Vierailija

  Olimme PR:ssa tammikuussa ensimmäisen ja taatusti viimeisen kerran. Paikkahan on oikea turistirysä. Espanjalaista ruokaa tai miljöötä saa täikammalla etsiä.

  PR on ostoskeskus, pari täyteenahdettua hiekkarantaa ja kasa hotelleja - vieläkin puistattaa, kun muistelen millainen hautomo se oli!
   
 19. Varmaan olet jo niin aikuinen, että osaat käyttää nettiä.
  Minullakin oli viime vuonna yksi vaihtoehdoista, mutta kun googlasin asukasluvun, sun muita ..... tajusin, että paikka oli liian pieni meidän kävelyilleni päivisin/iltaisin
   
 20. Pia Vierailija

  Matkaoppaat antavat mielestäni aika selkeän kuvan PR:n pienuudesta ja pienistä, lyhyistä hiekkarannoista. Niissä on myös tekstiosuutta selventäviä kuvia, joista saa nopeasti käsityksen ""rysän"" pienuudesta.

  Jos laskee yhteen yksi+yksi tajuaa myös välittömästi, että paikan on pakko olla melkoinen turistirysä = koko paikka elää turismista ja valtava määrä porukkaa eri maista matkustaa sinne jatkuvalla syötöllä.

  Paikka on tekemällä tehty, en ole mistään lukenut/kuullut, että ko. paikasta löytyisi mitään alkuperäistä miljöötä:)

  Sääli, että kokemuksesi oli noin kielteinen mutta makuja on niin kovin monia. Meikäläisen sydämen PR on vienyt jo vuosia sitten ja sinne palataan aina yhä uudelleen.

  Reipas/kekseliäs ottaa auton alle (tai hyppää bussiin) ja ajaa pikkukyliin jos kaipaa alkuperäistä tunnelmaa:)) Turha pilata lomaansa kököttämällä ""rysässä"" josta jää jäljelle vain huonot muistot.
   
 21. MATKALLA Vierailija

  Se ruoka on tietysti maku asia ja ehkä olen tottunut parempaa ja vaativampaan ruokaan.Syöhän monet esim. niitä ""mikro"" einesruokia ja vielä väittävät niitä hyviksi.Itse en niistä koe makuelämyksiä.En itse matkustanut kylläkään ruokaelämyksen takia kanarialle.
  T:Keittiötyössä oleva.
   
 22. jassoo Vierailija

  Fiksu matkailija ottaa selvää paikasta, ennen kuin varaa sinne matkan. Matkaesitteissä ja netissä on pajon tietoa lomakohteista. On omaa tyhmyyttä jos änkeää paikkaan, jonne menoa katuu. Jos viitsii vähän perehtyä etukäteen ei tarvii täällä palstoilla parkua. Ja otsikon aiheeseen: Kanarialla hintataso vaihtelee kohteesta ja saaresta riippuen. toistaiseksi siellä on ollut halvempaa kuin Suomessa pienemmän arvonlisäveron vuoksi. Turistialueilla osataan ottaa eurot pois ihan niinkuin esim. Suomessa Lapissa ja hiihtokeskuksissakin. Jos viitsii vähän pidemmälle hankkiutua, saa laadukasta ruokaa varsin huokealla esim. paikallisten kaupoista. Toisaalta, kuka sitä jaksaa lomallaan ropoja laskea...
   
 23. 78 Vierailija

  moi ensiks miten porukkalla on vara ostaa matkan etelään kun sit itketään miten kallista kaikki on ja mistä nyt saa halpaa ruokka jne.... jos kerran kaikki on niin kallista niin jääkön kotiin
   
 24. matkalta Vierailija

  tällä palstalla saa aina kauhean mekkalan aikaiseksi kun arvio ruuan tasoa puerto cruzissa. edellisellä kerralla olimme koko perheen voimin liikkeellä ja ajattelin sen hankaloittaneen kunnollisten ruokapaikkojen haravointia.

  yhdyn täysin cruzin osalta ""matkalla"" nimimerkin mietteisiin. eipä sillä saarella juuri ole mistä tätä ruokatarpeistoa ammentaa. turisteille syötetään halvalla maailmanmarkkinoilta ostettua lihaa ja eineksiä. esimerkiksi kunnon kastikkeisiin ei satsattu. jos tilasit alkuruuaksi keittoa, niin liemeen oli sujautettu lisukkeeksi lusikallinen tätä valmispaellaa. toki seitsemän päivän otos nyt ei tietenkään kaikkea kerro.

  keväiset huonolaatuiset ryppyperunat ja teolliset kastikkeet kalaruokienkin lisäkkeenä alkoivat ottaa jo päähän. yritin myös haravoida tältä palstalta hyväksi koettuja ruokapaikkoja. niistä ei ollut apua (esim. zebra Maria) - sikäli kyllä että el Casinon 10 euron menu alkoi tuntua ainoalta kohtuulliselta valinnalta lisätuskan välttämiseksi.

  espanjalaisten viinien ja juustojen nautiskelu oli ehkä paras kokemus. vuohenjuustot ja tuorejuustot ovat erinomaisia, mutta eipä niitäkään voi ylenmäärin nautiskella. toisaalta niitä löytyy kyllä talvi-illoiksi Suomestakin.

  joku mainitsi, että paikalliset asiakkaat ovat hyvä tunnusmerkki ja tähän olen itsekin päätymässä. linja-autoasemaa vastapäätä oleva kuppila alkoi tuntua molemmilla kerroilta sellaiselta vaihtoehdolta, jossa rahoilleen sai kohtuullista vastinetta. puitteet eivät ole kummoisetkaan, mutta tämän paikan marinoitu mestekala -tapas on ollut molemmilla kerroilla parasta antia. nyt istuskelimme mielellämme myös plaza perez galdosilla Lomo kadun tuntumassa. pikkukupponen carajilloa eli brandyllä terästettyä kahvia oli aina paikallaan.

  mutta kyllä tässä nyt cruzin matkat saavat jäädä vähäksi aikaa...

   
 25. Perhonen Vierailija

  Miksi kaikki puhuvat täyttä paskaa? Kyllä Gran Canarialla voi syödä ravintoloissa vielä ainakin puolet edullisemmin kuin Suomessa. Kallein ruokamme Puerto Ricossa joulukuussa -05 oli 12 euroa per nuppi ja annos oli todella huippu! Suosittelemme kaikille El Ciervo ravintolaa ostarin yläkerrassa. Kannattaa kokeilla, ruoka erinomaista ja palvelu pelaa. On se jännä juttu miten suomalaisista tulee köyhiä ulkomailla. Rahaa riittää ilmeisesti juuri ja juuri matkaan ja muu pitäisi saada ilmaiseksi. Matkailkaapa Suomessa, sepä vasta kallista onkin!
   

Jaa tämä sivu