Hae Anna.fi-sivustolta

Huhtikuussa Analyaan?

Viestiketju osiossa 'Turkki' , käynnistäjänä Kantsiiko lähtä?, 13.03.2007.

 1. Kantsiiko lähtä? Vierailija

  Mietitään poikakaverin kanssa reissua Turkkiin, mutta tuo ajankohta vähän arveluttaa..
  Onko kokemuksia Alanyasta huhtikuussa? 14.4 olisi lähtö. Joko siellä tarkenee? Paikka on muuten tuttu. Lokakuussa 2005 siellä oltiin ja mukava paikkahan se oli. Aurinkoa olisi tarkoitus lähtä metsästämään ja nauttimaan yleensäkkin vapaasta...
   
 2. ... Vierailija

  kyllä siellä on jo tuolloin lämmintä päivisin, illalla sit on viel viileämpää mutta siihen kun varautuu niin kyllä pärjää. Onhan siellä jo nyt ollut yli 20 astetta lämmintä ainakin pari viikkoa. Eli päiväks kevyttä ja illaksi lämmintä vaatetta niin ei ole hätää.
   
 3. ImmuKuuppa Vierailija

  Kerran ollut huhtikuussa enkä mene toista kertaa,rantalomakohteessa ei ole oikein mieltä olla jos juuri ja juuri tarkenee T-paidassa.Kelit eivät ole vielä oikein lämmenneet huhtikuussa ja hotellihuoneet vielä kosteana talven jäljiltä,itse menisin aikaisintaan kesäkuussa.
   
 4. _?_ Vierailija

  Muutaman kerran olen huhtikuussa ollut Alanyassa lomalla. Eka kerralla säät suosivat ja päivällä oli lämmintä mutta auringon laskiessa piti hakea lämmintä vaatetta päälle eikä koko lomalla satanut kertaakaan.
  toisella lomalla oli vaan kahtena päivänä niin lämmintä että tarkeni rannalle mennä, monena päivänä satoi ja oli kylmää. Hotellissa tarvittiin toiset peitot kun siellä oli niin hemmetin kylmää ja kosteaa. Ja villasukat olivat onneksi mukana ja koko ajan käytössä kun huoneiston lattiat olivat niin kylmät.
  Aika paljon se on tuurista kiinni minkälainen ilma sattuu huhtikuussa olemaan, mutta joka tapauksessa lämmintä vaatetta mukaan koska varhaiset aamut ja illat/yöt ovat viileitä vielä huhtikuussa. Takkia ja farkkuja tarvitaan, mikään pitkähihainen T-paita tai vastaava ei riitä vielä pitämäään lämpimänä huhtikuussa.
   
 5. kokemus1 Vierailija

  tarkenee yleensä hyvinkin ja ruskettuu kyllä. illat ovat viileitä. valitkaa hotelli joka auki ympäri vuoden niin ette joudu kärsimään koleasta ja kosteasta ilmasta edes öisin!
   
 6. Dmil Vierailija

  Yksi on Aurinkomatkojen Elegant Damlatas.

   
 7. amjn Vierailija

  Milloin huhtikuussa olette olleet Alanyassa? Me suunnitellaan 21.4. jos lähdettäisiin. Mutta just tuo arveluttaa että onko lämmintä vai lähdetäänkö 5.5.
   
 8. _?_ Vierailija

  Me oltiin huhtikuun loppupuolella ja silloin oli kohtuulllisen mukavat ilmat ja toinen kerta huhtikuussa oltiin pari ekaa huhtikuun viikkoa niin silloin oli ne huonommat ilmat. Tällä lomalla kuitenkin aurinkoiset ja lämpimät rantapäivät olivat loman alkupäiviä että tuurista se paljon on kiinni millaista säätä siellä on.
   
 9. Fatalisti Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.06.2006
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi kaikille, olemme lähdössä pariksi viikoksi Alanyaan kuun loppupuolella, onko kenelläkään tietoa silmälasien hankkimisesta, hintataso, laatu etc.
   

Jaa tämä sivu