Hae Anna.fi-sivustolta

huijarirakentajat, Kh-kiinteistöhuolto salmi

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä mkoy, 09.06.2011.

 1. mkoy Vierailija

  Palkkasin Kh-kiinteistöhuolto salmen tekemään meille kylpyhuoneremontin. Yritys tarjosi remontin HUOMATTAVASTI halvemmalla kuin mikään muu yritys. Tiedän, tämän olisi pitänyt laittaa hälytyskellot soimaan. Remontin alkamisesta puhuttiin paljon, ja meille jopa tarjottiin mahdollisuutta ostaa laattoja yms halvemmalla heidän kauttaan. Isännöitsijälle ei toimitettu vaadittavia papereita, ja mitään sopimusta "ei tarvinnut vielä allekirjoittaa". Kun kerroin heille että asunto on tyhjä, ja että muutamme vasta kun kylpyhuone on tehty, yhteydenpito loppui. Nyt jouduimme muuttamaan asuntoon jossa kylpyhuonetta ei ole tehty. Lisäksi joudun palkkaamaan jonkun toisen tekemään remontin ajankohtana x. Kyllä ketuttaa ja armottomasti. Onko muille koskaan käynyt näin, vai olenko ensimmäinen jota huijataan? Eniten hirvittää se mitä olisi voinut tapahtua... Olisivatko remppajat tyhjentäneet koko asunnon, vai saivatko he vaan paremman keikan jostain muualta?
   
 2. Kodinrakentaja Vierailija

  Omat vinkkini remppayrityksen hankintaan:

  Kannattaa aina tarkistaa YTJ:stä kauanko yritys on ollut toiminnassa ja onhan yritys ylipäätään rekisteröity. Parempi valita sellainen yritys, jolla on jo historiaa. Jotkut yrittäjät vaihtavat nimeään aina säännöllisin väliajoin (konkurssikeinottelu, huono maine) ja lyhyt toiminta-aika viittaa tähän. Osa käyttää bulvaaneja, sillä ovat liiketoimintakiellossa (yritys kaverin nimiin, mutta itse johdetaan). Näitäkin on tullut vastaan.

  AINA, kannattaa pyytää referenssejä (edellisten asiakkaitten puhelinnumeroita) jos niitä ei ole/haluta antaa niin sitten hälytyskellot soimaan. Ehdottomasti kannattaa myös soittaa edellisille asikkaille.

  Yritys kannattaa aina googlata, jos löytyy paljon negaa niin se kertoo jo paljon.
   
 3. nainen Vierailija

  En usko, että tämä yritys pettää!En usko, että olet näiden kanssa, sillä he vastaavat puhelimitse.Kysymään tämä aihe poistaa!

  Terv
  Kh-Kiinteistöhuolto Salme Oy ,asiakas, joka on niihin tyytyväinen
   
 4. puudeli Vierailija


  Taitaa olla oman talon väki kirjotellu :D Jeppis jeppis, kaikilla ei aina ole puhtaat jauhot pussissa. Aika kehno seivausyritys.
   
 5. NGH Vierailija

  Naurettava trolli koko alustus vastauksineen. Kiinteistöhuoltofirma tekee kaikkea muuta paitsi rakentamista ja kylpyhuoneremontteja.
   
 6. mkoy Vierailija


  Kyseinen firma tekee kyllä muutakin. Tuo vaan sattuu olemaan firman nimi. Googleta vaikka ja tarkista kotisivuilta Kh-Kiinteistöhuolto Salme Oy Sisäremontit
  Samapa tuo. Älä usko jos et halua.
   
 7. Napanen Vierailija

  Tuossahan oli talvella joku keissi ku virolaiset lumenpudottajat teki jokseenki kyseenalasta duunia. Toi näyttäs kans olevan virolainen lafka. Mitä opimme....palkatkaa ihmeessä toverit kotimaista työvoimaa :D Niin meikä ainaki meinaa.
   
 8. No voi voi Vierailija

  Sinä "palkkaat" ainoastaan sosiaalitoimen vakinaista työvoimaa.
   
 9. harmaa talous Vierailija

  Eipä taida kirjanpitokaan täsmätä, veikkaan.Menispä sinne verotarkastaja. Sitähän toi meinaa ku noin halvalla ....
   
 10. no voi voi Vierailija

  eli vika on pikemminkin siinä ihmisessä joka tilasi työn?Hän puhuu tässä, että tilasi työn sähköpostitse.Mutta onko se yrityksen puheluihin vastannut, onko yrityksesi on kirjallinen sopimus?Se on epäselvää.En usko, että yritys pettää.
   
 11. 505MET Vierailija


  Kyseisen firman omistajien isä ja äiti teki myös minulle ohikkaan . Toin heidät omilla kuluillani Eestistä Suomeen mökille töihin . Oli sovittu työt ja niistä korvaus. Laiva ja matkakulut sovittiin myöhemmin palkkarahoista maksettavaksi. Pari viikkoa söivät ja ryystivät kahvia. Saivat ennakkoa palkasta kunnes 20.06 -11 aamulla soitti Aarne. Lähemme menemään , menemme pääkaupunkiseudulle työhaastatteluun. Kysyin rahojeni perään, jäätävän vastauksen sanoma oli, mitä me paskaa jauramme. Toivottavasti kyseiset henkilöt lukevat tämän ,tai joku tulkitsee heille suomeksi viestini. Palauttakaa rahat ja menkää takaisin sinne eestin maalle Viiratsiin.
   
 12. pssst Vierailija


  Aivan varmasti lukevat kun kommentoivatkin tänne vähän väliä :) Eikös tuo ole melko selvää....
   

 13. Miksi sekoitat meidän yrityksen oman ongelmiin?Antoivat ne ihmiset pimeän työn ja ​​ei maksanut heille palkkoja ulos!Anteeksi mutta lait ovat voimassa myös teille!Älä sekoita meitä asiaan
   
 14. Haluatko kylpyhuoneremontti mutta ei vastaa puhelimeen puheluihin, ei vastaa viesteihin e-mailil.Miten meidän saatava yhteyttä ?????Nyt ei voi enää tarjota sinulle korjauksia, nopeat ajat työtä paljon!Ole hyvä ja poista viesti!

  Kiitos .
   
 15. Kh- Salme Oy Vierailija

  Olemme lähettäneet sinulle lahjakortin käyttää, olemme yrittäneet ottaa yhteyttä sinuun, mutta et vastaa.Joku voisi välittää teille sanoa, että jos tilaat palvelua silloin vastataan myös yrityksen puheluihin / viesteihin!!
  Kiitos ,poista viesti!
   
 16. Mari Vierailija

  Tuoreita kokemuksia? Puhelimitse ei saa kiinni, ei soittamalla eikä tekstiviestitse. Mailitse kokeilin vasta tänään. Onko firma vielä pustyssä? Onko kenelläkään kokemusta heidän siivoustyöstä?
   
 17. Riitta Vierailija


  Hei Mari,
  siivous palvelut heillä on laadukkaat, yritä kirjoittaa heille sähköpostia koska niillä on paljon työtä.Olemme perheen yli 2 kk niiden sopimus asiakkaat ja olemme tyytyväisiä

  Yst terv
   
 18. jaaaaaako Vierailija

  Tämä on kyllä hauska ketju. Ehkä pitäisi opetella kirjoittamaan kunnolla suomea, niin joku voisi ottaa jopa todesta nämä vastaukset.
   
 19. Pettynyt Vierailija

  Löysin tämän ketjun kun googlettelin kyseisestä firmasta tietoja yritettyäni turhaan saada yhteyttä heihin... ostin City Dealista 4 h kotisiivousta 50 € (arvo oli kuulemma 120 €) ja iloitsin jo suuresti, että kerrankin saan joulusiivouksen valmiina. Meille syntyi vielä elokuussa toinen lapsi, niin kuvittelin pärjääväni joulukuuhun asti pelkällä välttämättömimmän imuroinnilla, eikä tarvitsisi lasten kanssa järjestää suursiivouspäivää. Vaan nytpä näyttää siltä, että haaveeksi jäikin: olen yrittänyt soittaa monta kertaa, laitoin kotisivujensa kautta viestiäkin, mutta mitään yhteyttä en saa ja alkaa harmittaa tosi paljon. Laitanpa City Dealille mailia tällaisista huijareista, tai ainakin surkeasta palvelusta, kun ei vaivauduta vastaamaan asiakkaille mitään :(
   
 20. Siisterska Vierailija

  Niin, siis mitä asiaa sinulla tuolle firmalle olisikaan?
  Unohdit kokonaan kertoa sen.
   
 21. Pettynytn Vierailija

  Tuo City Dealin kautta ostettu siivous oli tämän Kiinteistöhuolto Salmen tarjoama. Yritän siis saada heitä kiinni sopiakseni ajan siivoukselle, mutta näyttää jäävän koko siivous tekemättä...
   
 22. tyytymätön Vierailija

  Minäkin ostin citydealin kautta siivouksen 4 tuntia ja sain heti sovittua päivän ja kellonajan, tietenkin tälle jouluviikolle.
  Kolme viikkoa aiemmin yritin tavoitella heitä niin puhelimella kuin sähköpostilla, ei tulosta saman tein 2 ja 1 viikkoa ennen.
  Arvatkaa vaan tulivatko? Ei. Eivätkä vastaa puhelimeen.
  Sähköpostista tuli automaattivastaus: Olemme joululomalla.
  että silleen.
  Näin todellakin tehdään kun "tehdään huomisen työt tänään ja asiakas on tyytyväinen palveluun", kuten heidän sloganinsa on.

  Kh Salme taitaa olla urallaan edelläkävijä, tekevät jo virtuaalisiivouksia tosin lika ja pöly ei kadonneet.
   
 23. Laiska ja hienoa rouvaa esittävä sellainen on, joka ei huusholliansa viitsi siivota.
  Tässä maassa jaetaan liikaa sosiaaliapua uuslintsareille.
   

 24. Jassoo, johan on taas kommentti. Mikä suomalaisia vaivaa?kateus? en tiiä

  Minä ainakin siivoutan kotini ihan hyvillä mielin siivousfirmalla, koska en mitenkään suuresti nauti imurin ja mopin heiluttelusta.
  Vaan tämä keskustelun kohteena oleva firma saa pysyäkin kaukana kodistani, oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun heiltä palvelua edes yritin saada.
   
 25. Huutonet ostaja Vierailija

  Jep, nyt nämä huijarit on laajentanut toimintaansa. Ostin kyseiseltä firmalta kamera tarvikkeen huutonet:stä enkä ole kyseistä tarviketta saanut kahden viikon jälkeenkään. Yhteyttä heihin ei saa millään. Ainakin 2 muutakin meni samaan retkuun. 200€ per naama. Ehkä poliisi lopettaa tämän touhun. Vituttaa!
   

Jaa tämä sivu