Hae Anna.fi-sivustolta

Huvipuisto

Viestiketju osiossa 'Barcelona' , käynnistäjänä Satu, 06.07.2006.

 1. Satu Vierailija

  Onkos joku käynyt Barcelonan huvipuistossa? Ollaan elokuun alussa mieheni kanssa menossa viikoksi Barcelonaan ja yhden päivän voisi viettää hurvitellen. Löytyykö millaisia laitteita, mitä maksaa jne.?
   
 2. Tiina Vierailija

  Kävimme huvipuiston portilla. Näytti ihan mukavalta paikalta, tosin ei ehkä kamalan isolta. Laitteita oli ihan mukavanlaisesti, en tosin muista tarkalleen, että millaisia, ei kuitenkaan pelkkiä lasten possujunia. Puisto näytti viihtyisältä. Lippu, jolla sai vapaasti käydä laitteissa maksoi n. 20-25 euroa. Siellä oli myös erilaisia lippusysteemejä, esim. 10 laitteeseen oikeuttava tms.

  Tibidaboon (jossa huvipuisto on) menimme ensin paikallisjunalla, sitten siitä vanhalla raitiovaunulla ylös vuoren rinnettä ja sitten hammasratavaunulla vuoren päälle. Jos huvipuistoon ei mene, vuori sinänsä ei ole mikään ihmeellinen paikka (toki näkee Barcelonan koko kaupungin), siellä on vain yksi kirkko.
   
 3. ! Vierailija

  Suosittelen ehdottomasti Port Aventuraa!!!! Sinne pääsee helposti junalla ja on hieno paikka!
   
 4. Satu Vierailija

  Kaverini oli miehensä kanssa käynyt pari kk sitten Port Aventurassa ja esitteitä siitä toivat minullekin. Olivat myös tykänneet. Saattaa vain olla ettei jakseta lähteä sinne asti. Siksi ajattelinkin, että jos kävisi kokeilemassa tuota Barcelonassa olevaa.
   
 5. akka Vierailija

  Port Aventura on mahdottoman hieno paikka, sinne on oma junapysäkki ja Barcelonasta pääsee siis suoraan melkein portille reilun tunnin junamatkalla. Ihan huippu paikka. Ainoa miinus on se että nyt sesonkiaikana siellä on muitakin...Kannattaa ostaa express kortti puistosta, jos ei halua jonottaa koko päivää.
   
 6. moona Vierailija

  En ole itse käynyt Port Aventurassa,mutta mitä siitä tiedän niin niin sitä ei voi millään lailla verrata Barcelonan huvipuistoon. Tuolla Barcelonan puiston porteilla käytiin kääntymässä ja mikä mieli kuva jäi,oli se että paikka oli tosi pieni (vuoren huipulla).Laitteet oli hieman "vanhan ajan" tyyliin ja ihan perusjuttuja.Eli ei ole Lintsiä kummempi,paitsi Lintsillä on uudemmat laitteet. Tai sitten nämä laitteet olivat uusia,mutta tehty vanhan ajan tyylillä.
  Harmitti ettei meillä ollut viikon reissulla aikaa lähteä Port Aventuraan,mutta jos saisin uudelleen päättää niin lähtisin sinne ehdottomasti.Se on iso teemapuisto,eikä vain tavallinen "huvipuisto".
  Port Aventuraan pääsee Barcelonasta paikallisjunalla,ja sillä on oma pysäkki.
  Kannattaa ehdottomasti mennä sinne,itseäni jäi harmittamaan....
   
 7. TIUHTIHH Vierailija

  Hei, kysyisin että millä junalla barcelonasta pääsee port aventuraan? Ja mistä päin barcelonaa junat lähtevät? kiitos jo etukäteen!
   
 8. nieve Vierailija

  PortAventuraan pääsee Barcelonasta useammallakin eri junalla (ovat myös erihintaisia, yleensä aina hitaampi on halvempi). Junayhtiö Renfen infopisteistä (löytyy ko. yhtiön asemilta eli Plaça Catalunya, Estació de Sants jne) voi käydä pyytämässä aikataulun. Junat kohti PortAventuraa pysähtyvät yleensä useammalla asemalla siten, että lähtevät Estació de Françalta ja pysähtyvät ensin Passeig de Gracialla ja sitten vielä Santsilla. Myös Renfen nettisivuilta voi etsiä tietoa (renfe.es) mutta toimivat aika huonosti. Toukokuussa oli vielä sellainen tarjous, että junaliput+päivän lippu huvipuistoon = 41€, joskin ei varmaan kovimpaan sesonkiaikaan tuollaisia ole.
   
 9. vieras Vierailija

  kuinka kaukana port aventura on barcelonasta??
   
 10. Barce Vierailija

  Reittihaku antaa matkaksi 111 km tai 125 km riippuen valitusta reitistä, pidempi kulkee sisämaassa moottoriteillä, osassa matkaa on tiemaksuja. Lyhyempi menee lähempänä Välimeren rantaa.
   

Jaa tämä sivu