Hae Anna.fi-sivustolta

Hyttysansa?

Viestiketju osiossa 'Niksit ja vinkit' , käynnistäjänä Toimiiko, 17.06.2006.

 1. Toimiiko Vierailija

  Onko kukaan vielä kokeillut Hyttysansaa, jota nyt kovasti mainostetaan? Olisi kiva kuulla kokemuksia ennen 500 euron satsausta....
   
 2. lukija Vierailija

  Kuulin aamulla radiosta,kuinka kyseistä sääskenkarkoitinta kehuttiin.Joku maatalon isäntä oli sen hankkinut ja olivat sääsket kaikonneet tyystin.Koirakin sai loikoilla pihalla rauhassa sääskiltä.Kannattaa kuulemma hankkia.
   
 3. toimii Vierailija

  No varmasti toimii ansa! Mulla on sellainen Mosquito Magnet malli eikä tarvii vähääkään heilua ja hosua. Itikoita ei oo näkyny pihalla enää juhannuksen jälkeen, mutta sitä ennen kohtuuttomasti. Ansan verkkoja sai tyhjentää täysinä joka päivä pari viikkoa, muttei enää. Suosittelen!
   
 4. Itikoiden syömä Vierailija

  No jaa, tuttavien mökillä oli tuo Mosquito Magnet ja ainakin toisella puolella mökkiä oli itikoita ihan normaalisti. Eli vaikutti minusta ihan humpuukilta.
   
 5. noname Vierailija

  http://www.meidanmokki.fi/mokkikokeilee/article121198-1.html
   
 6. inynä Vierailija

 7. minävain Vierailija

  Vähä vanhaan vastailen mutta meinaatko että hyttysverho päässä liikutaan kokoajan ulkona?
   
 8. hydne Vierailija

  Viime vuonna ostettiin tuo mosqiuto magnet. viikon päästä alkoi kertymään melkoisia saaaliita, ja nyt tänä keväänä on huomattu todellinen ero! tietenkin laite on taas toiminnassa mutta ei ole niin paljon ötököitä kuin muina vuosina! eilen juuri kurkkasin säilöön.. Ihan täynnä mäkäräisiä ja sääskejä!! laitteen ympärillä käy melko kuhina, mutta itse saa olla pihalla rauhassa. Suosittelen lämpimästi. yksi parhaimmista ostoista. ja jo yhdestä kesästä olisin valmis maksamaan sen 500 e :D
   

Jaa tämä sivu