Hae Anna.fi-sivustolta

HYVÄ MATKAILUSIVUSTO?

Viestiketju osiossa 'Yleistä matkailusta' , käynnistäjänä matkailija25, 03.02.2008.

 1. matkailija25 Vierailija

  Onko kellään kokemuksia netin matkailusivustoista, eli mikä sivusto olisi hyvä ja luotettava tietolähde. Olen menossa ensi kesänä Eurooppaan ja tahtoisin vähän tietoa eri vaihtoehdoista. Ehdotuksia?
   
 2. pomppija Vierailija

  Löysin jokin aika sitten sivuston nimeltä Rantapallo.fi ja se on kyllä ollut hyvä. Kannattaa käydä katsomassa. Myös esim. maikkarin sivuilla on hyvä matkailuosio.
   
 3. M@nner Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.08.2006
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joiden objektiivisuudesta en mene sanomaan, mutta

  www.tripadvisor.com/
  - täältä löytyy ainakin hotelli ym arvioita ja lisäksi olen bongannut joitain muita
  "harvinaisempia" nähtävyyksiä puoli vahingossa

  www.virtualtourist.com/
  - on enemmänkin yhteisö, mutta siellä voi tiedustella asioita matkakohteen alueen ihmisiltä forumissa

  Muutoin eri valtioiden ja maakuntien matkailusivut ovat hyvä "neutraali" lähde.
  Esim Italiasta löytyy valtion matkailun sivut ja sitten kunkin maakunnan sivut (esim. Pienmonte) ja useimmista paikoista vielä kunnan omat kotisivut

  Esim:
  http://www.enit.it/ (italian valtiolliset matkailusivut)
  http://www.lombardiadautore.regione.lombardia.it/home.html?x=0&locale=en&urlStart=/home.html&isMarcato=false
  (on Lombardian provinssin matkailusivusto)
  http://www.comune.brescia.it/eventi (esimerkinomaisesti Brescian kaupungin kotisivut, löydät matkailutietoa "Brescia for tourists" linkistä.

  Lisäksi monilla nähtävyyksillä on omat sivut (kuten myös merkittävimmillä "alueilla" kuten vaikka Garda järvellä tai Saksan "Romantic Roadilla"

  Tällä metodilla meitsi on yrittäny rimpuilla,,,
   
 4. KJ Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.08.2007
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oma suosikkini on jo tuo edellä mainittu englanninkielinen Tripadvisor http://www.tripadvisor.com . Sieltä löytyy erittäin hyvin matkailijoiden kokemuksia myös monista suomalaisten matkanjärjestäjien käyttämistä hotelleista. Toinen saattaa tietysti kehua ja toinen moittia samaa hotellia, mutta kun kirjoittajia on paljon, hotellista saa kuitenkin melko hyvän yleiskäsityksen.

  Nyt Aurinkomatkat on avannut suomenkielisen "ruusut ja risut" -sivuston Paikka auringossa http://www.paikkaauringossa.fi ,josta löytyy suomalaisten matkailijoiden kokemuksia eri kohteista, myös monista sellaisista, joita ei ole Aurinkomatkojen ohjelmistossa.

  Erittäin hyvin matkailulinkkejä koko maapallolta ja erityisesti Euroopasta löytää TTE:n (The Tourism Expert) saitilta http://www.tte.ch tai http://www.tte.travel , josta voi Suomen lipusta valita kieleksi myös suomen.

  Matkailufoorumissa http://groups.msn.com/Matkailufoorumi on erinomaisen hyvin koottuna kaikkien (tai ainakin lähes kaikkien) suomenkielisten matkailusivustojen linkit. Omaa asiaa foorumilla on melko vähän, lähinnä muutama valokuva ja joitakin keskusteluja. Linkkikokoelma on kuitenkin mahtava - kattava ja hyvin jaoteltu!
   
 5. HotellitLennot.com Vierailija

  Yli 200 matkailuun liittyvää linkkiä. Hyvä paikka aloittaa matkan suunnittelu. http://www.hotellitlennot.com
   
 6. lomakuume1 Uusi jäsen

  liittynyt:
  08.02.2008
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olemme avanneet uuden matkailusivuston, jonne käyttäjät voivat lisätä matkakertomuksiaan, liittää niihin kuvia sekä muuta mukavaa. Jatkossa luvassa myös paljon muuta tietoa matkakohteista. Toisin kuin esimerkiksi paikkaauringossa.fi -palvelussa, tänne on tarkoitus kerätä matkakertomuksia kaikkialta maailmasta.

  Tervetuloa tutustumaan:
  http://www.globe.fi/
   
 7. matkahullu Vierailija

  Hei!
  Löysin tässä toissa viikolla uuden palvelun: http://www.matkailijat.net
  Lisäsinkin jo sinne matkakertomuksia ja muutaman kuvan. Mielestäni kiva sivusto ja erittäin helppokäyttöinen. Ylläpitäjätkin tuntuvat olevan mukavia, kun lähetin palautetta ja olivat heti valmiita kehittämään palvelua mieltymysteni mukaan :)

  Suosittelen!
   
 8. jorma1234 Vierailija

  matkahullu, en löytänyt nimimerkkiäsi matkailijat.netin jäsenlistasta? Vaikuttat valehtelijalta. Miksi kusetat jengiä täällä? Luulisi, että kaikki ylläpitäjät olisivat halukkaita kehittämään palveluja aina tarpeen tullen, sekö on siis ystävällisyyden mitta? Noh omatpahan ovat näkemyksesi...
   
 9. kissa9 Vierailija

  on ainakin uusi sivusto tosin vielä alkutekijöissään näköjään...   
 10. Matkaintoilija Vierailija

  Tässä on jo hyviä sivustoja listattu, mutta mun henk.koht. suosikki on ihan ekana mainittu Rantapallo. Hyviä juttuja ja esittelyjä eri kohteista ja vertailuja. Sivustolta näkee myös matkatoimistojen tulevat äkkilähdöt yhdestä paikasta. Matkajuttuja lukee ihan ilokseen! Kannattaa käydä tutustumassa: www.rantapallo.fi

  Tykään myös Plazan matkailusivuista, jotka on kattavat. www.plaza.fi/matkalaukku
   
 11. oma suosikkini Vierailija

  on ehdottomasti pallontallaajat.net, jossa on keskustelua nimenomaan omatoimimatkailusta. Pakettimatkojen harrastajia siellä ei pahemmin ole.
   
 12. Ti85 Vierailija

  Ehdottomasti www.stranded.to ja http://www.rantapallo.fi
   
 13. LP Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  319
  Saadut tykkäykset:
  0
  Omatoimimatkailijalle hyviä ovat tosiaan Tripadvisor ja Pallontallaajat. Matkakertomuksia löytyy osoitteesta www.matkatarinat.com.
   
 14. Sipulista Vierailija

  http://www.kuumat.com
   
 15. JormaLei Vierailija

  http://www.matkaopas.info ja Tripadvisor on hyvä palvelu.
   
 16. KissaKatti Vierailija

  Hyviä ovat nämä Matkailufoorumin uudet sivut:

  http://sites.google.com/matkailufoorumi/

  Hyviä matkoja kaikille!
   
 17. KissaKatti Vierailija

  Sorry, korjaan linkin:

  http://sites.google.com/site/matkailufoorumi/
   
 18. KissaKatti Vierailija

  Täältä löytyy Matkailufoorumin interaktiivinen osio:

  http://matkailu.multiply.com

   
 19. Matkailija2008 Vierailija

  on http://www.unelmamatkat.net
  Mielestäni selvästi paras sivusto.
   
 20. Vihainen!!! Vierailija

  Eihän tuolla sivustolla ole mitään elämää! Ryöstit juuri minuutin minun elämästäni.


   
 21. matka-anna Vierailija

  ole mikään bluffiviesti, kyllähän tuolla http://www.unelmamatkat.net sivustolla on tietoa ihan selvästi paljon enemmän kuin missään muulla suomalaisella sivustolla..
   
 22. Essi-22 Vierailija

  Olen samaa mieltä matka-annan kanssa.
   
 23. Joni Uljas Vierailija

  Tämähän on koko viestiketju ihan päivänselvää mainosta, keskustelun avauksesta pari minuuttia eteenpäin niin juuri avattu rantapallo sai jo ensimmäisen mainoksensa kovin sopivasti ;) ..muutama viesti eteenpäin niin niitä tuli jo reilusti lisää ;) ..nettiä hieman selattuani huomasin että näitä samantyyppisiä mainoksia on levitetty muuallekin hyvin hyvin paljon. Hienoa mainontaa, mutta sitähän voi odottaa kun sama yritys kauppaa hakukone-optimointia ja mainontaratkaisuja ;)

  Uskon itseasiassa että ehkä jopa kaikki linkit tässä keskustelussa on sivuston omistajien lähettämiä, mutta näin tämä internet-ala toimii. Suorastaan hauskaa lukea noita perusteluja..
   
 24. öslkfösölfäö Vierailija

  Ja mitäkohän se haittaa?? Mielestäni on vaän hyvä, että tarjolla on palveluita, koskien ihan alaa kuin alaa. Miksi niistä ei saisi kertoa ihmisille? Ketä se haittaa vaikka asialla olisi ollut sivuston ylläpitäjät?? Perikummallista ja perisuomalaista kateuttako tässäkin ilmassa...? (Ja ei, en ole mitenkään yhteydessä yllä mainittuihin sivuihin tai niiden ylläpitäjiin.)
   
 25. En osta... Vierailija

  Jotain tyyliä pitäisi kyllä löytyä: mieluummin reilureiskaa kuin piilopelleä. Kyllähän lukijat sitten valinnan tekee... Amatöörit asialla, niinkuin useimmiten näitten nettikuikeloiden markkinointiyritysten kanssa.

   

Jaa tämä sivu