Hae Anna.fi-sivustolta

Italian sää

Viestiketju osiossa 'Matkalaiset' , käynnistäjänä Matkakuumeilija, 23.08.2007.

 1. Matkakuumeilija Vierailija

  Minkälainen sää Italiassa on yleensä syksyisin? Mietin että onko siellä vielä syys-lokakuussa kesäkelit vai viileämpää.
   
 2. Accuw Vierailija

  Riippuu ihan siitä, mihin päin Italiaan olet menossa. Pohjoisessa Garda-järven seudulla voi olla jo aika viileää ja sateista. Rooman seudulla taas voi olla normaali suomalainen kesäkeli about 20 ja ylikin.

  Kaupunki- ja päiväkohtaisen sääennusteen saat googlaamalla Accuweather. Sieltä pääset katselemaan tarkasti vaikka minkä tahansa maankolkan säätä kaupunkikohtaisesti. Kävin kesällä Italiassa Bolognassa ja ihan nappiin meni Accuweatherin ennuste.
   
 3. Kaarin12 Vierailija

  Italia on pitkä maa, etelässä ssä on erilainen kuin esim. ihan pohjoisessa.Eteläisessä Euroopassa syksykään ei ole samaan aikaan kuin Suomessa, se on selvää.
   
 4. Alkup. Vierailija

  Sori, tosiaan unohtui matkakohde. Paikka on pohjoisessa, hieman Rooman yläpuolella mutta vastarannikolla.
   
 5. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Hieman Rooman yläpuolella tarkoittaa minulle ainakin Keski-Italiaa ei pohjoista.
   
 6. ööö Vierailija

  Rooma on keskipaikkeilla.
   
 7. Tööpekotoope Vierailija

  Mitähän tökeröä siinä nyt oli?

  Minulta kysyi viimeksi eilen professoritason eteläeurooppalainen tutkija, että millainen sää on Suomessa syyskuussa. Olisin voinut alkaa tietysti veistellä, että mihinkäs kohtaan Suomea olet tulossa ja onpas typerää kysyä säätä Suomessa, kun täällä on ihan eri säät etelässä ja pohjoisessa ja vielä kaakossa ja koillisessa. Olisin myös voinut sanoa, että oletpa tökerö ja tyhmä ihminen, kun et osaa kysyä, että millainen sää on Tampereella syyskuussa, heh.

  Voi luoja teidän kanssanne! Penskat.
   
 8. Kaarin12 Vierailija

  Tööpekotoope on oikeassa, ei siinä mittatikkua tarvita kun puhutaan Italian säästä. ja takuutahan ei säällä ole, se on nähty... ilmastonmuutoskin on tosiasia.
   
 9. Bianca Vierailija

  Olen ollut pariin otteeseen Keski-Italiassa (Rooman lähistö) syyskuun alussa. Lämmintä oli n. 20-25, jopa ylikin. Joinain päivinä lähes 30 astetta. Välillä satoi vettä, mutta silti lämmintä. Suomen kesää muistuttavat lämpötilat tuolloin eli mielestäni ihan miellyttävän lämmintä, ei tukahduttavaa!
   
 10. Pohjois-Italiassa oli viikko sitten n.20 astetta ja samaan aikaan Palermossa systerin ollessa siellä liki 40 astetta, eihän siinä nyt paljon eroa ole,heh.
  Helsingissä 20 astetta ja Kilpisjärvellä 6 astetta.

  Ts ihan sama missä päin maata asuu, joka paikassa sama lämpö ja maatkin tuollaiset pitkänlaiset, hehheh
   

Jaa tämä sivu