Hae Anna.fi-sivustolta

Itkuhälytin

Viestiketju osiossa 'Vauvan hoito' , käynnistäjänä suositelkaa, 11.10.2005.

 1. suositelkaa Vierailija

  Pikku gallup: Minkä merkkisiä itkuhälyttimiä teillä on, paljonko maksoitte ja oletteko olleet tyytyväisiä?
   
 2. Vierailija

  meillä philipsin ""lila-valkonen"", en muista mallia tarkemmin. on siis tosi yleinen ja meillä toiminut moitteetta.

  ei kuulu mitään venäjää, niinku joitain kuulemma välillä kuuluu (= ajaa hyvin asiansa.

  ostin käytettynä tutulta, maksoin silloin 40 e. nyt niitä saa jo paljon halvemmalla. anttilassa uusi sellanen näytti olevan 79,90e, normaalisti 99e.
   
 3. doro Vierailija

  Joo Doron itkuhälyttimet on ihan ok, 79e tais olla hinta. Siihen tulee töpselillä oleva kuuntelija jota pidetään esim vauvan sängyn luonna aina ja sen lisäksi kaksi vastaanotinta (PMR radiopuhelimet itseasiass) joista voi kuunnella. Ja kun vauva on vaunuissa toinen noista radiopuhelimesta laitetaan vauvan vaunuihin eli toimii VOX asennossa itkuhälyttimenä. Nämä radiopuhelimet on kiinteällä akulla ja laturi tulee mukaan.

   
 4. Oodi Vierailija

  Ostimme omamme viime viikolla täälläkin jossain vaiheessa mainostetusta nettikaupasta www.pikkupingviini.fi. Tänään testattiin eka kerran kun vauva nukkui ulkona ja hyvin toimi. Sai rauhassa laittaa ruokaa ilman että koko ajan piti juosta ikkunassa vahtimassa vaunujen liikkeitä. Veljeni lapsella kävi kerran niin, että itkuhälyttimestä rupesi kuulumaan puhetta! Taisi olla viritetty rekkataajuksille! Mutta meillä kuului vain vauvan tuhinaa ja ähinää. Niin ja merkki on Tigex.
   
 5. Siru Vierailija

  Meillä Philipsin itkuhälytin, ostettu Sittarista -03 ja toiminut moitteettomasti. Joku tarjous se oli (en muista tarkkaa hintaa), normaalihinta vähän vajaa 100€.
   
 6. Haloo Vierailija

  Kulta pienet,

  itkuhälyttimissä on yleensä kaksi kanavaa (A/B tai1/2). Tarkistakaa molemmat puhelimet päällä lähettimeen puhumalla tai puhaltamalla, että molemissa on sama kanava päällä.

  Saattaa nimittäin käydä niin kuin meillä, että kun sama hälytin oli käytössä naapurissa, niin meitin vastaanottimesta kuului heidän arkipuuhat ;D Siis sopikaa naapurin kanssa, että me käytämme kanavaa A ja te B:tä.

  Samoin joskus lähetin tai vastaanotin saattaa reistailla, joten tarkastakaa joka kerta, että ne toimivat.

  Edellä mainitut ominaisuudet eivät ole merkkikohtaisia, vaan pätevät kaikkiin vauvapuhelimiin!!
   
 7. Padwico Vierailija

  Hankimme padwicon, vissiin edullisin malli, muistaakseni 70 euroa, voin lämpimästi suositella! Malli on pieni, vyöklipseillä varusteltu, on herkkyyden säädöt, molemmissa yksiköissä ladattavat paristot jne. Kanavia on riittävästi,´ei varmasti tarvitse kuunnella muiden kohinoita! Kanavavaihtoehtoja neljän kertoma plus vielä valinta A tai B.

  Ainoa miinus on, että hälyttimen käyttö on jäänyt vähäiseksi ;D
   
 8. NauNau Vierailija

  Bauhaussista Elro-merkkinen, noin 60e. Toimii myös radiopuhelimena. Todella kätevä.
   
 9. :( Vierailija

  Me olemme olleet pettyneitä Padwicon 883 -malliin. Todella epäkäytännöllistä, kun molempia osia ei voi laittaa laturiin, vaan joutuu vaihtelemaan akkuja. Lisäksi ottaa todella helposti häiriötä, ei kuulu kovin kauas.
   
 10. Pive Vierailija

  Meillä Philipsin Dect digitaalinen SBC SC478/90.
  Löytyy näköjään Philipsin sivuilta http://www.philips.fi/Kulutustuotteet / Kauneus- ja terveystuotteet/Itkuhälyttimet/ SBCSC478/00
  Toimii häiriöttömästi, kun digitaalinen. Asumme lentokentän lähellä. Vanhempien osassa ladattava akku. Vauvan osa virtajohdolla tai pattereilla, käytämme ladattavia pattereita ulkona.
  Hinta taitaa olla jotain 120-150€, en ole varma kun saimme itse sen tutun kautta henkilökuntahintaan.
   
 11. Lai Vierailija

  Meillä myös DORO, joka on mielestäni tosi kätevä! Just sen vuoksi, ettei hälytin tarvi sähkövirtaa, vaan toimii akulla ja voi siks sijoittaa minne vaan, esim autoon tai pihalle. Useimmissa muissa hälyttimissä taitaa olla aina hälytin töpselissä, tosi huonoa käytön kannalta, jos meinaa nukuttaa lasta muuallakin kuin pinniksessä.
   
 12. ap Vierailija

  Mistä saa pääkaupunkiseudulla Doron hälyttimiä? Vaikuttaa hyvältä.
   
 13. Sinisiili Vierailija

  Meillä on Padwico 883 ja MOLEMMILLA ON OMA LATURI. Pakkauksen mukana tulleet. Olen ollut kaikin puolin erittäin tyytyväinen. Käyttöohjeet kannattaa lukea hyvin.
   
 14. Sinisiili Vierailija

  Olinkohan nyt itse väärässä, kun käytöstä on aikaa. Olen ottanut aina akut muutenkin pois kun ollut taukoa käytössä. Nehän verkkovirtamuuntimethan oli molempiin ja kotona pystyi käyttämään niiden kanssa... TYYTYVÄINEN OLEN JOKA TAPAUKSESSA. Padvicossa on niin monta eri vaihtoehtoa digitaalikoodauksen - vai mikä olikaan - ansiosta, että meillä ei ole ollut missään ikinä häiriötä.

  Ja olimpa kiireissäni töksähtävä. Tuo "käyttöohjeet kannattaa lukea hyvin" oli aika turha toteamus, mutta taidan puhua noin pojilleni kaiken aika. Se tarttuu. Lisää kommentteja itkuhälyttimistä että jokainen löytäisi mieleisensä.

   
 15. Miukula Vierailija

  Philipsin perusmalli (?) kelta-valkoinen, ostettu Anttilasta kesällä hintaan 69e - on toiminut ihan hyvin ja tullut tarpeeseen. Vauva nukkuu omakotitalon pihalla pitkiä 3-4h päikkäreitä. Hälyttimessä on sormiparistot + verkkovirran käyttömahdollisuus.

  Paristokäyttöisyys akun sijaan ei ole ollenkaan huono homma, vaikka aluksi ajattelin niin. Hälytin on ollut käytössä lähes päivittäin, eikä ole vielä tarvinnut pattereita vaihtaa. Meillä on myös yhdistetty yövalo/paristolaturi. Sormiparistot, joita menee muutenkin paljon (esim. hiiri, kaukosäätimet, lelut, taskulamppu jne.) saa ladattua uudelleen yhdessä yössä.
   
 16. Irina69 Vierailija

  Meillä on kans tuo Philipsin kelta-valkoinen perusmalli ja hyvin on toiminut niin kotona kuin mökilläkin. Mies osti ensin jonkin Claes Ohllsonin halpamallin ja ne piti palauttaa, kun kohisivat koko ajan, joten älkää vain sortuko niihin. Palautus onneksi onnistui ja saatiin Philips ostettua tilalle (alunperinkin kyllä lähetin niitä ostamaan, mutta sortui ensin noihin halpaversioihin..).
   
 17. Aurora Vee Vierailija

  Me emme olleet lainkaan tyytyväisiä Philipsin lila-valkoiseen malliin! Toimi epäluotettavasti, vaikka patteritkaan eivät olleet loppu, kanavat olivat oikein asemoituna jne. Useamman kerran kävi niin, että vauva huusi kuin syötävä parvekkeella enkä ollut kuullut sitä toiseen huoneeseen paksujen kiviseinien läpi. Hälytin oli hiirenhiljaa, mutta toimi testattaessa. :-(

  Jos asia olisi nyt ajankohtainen, ostaisin ehdottomasti radiopuhelimen, jossa on myös itkuhälytintoiminto. Paljon monikäyttöisempi ja yleensä niissä on suurempi toiminta-alue. Sen kautta voi komentaa vaikkapa pihalla olijat syömään. :)
   
 18. Alessia Vierailija

  Me ostettiin Malmin Prismasta.

  Ollaan myös tykätty, kahden radiopuhelimen funktiota ei kyllä tajuttu ostettaessa mutta se onkin ollut ihan huippujuttu, kun hälytin toimii näin ilman sähköä. Vauva nukkuu usein kuistilla radiopuhelimen kanssa. Kerran on kyllä käynyt niin, että vauva huusi pää punaisena mutta mitään ei kuulunut... Kannattaa siis käydä välillä tsekkaamassa tilanne.

   
 19. En tosin ole satavarma, mikäli Padwicolta on ihan viime aikoina tullut päivitetty versio 883-mallista. Itsellämme olevassa mallissa on verkkomuunnin lähettimeen ja laturi vastaanottavalle laitteelle. Lähettimen verkkomuunnin ei todellakaan lataa varsinaista akkua, mistä syystä akkuja joutuu yksiköiden välillä vaihtelemaan. Tämä erityisesti, jos haluaa lähetintä käyttää silloin, kun lähetintä ei voi laittaa "töpseliin". Tätä rajoitetta alleviivasi myyjäkin ostaessamme hälyttimet.
   
 20. Katselin noiden Philipsin hälyttimien teknisiä tietoja, kun muistin, että joku vuosi takaperin Philipsin itkuhälytin oli alkanut palaa vaunuissa ja silloin valmistajan edustaja totesi, ettei ole tarkoitettu ulkokäyttöön. No, kaikissa malleissa käyttöohjeissa lukee, että käyttölämpötila +10- +40. Joten pakkasmaassa Suomessa koen moisen laitteen turhaksi, koska kuitenkin täällä on tapana nukuttaa vauvoja ulkona myös pakkasella. Jatkan siis etsintää, kiitos tällä palstalla olleista vinkeistä!
   
 21. edelliselle. Vierailija

  Meillä on Philipsin laite, jonka käyttöohjeessa tosiaan on tuo käyttölämpötila minkä kirjoitit. Ihan hulluahan se täällä Suomessa on jos ei voi ulkona käyttää. Ja muistan tuon tapauksen kanssa varsin hyvin kun hälytin syttyi vaunuissa palamaan. Me ollaan silti käytetty laitetta ulkona myös talvella (nyt kaikki varmana kauhistuu ja ajattelee että onpa edesvastuutonta toimintaa). Laitetaan hälytin makuupussiin sisälle vauvan kanssa, päälle tulee vielä lämpöpussi ja sadesuoja. Eli makuupussissa on varmasti lämmintä. Hälytin ei ole kosketuksissa kylmään ulkoilmaan. Näin me ollaan uskallettu sitä ulkona talvellakin käyttää... Kukin tietysti tekee omat ratkaisunsa.
   
 22. dfgjhasdökgnha Vierailija

  tuosta hälyttimestä, joka vaunuissa VOX asennossa häiriöäänet pois? Siis meinaa hermo mennä, kun sisällä oleva hälytin alkaa vinkua jonkun toisen hälyttimen ääniä ja toisen vauvan itkua esim. niin se sama mölinä kuuluu vaunuhälyttimestä ja herättää tietysti oman vauvan arghhhhh PLS auttakaa joku jos tähän on konsti! muussa tapauksessa hälytin on lähes käyttökelvoton alueella, jossa lapsia nukkuu pihoilla todella paljon ja siten myös hälyttimiä...
   
 23. Niuku Vierailija

  Meillä on Philips keltavalkoinen (ovh 69e Anttilasta) ja hyvin toimii pattereilla pakkasista huolimatta. On ollut max 20 asteen pakkasessa paljaana. MInä en uskaltaisi laittaa hälytintä vaunujen sisälle tai varsinkaan vaatteiden sisälle. Meillä hälytin on ollut vaunujen vieressä ikkunalaudalla ja kylässä ollessa kopan päällä ulkopuolella. Kun äänet on täysillä, vauvan ääntely ja itku kuuluu kyllä erittäin hyvin (ja myös läheisessä puussa istuvan linnun laulut, ohikulkevat autot ym.)
   

Jaa tämä sivu