Hae Anna.fi-sivustolta

Kaakelimaali

Viestiketju osiossa 'Sisustus' , käynnistäjänä kaakelikeiju, 02.11.2009.

 1. kaakelikeiju Vierailija

  Miten hyvää jälkeä saa aikaan kaakelimaalilla? Onko se edes järkevä tuote ja pysyykö kaakeleissa kunnolla? Haiseeko kuinka pahalle maalatessa ja kuivatteluaikana? Näin Bauhausin mainostavan sellaista sekä spraymaalina että siveltävänä. Onko kenelläkään kokemusta kummastakaan? Millainen puhdistustapa on paras maalauksen kuivuttua?

  Olisihan tuo kätevä tapa saada vanhat kaakelit nätimmäksi, jos vain toimii.
  Jos tiedät edes yhteenkin kysymykseen vastauksen, olisin iloinen kommenteista.
   
 2. ap¤ Vierailija

  Onko kellään kokemuksia?
   
 3. mummo Vierailija

  Ei taida olla kokemuksia, mielenkiinnolla odottelen myös vastauksia.
  On nimittäin itselläkin niin ällöttävän väriset kaakelit ph:ssa!
   
 4. ap¤ Vierailija

  Meillä on jostain ihme kummasta syystä kolmea eriväristä laattaa, jotka joku neropatti on laittanut alunperin :) Yksi väreistä on mattabeige, yök, todella nuhjuisen näköistä. Muut on valkoista ja sinivalkoista ja kaikki laattojen värit sikinsokin. Siis ihan karmeeta. Pakko saada ne jonkun muun väriseksi, ja mielellään vaikka kaikki samanväriseksi.

  Sen verran jo tiedän tuosta kaakelimaalista, että se on brittiläistä tavaraa, väittävät että yksi kerros riittää (?), ei tarvita pohjamaalia, alle vaan kloriittipesu tai vastaava. Pinta jää kiiltäväksi ja siinä on homeenesto. Sävyjä on aika monta, eli varmaan löytyis sopiva. Hinta muistaakseni jotain 35,- purkilta, ja se riittää 8 neliöön (?).

  Voi kun joku olis kokeillut tai vaikka kuulis naapurilta kokemuksia... uskaltais itsekin. Jos vaan tiedätte, niin pliiiiiis, kertokaa!!!
   
 5. nipatipa Vierailija

  Eräällä ystävälläni on kaakelimaalilla maalattu WC:n lattia. Myös mm. uusimmassa deko-lehdessä oli kaakelimaalilla maalattu portaikko. Lehdessä myös kehuttiin, että maali on kestänyt kovaa kulutusta hyvin. Ystävälläni asunto on niin vasta remointoitu, että vaikea sanoa kestävyydestä mitään, mutta kyllä ilme muuttui huomattavasti vanhaa kaakelia paremmaksi. Kokeile ihmeessä!
   
 6. ap¤ Vierailija

  Kiitos vastauksesta! Luulin että tuo on vain seinille tarkoitettu maali? Lattiahan on kovassa käytössä, eli toivottavasti kestää siinäkin käytössä.

  Mitä mieltä ystäväsi oli maalaamisen helppoudesta ja toimivuudesta? Tuleeko tasainen jälki, siis ettei kaakelit näytä epäaidoilta tai epätasaisilta? Miten hän jälkikäsitteli saumat, eli vetikö hän ne saumakynällä?
   
 7. kuukkeli tietää Vierailija

 8. kaakelikeiju / ap¤ Vierailija

  Todella hyvä linkki, kiitos paljon! En tiennytkään, että tuo kaakelimaali on jo vuoden vanha tapaus. Vasta vähän aikaa sitten näin Bauhausin mainoksessa tuon maalin, ja kiinnostus heräsi. Kiva tietää, että siitä on jo kokemuksia, ja että Tila ja Asuntomarkkinat on sitä kokeillut ja hyväksi havainnut. Ne esimerkkikuvat, jotka tuon linkin taakse kätkeytyy, sanoo jo paljon. Näyttää niin hyvältä, että täytyy lähteä ostoksille.

  Jos vielä muita kokemuksia löytyy, niin seuraan tätä ketjua kiinnostuneena niiden varalta.
   
 9. Maalaaja Vierailija

  Katso Rakentaminen ja remontointi alueelta, siellä on aiemmin käyty keskustelu tästä aiheesta.
   
 10. RemppaajaQ Vierailija  Itse voin kokemuksesta (maalannut maakelimaalilla useampia kylpyhuoneita, wc tiloja ja keittiön välitiloja) kertoa tuotteen toimivan ja täyttävän sille asetetun tavoitteen - edullinen ja nopea pintaremontti muuten hyväkuntoiselle laattapinnalle seinässä.

  En ole kuullut että ainakaan minun toteuttamissani kohteissa olisi ollut kestävyyden ym. Kanssa ongelmia.
   
 11. Keittiöremppa Vierailija

  Hei! Meillä on keittiön välitila peiliä. Se on tosin kaunis, mutta vain jos se pysyisi täysin roiskeettomana. Miten on - kävisiköhän kaakelimaali tähän peilipintaan?
   

Jaa tämä sivu