Hae Anna.fi-sivustolta

kastelahja

Viestiketju osiossa 'Vauvan hoito' , käynnistäjänä tuleva kummi, 01.08.2006.

 1. tuleva kummi Vierailija

  Heip!

  Kertokaahan, mitä kummi voi ostaa lapselle kastelahjaksi. Lusikat ja muut perinteiset tuntuu vähän vanhanaikaisille... Itse siis olen saanut pienenä kummiltani lusikoita vuosittain. Eli mitä, mitä?
   
 2. Sirenia Vierailija

  Minä oon kahdelle kummilapselleni ostanut sellasen valokuvakehyksen johon on kaiverrettu lapsen nimi, syntymäaika, pituus, paino yms... Voi olla sekin vanhanaikasta mutta on olleet vanhemmat tyytyväisiä:)
   
 3. Nonne Vierailija

  Meidän poika sai kummeilta lusikan, kehyksen, kastevesisäiliön ja ihanan pikkuruisen kantasormuksen. Tosi mies ;)
   
 4. Lahja Vierailija

  Meidän mies sai kynttilänjalat, lusikan, vaatteita, muumiastiaston, satukirjan, kasteristin,valokuvakehyksen. Mun mielestä satukirjakin on ihan kiva ja itse tykkäsin noista kynttilänjaloista kans tosi paljon.
   
 5. Niisku Vierailija

  Hei,

  Jos kyseessä on tyttö ovat ns. kastehelmet ihana lahja. Kummi voi sitten jatkossa ostaa merkkipäivinä lisää helmiä ja lopulta tytöllä on isona ihana aito helminauha. Tällainen lahjaidea löytyy kultasepän liikkeistä. Itse en tykkää ollenkaan "ensimmäinen hampaani"-rasioista yms. Myös joku laadukas vaate on ihana lahja. Klassikko satukirjat ovat myös kivoja lahjaideoista. Tai aina voit avata pienokaiselle esimerkiksi rahaston, johon sitten laitat aina merkkipäivinä rahaa. Ns. varma rahasto on pankkitiliä parempi sijoituskohde.
   
 6. Aino Vierailija

  Yksi aivan ihana on Bukowskin soittonalle tms. Muumi-vauvakirja on kiva uutuus.
  Hopeiset valokuvakehykset.
   
 7. :) Vierailija

  Kysy vanhemmilta mitä he toivoisivat lapselle. Musta oli kiva et ainakin kummit kysyivät, joten pystyttiin huolehtimaan ettei tule kahta samanlaista lusikkaa.
   
 8. Anni62 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  2 912
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meidän lapset ovat saaneet valokuvakehyksen jossa on nimi, syntymäpäivä + kelloaika, pituus, paino ja kastepäivä siis kaksi tytöistä sai sellaiset. Yksi tytöistä sai kynttilänjalan ja poika sai hopeisen mukin missä on haikararipa.

  Me ostettiin kummipojalle valokuvakhys + putki johon voi laittaa esim. syntymätodistuksen.
   

Jaa tämä sivu