Hae Anna.fi-sivustolta

Kauhuskenario

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä kuokkavieras, 12.01.2017.

 1. kuokkavieras Vierailija

  Mitä olette ajatelleet alkaa tekemään, jos (ja kun) netti pimenee? :confused:
  Mihin suuntaatte aikanne ja energianne, kun netissä notkuminen ei enää vie aikaanne? Kiipeättekö kerrostalon katolle tietyssä mielessä vai alatteko kutomaan villasukkia ja pipoja afrikkaan ja lähi-itään lapsille ja vanhuksille? o_O
  Onko tilanne kauhu ja maailmanloppu vaiko mahdollisuus uuteen alkuun? Mihin? Vai kiellättekö koko ajatuksen mahdottomana tyyliin eihän ilmastonmuutosta ole..eihän..? (n)
  Ideoita? :D
   
 2. kkhyytter..moi.moi Vierailija

  n.50% kaatui jo tuhkapilvestä. Interneti on enimmäkseen huuhaata.
   
 3. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  23 744
  Saadut tykkäykset:
  924
  Kirjoja....kirjoja...kirjoja... :)

  Lähtisin livenä tapaamaan lolista, ikkania, mm:ää ja Mustaa kettuakin voisin.
  (Nikkilälääsiäkin, mutta ku pelekään Tyyneä... Aatella eteläpohojalaanen akka pelekää jotaki)

  Mun työn kannalta olis kauhuskenaario, palattais työeämässä kivikauteen.
   
  Musta Kettu tykkää tästä.
 4. tyyne Vierailija

  Tulisi varsinainen ''reality-tv''. :ROFLMAO: Maailma olisi niin seis! Ihminen tulisi kohdata jälleen kasvoista kasvoihin, lähi-turvaverkko nousisi arvoon arvaamattomaan, arvomaailma muuttuisi tai tarkentuisi, syntyisi jopa uusia työpaikkoja jälleen, insinööritkin saisivat jälleen töitä, joitakin ammatteja jäisi pois. Vastuun tulisi ottaa jokainen itse, pitäisi oppia uudestaan laskemaan ja lukemaan..hehe ;) joko hengästyttää? Koulutkin voisivat olla rauhallisempia kun sähkövärähtely laskisi. Ja muutenkin joutuisi organisoimaan elämänsä uudestaan. Polkupyörä, mikä ihana innovaatio! (y)
  Ehkä postikin alkaisi toimia, nythän sekään ei enään toimi vaikka ollaan niin digiä, niin kuin ennenaikaan, kun kirjeitä kirjoiteltaisiin! Olisi päivä tai viikko tai jotain, hieman sekavaa, mutta miksi siitä ei selviytyisi, onhan se eletty ennenkin.
  Laittaa miettimään minkä päälle elämämme on rakennettu - Ihminen oppii -vai?
   
 5. puhelinluettelo Vierailija

  Radiossa puhuttiin Topelius-koulun 100-vuotisjuhlasta lauantaina.
  Sitten halusin tietää millä kadulla koulu sijaitsee. Puhelinluettelossa ei ollut kouluja ja tänä vuonna ei enää paineta luetteloa.
  Netistähän asia tietenkin selvisi.

  Aamulla katsoin netistä videota vuodelta 1918. Mannerheim ratsasti pitkin Mannerheimintietä. Kadun nimi ei tietenkään vielä ollut sen niminen.
  Usein mietin millaista elämä oli tuohon aikaan. Rytmi oli varmasti rauhallisempi ja ihmiset pysyivät samoilla seuduilla. Ei aina ollut hevoskyytiä tarjolla ja kävelyyn kului aikaa.

  Monessa asiassa auttaa hyllyn tietosana ym. kirjat. En ole täysin riippuvainen netistä.
   
 6. iitsi Vierailija

  minulle ei ehkä tulisi mitään suurempia ongelmia. Tietysti jos joku lasku olisi juuri noina päivänä erääntymässä enkä olisi laittanut sitä etukäteen maksuun, niin voisi pikkasen ärsyttää, kun nettipankkia ei voisi käyttää, mutta muuten sitten voisin tehdä ihan samoja juttuja mitä nytkin teen.

  Onneksi satuin syntymään ajalla ennen nettiä, joten en ole nytkään kovin riippuvainen netistä, aivot ohajaavat aika tehokkaasti pois ruudun ääreltä. Varmaan sama juttu muilla ikäpolveni ihmisillä.
   
 7. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  23 744
  Saadut tykkäykset:
  924
  Eihän taskulaskimet mihinkää katoaisi. TV: huono päässälaskija.
   
 8. tyyne Vierailija

  Täytyy opetella kutomaan sitä pitkää villasukanvartta, koska ja kun pankitkin nostaa olkapäitään sitten ja liimaa oveen lappua 'tilit tyhjää täynnä' sorry, no money honey. Autotkin ovat tietokoneistettuja, joten se menee sitten hevosen ostoon :ROFLMAO:. Ja meneehän se nytkin mikäli Bernerin autoverokikkailun kauhuskenario menee läpi. Hummani hei...paitsi olen allerginen hevosille :eek:!
   
 9. Alma-täti Vierailija

  Vaan Alma-täti on kuullut ettei kaikille hevosille olekkaan allergiaa, on kuulemma sellainen lajike kun "italian stallion" joka ei aiheuta samanlaista allergiaa kun nämä kotimaiset konimus kaakkimukset.
  Alma-täti ei vaan ole henkilökohtaisesti tehnyt tuttavuutta kyseiseen lajikkeeseen, mutta jos on vähänkään samanlainen kun näkee joskus eteläisissä maissa liikkuessa, niin Alma-täti kyllä väittäisi että on kyseessä lämminveri orhi.
   
 10. iitsi Vierailija

  Alma-tädin kannattaa laittaa jo nyt "italian Stallion" tilaukseen? Meinaan, että eivät saa sitä lennätettyä suomeen netin ollessa alhaalla, joten ehkä olisi parmepi tilata jo etukäteen kun netti vielä toimii?


  Lihasvoimalla toimivat polkupyörät sitten vain käyttöön ja jos ottaa tandemin, niin voi polkea kahden kesken.


  (Suksia eivät kai vielä ole onnistuneet tietokoneistamaan, joten ne toimivat ja varmasti potkukelkkakin toimii.)
   
 11. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  23 744
  Saadut tykkäykset:
  924
  :) Kyllä niitä autojakin löytyy vielä liikenteestä jotka ei oo tietokoneellistettuja. Tosta tulis muuten työsarkaa kaikenmaailman automekaanikoille, alkaa kunnostella ihmisten pelloilla ja ulkorakennuksen takana lojuneita vm -80, -70 autoja. Ja pankit vaan opettelee (niinku me kirjastontäditkin) kuinka pelattiin silloin kun ei internettiä ollu. (Alus vois tietysti olla se rahaton kausi) Ja pelkkä netti siis katos. Tietokoneilla oli ennen nettiä kaikenmaailman talouslaskentaohjelmia jotka ei perustuneet nettiin. Kirjastojärjestelmätkin oli ennen sellasia. Ja "ei-älykännyt" käyttöön, tekstaria voi lähettää nokian paksulla
  "halollaki" (ja pitääkö ny sinne asti edes mennä? nokian halkoon?) Halko=1610

  http://assets.tech.thaivisa.com/wp-content/uploads/2015/02/27125518/Nokia-1610-Plain.jpg

  [​IMG]
   
 12. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  23 744
  Saadut tykkäykset:
  924
  Hain ensi italian stallion, mutta ne ei musta säväyttäneet ainakaan mitä minä sain googlehaulla, pääasias Sylvester Stallonea ja muutama muu joka ei hetkauttanu. Paitsi ku tuli oikeita hevosia ja joku autoki.

  Spain stallion tuli oikeita hevosia, mutta hain sitte nimellä yhtä orhia, tuota tuossa alla. Senpä kelpuutan.


  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/52/5b/76/525b7670ffa174313393bb3b1798dfd5.jpg
  [​IMG]
   
 13. -mm- Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  5 714
  Saadut tykkäykset:
  511
  Juu, kelpais hyvin kärrien vetäjäksi, jos nääs autokanta loppus ja tarvittas oikeen komeenta lämmiveristä orhia vetämään mimmunki prinsessakärrejä. Ei paha. Ei lainkaan.
   
  Vesimies -70 tykkää tästä.
 14. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  23 744
  Saadut tykkäykset:
  924
  Kärrien vetäjäksi...Sylishän toi sais kantaa...
   

Jaa tämä sivu