Hae Anna.fi-sivustolta

Kirouksen poisto

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Freesoul, 17.03.2011.

 1. Freesoul Vierailija

  Miten kirous poistetaan? Olen varma, että eräs sukulaiseni on minut kironnut.
   
 2. Sain apua Vierailija

  Olen itse saanut apua Tainulilta, hän on liikkunut näillä palstoilla. Jos olet voimakastahtoinen, voit lähettää kirouksen takaisin lähettäjälleen. Kyllä, kirouksia on olemassa.
   
 3. Sivumennen, mitä tarkkaan ottaen tarkoitetaan voimakkaalla tahdolla?
   
 4. noita Vierailija

  Ei ole olemassa kirouksia. Ei sielu ole koskaan kirottu.

  Olet aina vapaa siitä mistä tahdot. Tee mitä tahdot. Tee hyvää tai pahaa mutta mitä teet ole siihen sidottu. Vastuu mitä teet, on olemassa, mutta kirouksia ei ole. Sielu on vapaa kaikesta, hyvästä tai pahasta.
   
 5. Free Vierailija

  Niin, mielen voi kirota, ei muuta. Free Your Mind !
   
 6. northernwind Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.02.2011
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oman käsitykseni mukaan kyllä kirous voi olla tosiasia ja aiheuttaa mm. kehon sairastumisen ilman,että kohdehenkilö tietää olevansa kirottu. Itsestänikin eräs parantaja poisti pahan silmän ja kirouksen, joiden vuoksi voin epämääräisellä tavalla huonosti sekä fyysisesti että henkisesti.Päästyäni näistä eroon alkoi olotila parantua. En kuitenkaan tiennyt olevani kirottu enkä myöskään uskonut silloin tällaisiin asioihin ennenkuin niiden poiston myötä asiaa aloin ymmärtää laajemmalta kannalta.
   
 7. valossa aina Vierailija

  Yhdyn kahden viimeisen mielipiteeseen. Ap. poista pelkosi, niin huomaat, että se kirjous on vain ja ainoastaan oman mielesi tuotosta. Se voi tuntua todelliselta ja se tuleekin todelliseksi, jos ruokit sitä omalla pelollasi. Siis pelko pois! Ja, helpottaa mieltä, kun pyydät Valoa siihen pelon paikalle.
   
 8. valossa aina Vierailija


  Siis noilla kahdella tarkoitin nimimerkkejä noita ja Free
   
 9. valossa aina Vierailija


  Tutkitko muuten ihan oikeasti omaa mieltäsi tuona aikana ja sitä ennenkin, kun olit fyysisesti ja henkisesti huonovointinen?
  Maailmassahan on sekä positiivista että negatiivista energiaa, kaikkialla. Jos omalla mielellään antaa sille negatiiviselle luvan vallata alaa, niin tokihan se käyttää tilaisuutta hyväkseen. Tuolloin saattaa syntyä ns. negatiivisen energian kertymä eli toisin sanoin "paha silmä". Se ei kuitenkaan ole lähtöisin toisesta ihmisestä, vaan ihan itsestä. Kun itse on anatanut sille alkusysäyksen, tietämättäänkin, niin silloin siihen voi liittyä lisää samankaltaista energiaa ulkopuoleltakin. Ja siinä sitä sitten ollaan sekä henkisesti että fyysisesti erittäinkin sairaita!
  Kyse on lähtökohtaisesti omasta mielestä!
   
 10. make your mind Vierailija


  Ei mieltä voi kirota mutta me voimme oman mielen avulla aiheuttaa itsellemme vaikeuksia ja tuskaa tai selvitä niistä. Tämä kaikki on vain kiinni meistä itsestämme ja yksi mielen heikkouksista on ulkoistaa syytökset kohdistuvaksi muihin kuin itseemme.
   
 11. VÄÄRIN Vierailija


  Tuo tarkoittaa että et halunnut kantaa vastuuta omasta elämästä. Omaa kyvyttömyyttä hoitaa asioitaan kutsutaan laiskuudeksi ja välinpitämättömyydeksi rakastaa ja hyväksyä omaa itseä. Rakkaudella.
   
 12. northernwind Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.02.2011
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joskus kyllä saa ihmetellä näiden vastaajien juttuja täällä...
   
 13. Tietämättömiä Vierailija

  Pidetään me omat kästiyksemme, kirous toimii vaikkei kohde sitä tietäisi, sen voi myös poistaa. Ehkä hekin saavat vielä kokea uskomattomia asioita.
   
 14. tietää Vierailija


  Usko on tässäkin asiassa TÄRKEIN. Kirous toimii kun haluamme sitä pelätä ja olemme epäröiviä uutta kohtaan, kirous ei toimi kun tunnistamme sen mitä joku meille haluaa antaa, vedoten kokemukseemme tai tunteemme eli meidän ihmistuntemuksemme pettää.
   
 15. tietää Vierailija


  Usko on tässäkin asiassa TÄRKEIN. Kirous toimii kun haluamme sitä pelätä ja olemme epäröiviä uutta kohtaan, kirous ei toimi kun tunnistamme sen mitä joku meille haluaa antaa, vedoten kokemukseemme tai tunteemme eli meidän ihmistuntemuksemme pettää.
   
 16. Riittäisikö kirouksen poistamiseen yksinkertainen pyyntö vaikkapa arkkienkeli Mikaelille? (jos itse Jumalaa ei noinniinkuin kehtaa häiritä!)
   
 17. Pyydän avukseni Vierailija

  Arkkienkeli Mikaelia voi aina pyytää hädän hetkellä. Hän on ollut tukenani monet kerrat hankalissa tilanteissa. Miksi ei Jumalaa voi pyytää avuksi, herran sanaa moni pelkää.
   
 18. feedback Vierailija

  Tuli mieleen ihmetellä jotta antavatko enkelihemmot palautetta ihmisten pyynnöistä, esim "tehtävä suoritettu" tai "tätä toimeksiantoa ei voida toteuttaa"? Jos niin miten?
   
 19. Pyydän avukseni Vierailija

  Sanotaan, että vastaus tulee tavalla tai toisella. Tunteena, ennakkoaavistuksena, sen vain tietää ja tuntee.
   
 20. angelsoul Vierailija


  Niin enkeleillä on taito lähettää hyvin selkeä tunne, tuntemus suuntaan tai toiseen. Kuuntele.
   
 21. Freesoul Vierailija

  Kiitos. Juuri tällaista konkreettista apua kaipasin.
   
 22. Pyydän avukseni Vierailija


  Mahtava arkkienkeli Mikael on rohkeuden, vahvuuden ja suojelemisen enkeli. Hänen kaksoisliekkinsä on Faith, joka nimensä mukaisesti vahvistaa itsetuntoasi tai uskoa itseesi, jotta voisit saavuttaa päämääräsi.

  Hän on arkkienkelisoturi, ylipäällikkö ja vakaa johtaja. Hän tuo sinulle aloitekykyä, tahdonvoimaa, tarmoa ja elinvoimaa kulkeaksesi elämänpolkuasi ja saadaksesi tehtäväsi suoritettua helposti ja huoletta. Hän auttaa sinua kehittämään johtamiskykyjäsi ja olemaan tarpeeksi vahva, peräänantamaton ja keskittynyt menestyäksesi.

  Arkkienkeli Mikaelin säde on syvänsininen ja hän työskentelee El Moreyan, ensimmäisen säteen, punaisen aspektin mestarin tai chohanin kanssa. Yhdessä he auttavat eteenpäin niitä, joilla on voimakas taju omasta vahvuudestaan, ja jotka jaksavat kantaa totuuden miekkaa. Ne, jotka ovat tiiviissä yhteydessä arkkienkeli Mikaeliin, ovat vahvoja ja voimallisia, mikä ilmenee esimerkiksi heidän liiketoiminnastaan, kirjoituksistaan tai osallisuudestaan poliisi- tai sotavoimiin.

  Arkkienkeli Mikaelin henkinen asuinsija sijaitsee eetteritasolla Bauffin yläpuolella Kanadassa ja hänen viikonpäivänsä on tiistai. On tehokkainta pyytää häntä avukseen tiistaisin.

  Tiistai on paras päivä avunpyyntöön. Kerro mielessäsi koko tarina ja pyydä häntä auttamaan asiassa. Hän katkoo totuudenmiekallaan kaikki siteet näihin ihmisiin, jos he ovat kaiken takana. Olen selvinnyt mm. pahasta kolarista Mikaelin avulla, hän on todella voimakas suojelija.
   
 23. Teksti on kuin enkelikortista.

  Mutta tuskin mikael erityisesti missään asustaa tai erityisesti tiistaina päivystää. Toivottavasti temppu toimii freesoul!
   
 24. Pyydän avukseni Vierailija


  Kyllä hänen henkinen asuinsija on e.m. paikassa, kyse ei ole tempusta. Et ilmeisesti tiedä paljonkaan, onko tarkoitus vinoilla??
   
 25. Itse Ukko Ylijumala Vierailija

  Aku Ankka on Hortensia MacAnkan ja Aaron Ankan lapsi. Akulla on kaksossisko Della, jonka lapsia ovat Tupu, Hupu ja Lupu. Hortensia on Roope Ankan sisko, eli Roope on Akun eno. Iines Ankka taas ei ole Akulle mitään sukua. Akulla on kolme serkkua: Touho, Hannu ja Sisuvius. Kaikki serkut ovat Mummo Ankan lapsenlapsia.

  Aku on useimmiten työtön tai pätkätyöläinen joka on toiminut lukuisissa työpaikoissa.
  Aku ajaa punaista pientä avoautoa, jonka rekisterinumero on 313. Auton takaosassa on avattava kahden hengen takapenkki, johon kuitenkin kolmikko Tupu, Hupu ja Lupu hyvin mahtuu.

  Aku Ankan munintapäivä, 13. maaliskuuta, näkyy myös Akun auton rekisterinumerossa. Amerikkalaiseen tyyliin 13. maaliskuuta kirjoitetaan 3/13 eli ensin kuukausi ja sitten päivämäärä. 313 on myös Taikaviitan ajoneuvo salarekisterillä X. Auto muuntuu Taikaviitan autoksi, kun Taikaviitta käyttää sitä. Auton erityisominaisuuksia ovat mm. lentokyky ja muut Pelle Pelottoman suunnittelemat aseet rikollisuuden torjumiseksi.

  Akun lemmikkejä ovat olleet Kisumisu ja Pulivari. Kisumisu on valkoinen kissa, jonka käyttäytymiselle ovat leimallista laiskuus ja mukavuudenhaluisuus. Pulivari on suurikokoinen bernhardilaiskoira, joka on Kisumisun tapaan melkoisen laiska. Pulivari on lähtöisin Kanervakukkulan Koirakodista ja on Akun hoidossa ollessaan jo melko vanha ja väsyneen oloinen. Suurikokoisena ja voimakkaana koirana Pulivarista on kuitenkin Akulle monissa tilanteissa suurta apua. Se on esimerkiksi vetänyt Akun sammunutta autoa ja toiminut pelastuskoirana. Akun lisäksi Pulivari viihtyy hyvin myös Akun veljenpoikien seurassa.
   

Jaa tämä sivu