Hae Anna.fi-sivustolta

Kööpenhaminan shoppailuvinkkejä kaivataan!

Viestiketju osiossa 'Muut kaupungit' , käynnistäjänä Gertrude, 15.11.2007.

 1. Gertrude Vierailija

  Olen lähdössä Köpikseen muutamaksi päiväksi vain, ja toivoisin vinkkejä kivoista mutta sopivan edullisista sisustus-, kangas-, askartelu- yms. kaupoista. Tai onko jollain muulla sivustolla listattu valmiiksi shoppailutärppejä?

  Entäpä vaatekaupat, keski-/kohtuuhintaiset? Sieltä löytyy varmaan perus-"Lindexit", mutta entä jotain muuta, mitä Suomessa ei ole?

  Sitten vielä jotain hauskoja lahjatavarakauppoja, pikkukauppoja joista voi löytää jotain jännää tuliaisiksi... Ihan mitkä vain vinkin kelpaavat!

  En tosiaan etsi mitään sikakalliita butiikkeja, mutta jos hyviä vinkkejä niistäkin löytyy, niin otan vastaan innolla!
   
 2. ap. Vierailija

  Eikö kukaan tosiaan ole käynyt Kööpenhaminassa...? Missään kaupoissa?
   
 3. On niin monta vuotta tuosta käynnistä etten enää muista, ja sillä reissulla taisin käydä eniten lelukaupoissa. Jos muistan oikein niin kävelykadun Stroget varrella on esim. sisustustavaraliikkeitä, ja tietty muitakin. Tanskassahan on paljon kuuluisia suunnittelijoita, ehkä heidän tuotteitaan kannattaisi katsella.
  Ja Bodum on tanskalainen astiamerkki, jota myydään suomessakin. Tässä muutamia tanskalaisia vaatemerkkejä:
  Danish brands include: Munthe + Simonsen, Malene Birger, Bruuns Bazar, Isabel Kristensen, Samsoe & Samsoe, Carli Gry, InWear, RedGreen, Vero Moda, Matinique, Jackpot, Jack & Jones, Exit, Noa Noa, Only and Vila.
   
 4. manda turusta Vierailija

  Moi,

  www.aok.dk (Allt om Köpenhamn) sivustolla on hyviä vinkkejä. Jos luet ruotsia, niin saat googlesta aika hyviä vastauksia sanoilla shoppa i köpenhamn.
   

Jaa tämä sivu