Hae Anna.fi-sivustolta

Koh Lanta

Viestiketju osiossa 'Thaimaa' , käynnistäjänä Tirpana, 26.01.2011.

 1. Tirpana Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.10.2007
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei Koh Lantalla käyneet, voitteko antaa vinkkejä minne kannattaa majoittua, jos haluaa lähelle keskustaa, matkaa alle kilometri. Lisäksi haluaisin tietää, että onko Koh Lantalla vain yksi ns. keskusta Saladan ja muut paikat ovat vain ns. rantoja....... onko kokemuksia Long Beach, Klond Dao.....
   
 2. epel Vierailija

  Saladan on keskus, lisäksi on se Old Town (nyt oikea nimi unohtui...) eteläpäässä.

  Suosittelen ehdottomasti Klong Dao Beachille majoittumista, kun kiersimme Lantaa totesimme sen mukavaksi rannaksi ja lisäksi sijaitsee lähimpänä Saladania. Rannalla on kivoja ravintoloita.
   
 3. mahi Vierailija

  Suosittelen Twin Bay resorttia Twin Bay Resort - Koh Lanta, Krabi, Thailand Illalla rantaa pitkin kävellen klon dao beachin ravintoloihin, saladan lähellä. Mopo vuokralle ja pääsee muitakin rantoja kiertämään.
   
 4. Tirpana Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.10.2007
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitä mieltä olet Long Beach -alueesta?
   
 5. Hanski Vierailija


  Mene Lanta all season.Huippu hotelli.Meri heti vieressä ja palvelu on hyvä.Iso uimaallas.Tulin sieltä viikko sitten.
   
 6. miekii Vierailija

  Heips!

  Thaimaahan jälleen menossa ens lokakuussa (15.10. ->) ja kiinnostais tietää mikä noista Lantan rannoista olis parhaimmillaan tuohon aikaan.

  Aika paljo kattellu kuvia Lantalta ja niissä näkyy paljon noita "perunapeltokuvia" eli laskuvesi paljastaa kuolleet korallit ym. rumahkot muodostelmat.

  Mikä ranta siis nätti ympäri vuoden?
   
 7. learnthai Vierailija

  Jos lomamatkallanne on kiinnostusta tutustua thai-kielen ihmeelliseen maailmaan, järjestän lähiopetusta kohtuuhintaan Koh Lantalla(tunti alkaen 200bth/hlö). Tunteja tarjolla räätälöidysti oman toiveen mukaan, riippuen haluaako opiskella esim. tunnin tai kaksi, kenties päivän ajan tai viikon ajan. Kellonajatkin sovittavissa.

  Thaimaassa on välillä huomattavasti helpompaa jos osaa ilmaista edes pieniäkin asioita thai-kielellä. Esim. kuinka kieltäytyä katukaupustelijoilta tai taksintyrkyttäjiltä thai-kielellä, toimii paljon paremmin kuin englanniksi. Myös thait ilahtuvat usein, jos osaa edes muutamia sanoja thai-kieltä! Thai-kieli on myöskin hauska tapa tutustua thai-kulttuuriin, vaikka edes yhden tunnin verran!

  Itse asun Koh Lantalla Kantiangissa ja kielen opettaminen on mieleistä puuhaa ja samalla oppii itsekin paljon lisää. En siis ole sertifioitunut opettaja, enkä väitä tietäväni Thaimaasta kaikkea tai puhu kieltä täydellisesti, mutta tarpeeksi auttaakseni muutkin thai-kielen ihmeelliseen maailmaan.

  Jos siis olette suuntaamassa Koh Lantalle ja tunnit kiinnostavat, ota yhteyttä sähköpostitse learnthai@suomi24.fi ja voimme sopia jatkosta lisää.
   
 8. Lantako Vierailija

  Long Beach, erityisesti sen pohjoispää on hyvä ranta. Ainakin Lanta resort on hyvä hotelli siellä. Saladaniin matkaa reilut 3 km, Tuk-tukilla maksoi 3 hengen matka sinne 150 thb ilman tinkimistä. Eli ei paljoa. Rannalla erinomaisia ravintoloita, kuten "ThaiCat" ja "Second Home"....muitakin joiden nimi ei juuri nyt tule mieleen.

  Saladanissa on parhaat ostospaikat, myös runsaasti ravintoloita. Etenkin siellä rantakadulla ne merenpäälle rakennetut terassit.... edullista ja hyvää ruokaa.

  Klong Dao ranta on Long Beachia lähempänä Saladania, mutta eipä siitä juuri hyötyä ole. Päätien varressa ei ole kovin kiva kävellä "kylille", kun ei ole mitään jalkakäytäviä ja liikennettä on paljon. Ja Thaimaalaiseen tyyliin mennään välillä 3 rinnakkain.... myöskään katuvaloja ei ole riittänyt koko matkalle. Eli Tuk-tukilla joutuu menemään siltäkin rannalta, ainakin jos on lapsia mukana.

  Nuo molemmat rannat ovat mukavia ja suositeltavia. Edellä oli vaan omia kokemuksiani.
   
 9. Liisa Vierailija

  Olimme viime talvena Koh Lantassa, ja tykkäsimme todella paljon. Olimme myös viikon Ao Nangissa, mutta mielestämme Koh Lanta oli paljon mukavampi. Asuimme Chada Beach -hotellissa Klong Dao -rannalla. Mielestäni se oli aivan ihana, kävimme myös Long Beachillä ja sekin vaikutti todella hyvältä, aavistuksen hiljaisemmalta.
  Lanta oli meille täydellinen paikka, oikein harmitti että olimme siellä vain viikon. Illalla oli ihana lähteä rantaa pitkin hakemaan ruokapaikkaa, joita oli vieri vieressä. Pöydät oli katetttu hiekalle ja meno rentoa. Myös Saladanissa oli mukava käydä syömässä ja basaareissa illalla.
  Nyt katselen uutta matkaa Thaimaahan ja tekisi mieli mennä sinne uudestaan, mutta taidamme kuitenkin kokeilla vaihteeksi jotain muuta. Vaikea uskoa, että löytäisimme yhtä kivaa paikkaa.
   
 10. oiåpoipiåiåi Vierailija


  En nyt haluaisi mitenkään pilata tätä keskusteluketjua, mutta meille tämä on tärkeä kysymys.

  Onko Koh Lantalla mahdollisuus pelata golfia. Mikäli ei ole, se on meille mahdoton matkakohde. Meillä kun lomalla pitää olla mahdollisuus pelata.

  Muualla Thaimaassa jo monessa kohteessa käyneenä, tuo Lanta on näkemättä.
   

Jaa tämä sivu