Hae Anna.fi-sivustolta

kondomi

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä 50v, 23.08.2007.

 1. n46 Vierailija

  Ei ole väljä. Se kostuu pimppamehusta kun mua naitattaa. Miehellä on lisäksi aika iso.
   
 2. n46 Vierailija

  Ei ole väljä. Se kostuu pimppamehusta kun mua naitattaa. Miehellä on lisäksi aika iso.
   
 3. Kumitesti Vierailija

  Lukaisin tuosta etusivulta Raakkel Liekin kumitestin ja totesin, että todellakaan ei pienikaluisille ole kumeja, ainakaan niitä ei testattu. Isoista ja keskikoisista vain puhuttiin.
  Yleisin leveys testatuissa oli 52 milliä, joka tarkoittaa 3,5 sentin halkaisijaa. Yksi isoksi mainittu oli peräti 4 senttiselle varrelle.
  Missä lienevät alta kolmesenttisten kumit ? EU-standardin mukainen kumi hölskyy päällä ja yli puolet pituudesta jää tyveen rullalle.
  Monelle miehelle riittäisi kumin pituus 100 mm ja leveys 40 mm.
   
 4. -.-.-.-.- Vierailija

  Kamalaa. Onneksi meillä on normaalikokoinen.
   
 5. 48v Vierailija

  Olipas liukunut kauas tämä ketju.
  Ajattelin päivittää tämän, kun vähän viime kuussa lupailin.
  Kaveri toi tullessaan tukkupakkauksen Aasianpoikien pienille kaluille tehtyjä kumeja ja nehän istuu kuin käsine. Nyt ei tarvitese pelätä, että kumi jää sisään tai rikkoutuu vähän rajummassa käsittelyssä.
  Tuodaanhan maahan ruokaakin vaikka mistä suunnilta maailmaa, joten tässä on markkinarakoa maahantuojalle ihan varmasti.
  Pienikaluisille sopivan kokoisia kumeja sieltä, missä kalut ovat luonnostaan pieniä.
   
 6. Maijuli vastaa Vierailija

  Täältä olen löytänyt helposti kortsut (eikä tarvii muuten rekisteröityä kauppaan...)
  http://www.kondominet.fi/
  Tuolta muuten näkyy mukavasti nuo kondomien. Sultan Sensitive on kapein 50mm, kapeampi kuin esim Magic (52mm) tai Sultan Conture (55mm)
   
 7. Maijuli lisää Vierailija

  ... siis tuolta Kondominet-kaupasta löytyy kumien koot. Jäi tuo sana pois...

  Isommalle on Safex Max Extra Large Leveys:58mm...
   
 8. Miksi ette naiset käytä naisten kondomia? Siinä ei kalun koolla ole väliä ja tuntuma on hyvin aito. Vaatii harjottelua tuo asentaminen, mutta kyllä se siitä.
   
 9. sinkkurouva46 Vierailija

  Saako noita Aasianpojille tarkoitettuja pikkukumeja mistään Suomesta.
  Haluan, että kondomikaappini on vähintää yhtä hyvin varustettu kuin vaatekaappini ja viinakaappini. Kun kuitenkin joskus kotiin kulkeutuu pienikaluinenkin mies, niin olisi kiva tarjota heti oikeaa kokoa kullekin.
   
 10. Itara nainen Vierailija

  hömph, leikkaa kumihanskasta yksi sormi irti niin saat täydennystä kumikalustoosi.
   
 11. Minä123123 Vierailija

  Tämä on vanha ketju, mutta varmasti ihmiset vielä lukevat.

  Hongkongilainen nettikauppa otti valikoimaansa kondomeja ja näyttävä olevan pienempiä (3.6cm halkaisija). Älkää pelästykö alhaisia hintoja. Nuo tulee suoraan tehtailta. Kondomien valmistus on halpaa. Suomen hinnat ovat suorastaan järkyttäviä.
  Ja kyllä noihin kortonkeihin uskaltaisin luottaa. Kiinassa on yhden lapsen rajoitus ja ehkäisyvälineiden toimivuus on tärkeää. Ja nuo raskaustestit mitä tuolta sivustolta saa on todettu tarkemmaksi kuin yleensä. Lue arvostelut.

  http://www.dealextreme.com/products.dx/category.1106~r.6564571

  Ja tuosta kaupasta sen verran että yleensä toimitus kotipaikkakuntaan on kestänyt n. 7 työpäivää lähetyksestä. Toimituskuluja ei tule, eikä tilausrajaa ole. Liike häviääkin halvimmissa tuotteissa jonkin verran, mutta ne tuovat asiakkaita.
   
 12. sultan. Vierailija

  Meillä mies tykkää eniten Sultan Sensitivestä. Ja kyllä mäkin oon huomannut eron, kun ollaan jotain muita kokeiltu, tuo ei hankaa. Toi on oikeesti ohut ja kestävä kumi ja mies sanoo, että se ei purista kuten monet muut.
   
 13. Maik99 Vierailija

  Mulla on ollut ongelmana, että laukeaminen kumin kanssa peuhatessa saattaa joskus jäädä jopa tapahtumatta. Nyt pistetään testiin olisiko ohuemmasta kumista ilontuojaksi :) Toinen seikka, mikä varmaan voisi auttaa, on jos pystyisi pidättäytymään itsetyydytyksestä edes vähäksi aikaa.

  Tuo kondominetin kauppa oli aika kätevän oloinen, kaikki oleelliset tuotetiedot esillä. Nyt vaan pakettia odottelen ja kun se luukusta kolahtaa, niin pidetäänkin kortsujen-testaus-viikonloppu.
   
 14. m33 Vierailija

  Peniksien ympärysmitta vaihtelee 8-15 cm (keskiarvo 10-12cm) ja samaan aikaan kondomien leveyserot ovat pari milliä! En usko, että miehet nyt niin ujoja ovat, etteivät rohkene kysellä erikokoisiakin kondomeita.

  Itselläni on melko hyvät kokemukset Sure-kondomista, jota sai joskus SinCitystä. Nyt oli sekin loppunut ja uudesta erästä ei ollut tietoa.

  Kiinnostaisi tietää miten naiset ovat reagoineet, jos miehellä ei kondomi pysy päällä. Meneekö tunnelma pilalle, vai otetaanko pienipeniksisen kanssa helpommin riski olla kokonaan ilman kondomin suojaa?? Itse olen saanut ainakin pari anaaliehdotusta vain, koska pienempi on siinä parempi. Olin kyllä silloin niin nuori, että ehdotus tuntui pelkästään vastemieliseltä loukkaukselta.

   
 15. vinkiksi Vierailija

  Muistakaa etelänmatkoilla ollessanne, että kondomin raaka-aine ei kestä pitkään kuumia säilytysoloja, eli yrittäkää ostaa ne sellaisista sisätiloista, jotka on ilmastoituja. Myös Thaimaasta tuodut kannataa valita samoin perustein.
   
 16. Etenkin Etelä-Euroopan katolisissa maissa kondomit voivat olla aika vanhoja, eli tuon hyvän säilytyksen rooli korostuu. Siellähän ehkäisy on paavin erityisvihollinen nro 1 :)
   
 17. gerda Vierailija

  Ja liukaste on myös hemmetin kiva "lelu" vaikka luonnollista liukastustakin olisi kylliksi.

  Meillä on käytössä Sultan - kondomit, mielestäni on ohut ja mukava ja pysyy hyvin päällä. Siis ehkäisynä on rengas, mutta jossain olosuhteissa käytetään kumia.
   
 18. kokemuksia Vierailija

  Ainakin Sultan Conture luisti meillä pois päältä ja tuntui tosi tunnottomalle. Joissakin kondomeissa on liian leveä kärkiosa, jotta pysyisivät paikallaan. Sultania on sanottu isoksi kondomiksi, joten onneksi olkoon, jos se miehellesi silti on sopiva.
   
 19. timo81 Vierailija

  Nettikeskusteluissa asiallisia kommentteja kondomeista on vaikea löytää. Täällä sentään joku myöntää ihmetelleensä samaa kuin minä, ettei kokovaihtoehtoja ole saatavilla. SinCityssä ongelma kyllä tiedettiin ja myönnettiin, mutta valitettiin kondomien huonoa saatavuutta.

  Kysyin joskus apteekista ja seksiliikkeestä kondomeita, jotka pysyisivät hyvin paikoillaan. Molemmat suosittelivat ainakin kokeilemaan pienempää kondomia. Seksiliike neuvoi menemään apteekkiin ja apteekki seksiliikkeeseen! Jotain huvittavaa neuvoa he tarjosivat, jota en oikein uskonut käytännössä testatuksi. Apteekin myyjä ehdotti, että kondomin reunasta voisi pitää kiinni, jos se uhkaa luistaa pois. Seksiliikkeen myyjä ehdotti välttämään yhdyntää takaapäin, koska silloin kondomi helpommin luistaa pois. (Penis on silloin enemmän puristuksessa ja siksi myös kondomi pysyy huonommin.)

  Nyt olemme kokeilleet: Mamba, Sure, Pasante Trim, Iron Grip, Amor ja Mysize47, Slimline-kondomeita, joiden kaikkien olisi pitänyt pysyä paremmin paikallaan.

  Joillakin yhdyntä voi kestää kovin lyhyen aikaa, mutta meillä puolisen tuntia. Yhtä kondomia voi käyttää viisi kymmenen minuuttia, joten tavallisin kulutus on neljä kondomia yhdyntää kohden. Jos olemme pelkästään yhdynnässä takaapäin (esimerkiksi ensin seisaaltaan ja sitten makuulla ja pari kertaa nelinkontin, niin kondomeja voi mennä viisikin kappaletta. Ellei kondomia vaihda hieman etuajassa, niin kondomi luiskahtaa kokonaan pois. (Niin on pari kertaa käynytkin.)

  Varsinaiista eroa en ole huomannut, vaikka kondomin koko on vaihdellut pari milliä suuntaan tai toiseen. Kondomeita on saanut vaihdella siitä lähtien, kun siemensyöksyn kesto on ylittynyt ehkä viideksi minuutiksi. Nuorena siemensyöksy tuli aluksi ensimmäisellä kerralla reilusti alle minuutissa ja toinen siemensyöksy muutamassa minuutissa.

  Tosi tavallisia ongelmia ennenaikainen siemensyöksy ja kondomin pois luistaminen ovat.

   
 20. onnipuuronen Vierailija

 21. Pave Vierailija

  Rakastelin illalla yhden tutun naisen kanssa ja hän halusi minun käyttävän kondomia. En ole pitkään aikaan rakastellut kondomilla ja nainen sai monta orgasmia, mutta minä en sitten millään lauennut. Otin kumin pois ja nainen runkkasi minua ja aika äkkiä laukesin. Minulla siis kondomi vie tuntuman ja vaikka kuinka hinkkaa niin ei vaan mälli lennä.
   
 22. Satusetä Vierailija

  Olet siis aika tunnoton.
   

Jaa tämä sivu