Hae Anna.fi-sivustolta

Kuumeeton keuhkokuume

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä Mamma, 07.11.2005.

 1. Mamma Vierailija

  Millanen on kuumeeton keuhkokuume?Mulla ollu nyt 4vkoa yskä ja nyt viime päivinä ruvennu koskemaan keuhkoihin ja on sellanen ahdistuksen tunne.Kurkku on myös kipeä. Kiitos vastauksista!
   
 2. Vai Vierailija

  oisikohan nyt mennyt keuhkokuumeet ja keuhkoputkentulehdukset sekaisin? Tuskinpa keuhkokuumetta kovin pitkaan voi sairastaa ilman vakavampia oireita? Keuhkoputkentulehduksessa ei aina ilmene kuumetta, varsinkaan aikuisilla. Mutta mina ainakin menisin jo kipin kapin laakarille.
   
 3. köh Vierailija

  Kyllä keuhkokuume voi olla kuumeeton. Oireina on usein kova yskä ja kova väsymys. (Yskääkään ei aina ole.) Oireesi viittaavat ehkä kuitenkin enemmän keuhkoputkentulehdukseen mutta kun sitä yskää on jo niin kauan ollut, neuvoisin minäkin sinua käymään lääkärin luona.
   
 4. * Vierailija

  Käy kumminkin lääkärissä. Tänä syksynä on paljon bakteerin aiheuttamaa keuhkokuumetta liikenteessä. Meidän perheessä keuhkokuumeilun aloitti tytär. Lastenlääkäri sanoi että sitä on tänä vuonna paljon liikkeellä. Vaikka keuhkoista ei kuuntelulla kuulunutkaan raksahteluja vasta kuva paljasti keuhkokuumeen, samoin kävi itselleni, kuuntelu ei paljastanut mitään, vasta kuvasta löytyi laaja löydös. Tässä sitä nyt yritetään ottaa rauhallisesti ja levätä vaikka tuntuu että työt kaatuu päälle. Niin ja pojalla on keuhkoputken tulehdus, myös siihen tuli antibiootit eli on se yskä sitten kumpaa tahansa niin lääkärissä kannattaa käydä.
   
 5. A Vierailija

  Mulla on ollut yskä kanssa nyt melkein kuukauden. Alkaa kyllä tosiaan rassata mutta toivo elää että se joskus loppuu. Kävin lääkärissä ja sain lääkekuurin pitkittyneeseen ""johonkin"", jota on kuulemma liikkeellä, mutta lääke ei kyllä tehonnut. Taitaa olla virusperäistä.

  Sitä vielä, että 4 viikon yskimisen jälkeen keuhkot varmaan aristaakin ja kipeilee. Mulla on ainakin jokaisen yskän jälkeen jopa useita viikkoja erilaisia tuntemuksia keuhkoissa. Veikkaisin sulla keuhkoputkentulehdusta, varmaan elimistö jollakin selkeällä tavalla ilmoittaisi jos jotakin vakavaa olisi.
   
 6. lääkäriin Vierailija

  Ehdottomasti. Ja tohtorilta pyydettävä lähete kuvaan, näitä keuhkokuumeen sairastajia on nimittäin enemmäkin joilla ei kuuntelemalla pystytä tekemään diagnoosia. Kuumeeton keuhkokuume on siinä mielessä vaarallisempi kuin kuumeellinen, koska sairastaja ei tiedä olevansa erittäin kipeä ja tulehdukset keuhkokudoksessa saattaa levitä ihan kauhean isoiksi. lisäksi toipumiseen saattaa vierähtää hyvinkin vaikka 2 kk.

  elimistö kyllä joo ilmoittaa kun on vakasvasta kyse, usein liian myöhään. Taudit voi levitä sydänpussiin jne. mitä en myöskään suosittele odottelemaan.

   
 7. Röhisijä Vierailija

  Nouseeko tulehdusarvot jos on kuumeeton keuhkokuume,
  vai voiko keuhkokuume olla myös virusperäinen joka ei näy verikokeissa?Mulla on tosi kipeät keuhkot,pistää ja ahdistaa,
  mut verikokeen mukaan tulehdusarvot ei oo koholla.Oisko pitäny vaatia kuvaus?
   
 8. Mamma Vierailija

  Kävinpä lääkärissä ja kaikki OK,keuhkokuvat ja verikokeet. Kurkku edelleen jumalattoman kipeä sekä toinen korva. Onkohan tämä nykyajan flunssa kovin pitkäkestostakin?
   
 9. köh,köh Vierailija

  minuakin kiinnostaisi tietää että nouseeko tulehdusarvot jos on kuumeeton keuhkokuume???itselläni 4vkoa kestänyt yskä,siitä seurauksena keuhkoputkentulehdus ja 3 vkoa kestänyt pieni( 37,2-37,7) lämpöily.toisella kertaa lääkärissä lääkärin diagnoosi oli määrittämätön keuhkokuume....keuhkokuvien vastausta en vielä tiedä,mutta tulehdusarvoni olivat 11....eli lähes normaalit.minun tapauksessani keuhkoista kuului mieletön rahina ja ilmeisesti sen perusteella lääkäri teki keuhkokuumeen diagnoosin.
   
 10. miuku Vierailija

  Keuhkokuume on oikeasti keuhkojen tulehdus,jolloin ei aina välttämättä ole kuumetta mutta yleiskunto on heikko,usein yskää ja polttavaa tunnetta tai pistoa hengittäessä.Se on lääkäriin menon paikka.
   
 11. miuku Vierailija

  suurin osa taudeista aiheutuu viruksista.Viruksiin eivät tehoa antibiootit.Bakteeritulehdus tulee usein virustulehduksen ""jatkotautina"",jolloin nousee mm.crp(tulehdusarvo).Kun lääkäri(fiksu sellainen)määrää antibioottikuurin,hän on todennut bakteeri-infektion,johon tehoaa kyseiset antibiootit.Valitettavan yleisesti antibioottireseptejä kirjoitetaan turhaan ja varmuuden vuoksi vaikka taudit menisivät itsekin ohi.Itse en ole syönyt antibioottikuureja vuosiin,vaan sairastellut ilman lääkkeitä.Olen nyt paljon harvemmin sairaana kuin silloin kun söin kuureja joka lähtöön.Kun syö paljon antibiootteja,elimistössä alkaa kehittyä niille vastustuskykyisiä bakteereja mikä ei ole hyvä asia.
   
 12. Kaisa Vierailija

  Syökää hyvät ihmiset aina silloin tällöin maitohappabakteereja kuuriluontoisesti. Pöpöt pysyvät poissa ja yleiskunto hyvänä.
   
 13. onko kellään tietoa,näkyykö keuhkokuvissa silloin jotain ns poikkeumaa jos on vain keuhkoputkentulehdus eikä keuhkokuumetta?
   
 14. hoitsu Vierailija

  eipä siellä silloin mitään näy,paitti jos on tosi pahana ja tauti mennyt jo pidemmälle.saa olla kunnon tauti ennenko näkyy kuvissa.
   
 15. yskää ja yskää Vierailija

  olen yskinyt ainakin 3 viikkoa. sain puhelimitse antibioottikuurin ei mitään apua. nukun vaan
   
 16. ilkeä tauti Vierailija

  Siskollani oli kuumeeton keuhkokuume.
  Oli kanssa kovassa yskässä ja väsynyt, jolloin yleiskunto
  meni huonoksi, ei jaksanut edes kävellä lyhyttä
  matkaa postilaatikolle.

  Meni lääkäriin ja keuhkot kuvattiin ja otettiin verikokeet.
  Voin sanoa, että oli todella kipeä, pelkäsin, että
  ei edes selviä, no hän selvisi, mutta oli sairaana 2kk:tta.

  Hitaasti kunto palasi, ja saikin tehdä työssään vähän
  helpompia töitä ja itse sopi vain 5tunnin työpäivästä.
  Teki näin muutaman kuukauden, onneksi työnantaja oli
  ymmärtäväinen. Niin ja hänellä oli lääkitys tämän parikuukautta.
   
 17. jatapu Vierailija

  Itselläni hoidettiin kuumeetonta keuhkokuumetta 90 luvun alussa keuhkoputken tulehduksena. Oikein keuhkosairauksien erikoislääkärin toimesta. Söin peräkkäin 5 antibioottikuuria,olo vain paheni ja suun limakalvot olivat vihreän "kasvuston" peitossa. Nieleminen ja hengittäminen oli lähes mahdotonta. Onneksi menin tavallisen lääkärin pakeille. Hän diagnisoi tautini oikein, määräsi sairaslomaa ja antibiootit pois. Parin viikon kuluttua aloin osoittaa paranemisen merkkejä!!! Keuhkolääkäri kutsui minut sairasloman päätteksi puheilleen ja kyseli Yleslääkärin tietoja haastaakseen hänet oikeuteen . Hänen määräämänsä sairasloma piti kuulemma mitätöidä, koska hänhän erikoislääkärinä tietää paremmin!!! JOTEN ETHÄN LUOTA ENSIMMÄISEEN "SPESIALISTIIN"
   
 18. Prob Vierailija

  Tämän päivän vitsaukset: Antibiootit!
  Seuraavassa yksi kuumeettoman keuhkokuumeen aiheuttaja:

  "".......jatkuu. Tulkintaohjeet: Katso kokonaisuutta. Älä tuijota ainoastaan yhtä oiretta, koska se voi käydä useampaan sairauteen.
  - 0....5 oiretta: Et ole altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille.
  - Yli 5 oiretta: Kyseessä on todennäköisesti kosteusvaurio-homeiden toksiini.
  - Yli 10 oiretta: Etsi kosteusvaurio-homeettomat tilat asumiseen, työntekoon, jne.
  - Yli 20 oiretta: Poistu välittömästi kosteusvaurio-homeiden saastuttamista tiloista.
  - Yli 30 oiretta: Kyseessä on vakava altistuminen kosteusvaurio-homeiden toksiinille!

  Edellä olevaa testilistaa voit käyttää kv-homeiden tilanteen seuraamiseen uusimalla testin, kun havaitset muutoksia terveydentilassasi, tai sisäilmassa.
  Kosteusvaurion toteamisessa sinua auttaa myöskin kotikuntasi terveystarkastaja.

  Paras ja tehokkain hoito on lopettaa altistuminen kv-homeiden toksiinille ja maitohappobakteerit.
  Huomaa, että oireilu poistuu viiveellä, vaikka kvht-altistus on loppunut. Seuraavassa on suuntaa antava ohje, oireiden poistumiselle, kun altistuminen kv-homeiden toksiinille loppuu:
  - Yli 10-oiretta=> oireilu loppuu noin 4 - 6 kuukaudessa.
  - Yli 20-oiretta=> oireilu loppuu noin 6 - 12 kuukaudessa.
  - Yli 30-oiretta=> oireilu loppuu noin 12 - ~ kuukaudessa.

  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>KVHT-altistus aiheuttaa kaikissa kudoksissa ja kaikilla limakalvoilla solutuhoa ja tarpeellisten maitohappobakteerien-tuhoa. Aiheuttaen keuhkojen limakalvoilla astman kaltaisen tulehdustilan. Kosteusvauriohomeiden-antibiootti tuhoaa tarpeellisia mh-bakteereita, josta seuraa immuuni-puolustuksen heikkeneminen, josta taas seuraa hermostollisen- ja hormonaalisen-järjestelmän heikkeneminen, kunnes limakalvot ovat niin ohuet, että veri irtoaa ja immuunipuolustus romahtaa kokonaan, jolloin elimistö ei pysty enää taistelemaan sairauksia vastaan, josta surullisin seuraus on kuumeeton keuhkokuume.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Lääkärikään ei pysty edellä mainitussa KVHT-altistuksessa tekemään muuta, kuin:
  - Altistuksen pysyvä lopettaminen joka on puolet hoidosta, >>>>>>>>>>mutta se ei tarkoita sitä että kaikki olisi automaattisesti kunnossa! Oireilu poistuu viiveellä, sen nopeammin mitä enemmän syöt po probiottibakteereita kv-homeantibiootin tuhoamien probioottien tilalle, jolloin pikkuhiljaa ajankuluessa pystyt kestämään niin luonnonhomeita, kuin kosteusvauriohomeiden-toksiinia.

  >>>>>>>>>>>>>>>>Huomioi tämä: Limakalvojen probioottibakteerien palautusprosessi tarvitsee prikulleen 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteerit (ks tarkemmin alempaa)!

  KVHT-altistuksen aiheuttamat muutokset terveydessäsi näet jo oiretestillä. Testin lopussa on suuntaa antava ohje oireilun poistumiselle laskettuna oireilun tämänhetkisestä tasosta. Mikäli akuuttia tarvetta ei ole, kannattaa siirtää sitä lääkärissä käyntiä, kunnes näet onko se edes tarpeen. Ja vasta sitten jos oiretaso ei laske alle viiden osuman, tarvitaan lääkäriä etsimään missä ne kudosvauriot on ja mitä sitten on tehtävissä.
  Tietenkin jos on akuutti tarve, niin sitten pitää mennä heti lääkäriin!""
  http://personal.inet.fi/koti/haistahome

  Lue-
  http://personal.inet.fi/koti/haistahome
   
 19. REPSLOL Vierailija

  Ei oo järkeä ihmiset...   
 20. Marde Vierailija


  Itse tulin juuri lääkäristä, pitkään jatkunut kuiva yskä, pientä kuumetta silloin tällöin korkeimmillaan 38, mutta verikokeissa crp eli tulehdusarvo oli 85 ja sen perusteella otettiin keuhkokuva ja keuhkokuumehan sieltä löytyi. Mulla olo on ollut nyt aika hyvä, töissä olen pystynyt olemaan, ainoastaan kova yskä ja tuota pientä alle 38 kuumetta silloin tällöin ja samalla ihan hirveä väsymys. Mullahan lääkäri ei mitään kuullut kun keuhkoja kuunteli, ei edes sen jälkeen vaikka kuvia katseli. Perusterveellä kuulemma oireet ei välttämättä ole kovin rajuja.
   
 21. Sairas Vierailija

  Mulla oli kuumeeton keuhkokuume tuossa 8 vuotta sitten, eikä oireina muuta kuin kuiva yskä joka oli sellainen että yski niin kauan että meinasi oksentaa, olin töissä koko ajan mutta rupes häiritsemään se yskä ja päätin sitten mennä lääkärissä käymään et jos saisi yskänlääkettä, lekuri määräs heti keuhkokuvaan ja sieltähän löytyi keuhkokuume. Ei tullut kyllä mieleenkään lekuriin mennessä että voisi olla näinkin vakava. Silloin sain tietää että voi ilmetä ilman kuumetta ja siksi vaarallinen koska ei ihminen itse välttämättä huomaa mitään.
   
 22. Minun Vierailija

  keuhkokuumeeni alkoi kovalla kuumellaa (39) ja yskällä. Yskiessä piti aina pidellä yläselkää kun tuntui sen repeävän, niin kovasti koski. Täydellinen paraneminen vei 5 viikkoa.
   
 23. Bakteerit Vierailija

  kv-home ja kemikaalialtistuksesta! Testi tähän ongelmaan:

  ...................Kvht-altistus aiheuttaa kaikissa kudoksissa ja kaikilla limakalvoilla solutuhoa ja tarpeellisten Probiootti-bakteerien tuhoa. Aiheuttaen keuhkojen limakalvoilla astman kaltaisen tulehdustilan. Kosteusvauriohomeiden-antibiootti ja lääke-antibiootti tuhoaa tarpeellisia Probiootti-bakteereita, josta seuraa 1.0-immuuni-puolustuksen heikkeneminen, josta taas seuraa 1.1-hermostollisen- ja 1.2-hormonaalisen-järjestelmän heikkeneminen, kunnes limakalvot ovat niin ”ohuet”, että veri irtoaa ja 1.0-immuunipuolustus romahtaa kokonaan, >>>>>>jolloin elimistö ei pysty enää taistelemaan sairauksia vastaan, josta surullisimmat seuraukset ovat syöpä ja kuumeeton keuhkokuume..........
  Testi kokonaan:
  Kvht. -altistuneen oiretesti. | Probiootti (MaitoHappoBakteeri)


  Immuunipuolustuksen- limalalvojen Probioottien puutteen taso pystytään mittaamaan pintalämmöstä:
  *Mhb. Kolme vaikutukseltaan tärkeintä Probiootti-bakteeria ovat immuunipuolustuksen perusta! | Probiootti (MaitoHappoBakteeri)


  Opastus Probioottien maailmaan:
  *Mhb. Aloitus Maitohappo(Probiootti)- bakteerit pähkinänkuoressa, vaiheittain-lyhyesti: | Probiootti (MaitoHappoBakteeri)
   
 24. lihtu Vierailija

  Minä kävin pitkittyneen röhän ( 4 viikkoa kestäneen ) takia tiistaina lääkärissä. Kuume eikä tulehdusarvot olleet koholla. ( minulla ei yleensä koskaan ole ) Keuhkokuvassa näkyi keuhkokuume ja sain antibiootit. Mutta ihmettelen tätä oksentamista, joka ilta alkaa oksentaminen vähän sen jälkeen kun yrittää mennä nukkumaan, ja sitä tulee sitten sappea myöten. Kuuluuko tämä tähän tautiin?
   
 25. Joku tauti Vierailija

  Mikäs se sellainen tauti on kun syö tai juo jotain tulee kova yskänpuuska.Lekurissa kävin, rahinaa
  keuhkoissa. Sain antb. kuurin, keuhkoputkentulehdukseen. Yskä jatkunut n. 1kk. Kuumetta ei ole ollut missään vaiheessa, eikä erityistä väsymystä. Nenä kyllä vuotaa. Antb.kuuri vielä kesken.
   

Jaa tämä sivu