Hae Anna.fi-sivustolta

Lahjaideoita 60 naiselle

Viestiketju osiossa 'Joululahjavinkit' , käynnistäjänä joulu tulee..., 22.10.2011.

 1. joulu tulee... Vierailija

  Joulu tulee taas...
  ...ja on kyllä hieman aikaista miettiä joulua, mutta kun kauppaan oli tullut joulumakeiset ja -kalenterit, niin mieleenhän se tuli.

  Kaipaisin lahjaideoita noin 60-v sukulaisnaiselle, puoliksi ulkomaalaistausta, asunut nyt taas Suomessa muuatman - eli haluaa muistaa jokaista suvussa, vaikka olemme yrittäneet estellä !!!

  Olen antanut aiempina vuosina lahjaksi musiikkia ja kynttilöitä.
  Lahjan arvo ei ole niin tärkeä kuin ajatus huomioimisesta. Hinnallisesti lahja voisi olla tasoa 5-25 e... eli todellakin huomiointi enemmän kuin varsinainen lahja.

  Lahjoiksi kirjat ja ruoka ei ole parasta mahdollista. Ei myöskään koriste-esineet yms krääsä. Lahjakorttejakaan paha antaa, kun hän viihtyy kotona eikä arvosta esim jalkahoitoa.

  Pientä ja kivaa huomiointia siis olisin vailla !
  ...onko korillinen kynttilöitä ainoa vaihtoehto tänäkin vuonna????
   
 2. Kunhan tuli mieleen Vierailija

  Huh, hetkeksi jo säikähdin. Kun tuosta otsikosta oli kiireessä tipahtanut se v-kirjain pois (siis ei muuten mitään merkitystä, mutta aiheutti tämän komiikan!), ehdin jo miettiä, millainen hirvas ja naistenmies oikein on kyseessä, jos lahjoja pitää keksiä 60:lle naiselle! :))

  Tuli mieleen tuosta joulukalenteri-sanasta, että entäs, jos tekisit sellaisen? Vaatii kyllä vähän sitten aikaa ja hermoja, mutta olisi ainakin ainutlaatuinen. Ohjeitahan on netin askartelupalstoilla kaikenmoisia, on tulitikkurasioista rakennettavia, on päällystettyjä vessapaperirullia ja vaikka mitä. Olen itse tehnyt joskus lapsille, mutta joskus myös aikuisille kavereilleni. Sisään voi laittaa vaikka joululaulujen sanoja, kauniita jouluisia kuvia, jouluisia / talvisia runoja, jouluruokaohjeita ja mitä nyt ikinä millekin päivälle keksii ja lehdistä löytää. Vaikka vitsin per päivä joulujuttujen lisäksi. Tai miksei vaikka linkin jollekin kauniille kuva- / askartelu- / hupi- / ruoka- tms. sivustollle, jos hänellä on tietokone käytössä?!
   
 3. ap.. Vierailija

  Kiitos ehdotuksesta, mutta enpä häntä tule tapaamaan ennen jouluaattoa, joten lahjan tulee olla joulupakettiin sopiva. Sinällää pidän näpertelystä, mutta ehkä tuo joulukalenteri sopisi joko 6-v:lle tai sitten oikein hyvälle bestikselle - tai poikaystävälle...

  Hih, tuosta otsikosta voisi kylläkin ajatella massalahjan jakajaa ;) Sitä se huolimattomuus teettää !
   
 4. Hilma Vierailija

  No muita mieleen tulleita lahjoja, jos ei tiedä, mistä voisi pitää
  -Iittalan tuikku tai muu nätti kynttiläjuttu
  -käsintehty suklaa
  -laadukas kahvi (jos juo espressoa, niin jostain erikoisliikkeestä) tai tee
  -lahjakortti hyvään ravintolaan (ainakin täällä Helsingissä on sellaisia), kai sitä voi esim. puolison kanssa käydä syömässä

  Tykkäisiköhän tämä henkilö jostain lukemisesta?
   

Jaa tämä sivu