Hae Anna.fi-sivustolta

Määrittelemätön majoitus

Viestiketju osiossa 'Turkki' , käynnistäjänä Pikainen vastaus, 06.10.2007.

 1. Pikainen vastaus Vierailija

  Onko kukaan matkustanut Deturin "määrittelemätön majoitus" matkoilla esim. Alanyaan ja jos olette niin millaisia kokemuksia teillä on? Millaisiin majoituksiin olette joutuneet/päässeet ja oletteko joutuneet vaihtamaan esim. hotellia kesken matkan kuten he "peloittelevat" tätäkin mahdollisuutta!?Toivoisin todella pikaisia vastauksia!
  Onko kenelläkään kokemuksia Deturin Risus hotellista tai Carinasta tai Boulevard hotellista? Mitä näistä suosittelette?Olemme ensikertalaisia Turkissa ja äkkilähtö kiinnostaa!
   
 2. Hotelli on ihan mainiolla paikalla itäisen rannan lähellä, rannnalla perittiin jokin maksu rantatuoleista ja rantavahti kävi kääntelemässä varjoa aina niin, ettei aurinko paistanut koskaan suoraan päälle. Meillä oli hotellissa puolihoito, ruoka oli aika samantapaista joka ilta, mutta esim. alkukeitto oli aina eri. Hotellista on ihan kävelymatka Alanyan keskustaan ja basaareille ja ostoksille. Hotelli on pääkadun varressa, mutta meidän huoneisto oli takapihan puoleisessa matalassa siivessä, välissä sisäpihalla on pieni uima-allas ja jokin grillin tapainen, jossa sai lounasta.
   
 3. omena55 Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen matkaillut Deturilla monia kertoja ja pari kertaa määrittelemättömällä reissulla. En ole pettynyt majoituksiin koskaan. Kerran Marmariksessa jouiduin vaihtamaan hotellia viikon aikana. Se ei ollut mukavaa, koska hotellille soitettiin ja käskettiin vaihtamaan majoitusta n. 700-800 m päässä sijaitsevaan hotlaan. Apua eivät tarjonneet puhumattakaan kuljetuksesta. Olisi ollut rankkaa vetää paria matkalaukkua 7 v tytär mukana. Mutta onneksi ensimmäisen hotellin omistaja, vanha tuttu, vei meidät autollaan ja pahoitteli kovasti tilannetta, vaikkei se ollut hänen syytään.
  Carinassa olen myös asunut . Hyvällä paikalla Kleopatra rannalla. Suosittelen. Hyvää matkaa!
   
 4. Reissaajanainen:) Vierailija

  Meikäläinen pätkätyöläinen eikä mikään rikaskaan, ottaa aina äkkilähdön. Kertaakaan ei ole tarvinnut vaihtaa majoitusta. Välillä hotelli, välillä huoneistohotelli. Kun ei paljoa maksa, ei ole syytä napista pienistä. Paljon vaivaa sen sijaan on toki matkojen ja hintojen kyttäämisessä, mutta ilman sitä ei pääsisi lähtemään ollenkaa, koska normaalihinta ei ole mahdollinen. Minusta homma kannattaa!

  Kysyit hotelleista, mutta määrittelmätön selviää vasta lentokentällä, joten turha pohti sitä puolta etukäteen.
   
 5. Kiitos ystävällisistä vastauksistanne, auttoivat meitä kovasti valinnassa. Nyt ei muuta kuin tilaamaan matka ja reissuun! Hyvää syksyn jatkoa kaikille.
   
 6. Bombay Sapphire Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.12.2006
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olisi tietysti kiva kuulla kyselijältä, että miten matka meni Deturin äkkilähdöllä. Kun kerran moni sinua neuvoi, olisihan se kohteliasta jakaa saamansa kokemus edelleen. Moni muukin voisi olla kiinnostunut siitä, että miten helposti sitä hotellia sitten joutuu vaihtamaan, jos sellainen vaara kerran on olemassa.
   
 7. äkkilähtö Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.08.2010
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Enimmäseen ihan hyvin on käsittääkseni äkkilähdöt menneet, mutta tietysti aina sekaan poikkeuksiakin sopii.
   

Jaa tämä sivu