Hae Anna.fi-sivustolta

Margarita,Alanya?

Viestiketju osiossa 'Turkki' , käynnistäjänä marja, 17.08.2005.

 1. marja Vierailija

  Mielipiteitä kyseisestä hotellista tulleilta. minkälainen hotelli!!??

   
 2. ^^^^ Vierailija

  Hyvä ja siisti hotelli, henkilökunta ystävällistä, huoneet tilavia, uima-allasalueet siistejä ( 3 kpl ). Ainut negatiivinen asia hotellissa oli että se on kovin meluisa, liikenteen melu kuuluu yötäpäivää huoneisiin sisälle ja viereisestä huoneesta kuulee naapureiden puheen selvästi ( voi osallistua naapureiden keskusteluun jos haluaa ), parvekkeet olivat tosi isoja. Isolla allasalueella järjestetään illanviettoja yms. Muuten hyvä hotelli, rantaan lyhyt matka ja keskustaan jaksaa hyvin kävellä heltteeläkin.
   
 3. joops Vierailija

  Ei kaikki partsit ole isoja; meillä kaksio ja pieni partsi.
  Muuten mukava huoneisto. Henkilökunta ok.
  Iltaisin ohjelmaa joka kesti 23.30 asti.
   
 4. t Vierailija

  Oltiin kesäkuussa viikko kyseisessä hotellissa. Meillä sattui todella hyvä huoneisto, iso parveke ja näköalat suoraan merelle sekä vanhalle linnoitukselle. Oli komeata katsottavaa iltasella...

  Henkilökunta oli mukavaa ja hotelli oli muutenkin ihan kiva. Uima-altaita useita ja aina löytyi jostain aurinkotuolikin. Helle oli kova, joten kaupungille ei voinut kuvitellakaan menevänsä päivällä.

  Muuten alanya on kulunut paikka, kadut ovat likaisia ja ei se hintatasokaan loppujen lopuksi kauhean halpa ollut. Ehkä odotin reissulta vähän enemmän, mutta hotelli oli kyllä positiivinen yllätys.

  Nyt on sitten jo uusi matka varattuna. Jaksaa paremmin on kun jotain mitä odottaa!!
   
 5. BL Vierailija

  Joo,hyvätasoinen hotelli hyvällä paikalla eikä kadun äänet häiritse kaikkiin huoneisiin.En näe sitä haittana.Alueella muutenkin 3-4 tähden siistejä hotelleja vieressä joten mukava sijainti ja yhteydet.Rannalle matkatessa käy tutustumassa Cubana restauranttiin.
   
 6. BL Vierailija

  Unohtui vielä että myös hintataso Margaritasta on kuluttajalle mukava eli ei ylihinnoiteltu.

  Hyvää loman odotusta!
   
 7. Kauppahan oli törkeen kallis. Margaritan oma kauppa.
  Siis törkeetä rahastusta.
   
 8. BL Vierailija

  Kysymys ei ollut hotlan palveluista vaan matkapaketinhinnasta verrattuna laatuun.

  En ole vielä sellaisessa hotlassa käynnyt missä olis halpa minimarket!!Ei siitä tarvii ostaa kun pakolliset.

  Mutta mulle ei ollut ongelma esim.aamupal leivät 20-30 senttiä tuoreena minimarketista aamulla.Muut kamat sitten muualta.
   
 9. Jori Vierailija

  Oltiin syyskuun puolivälissä viikko Maragritassa, ja hotelli oli positiivinen yllätys. Todella siisti, erittäin ystävällinen henkilökunta, päivällisbuffet maukas, altaat mukavat niin aikuisille kuin lapsillekin... Hintataso allasbaarissa on sekä ruoan että juoman suhteen 20-30% korkeampi kuin lähialueen ravintoloissa. Kun hieman vaeltelee ympäristössä, löytyy myös todella edullisia ruokapaikkoja (döner kebab yhdellä eurolla) Hotelli on suuri, ja ainoaan pieneen hissiin saattaa olla jonoa - kerran pari viikon aikan hissi oli hetken epäkunnossa. Altaiden lepotuoleista oli jo syyskuun puolivälissä suuri osa varjossa, mutta hetken odottelun jälkeen löytyi myös aurinkoisia paikkoja. Lasten kannalta plussana voi pitää sitä, että jätskitötterö allasbaarissa maksoi vain yhden liiran. Ruoan hankinnan kannalta hyvä paikka on pari sataa metriä hotellin takana sijaitseva kauppahalli, joka on myös paikallisen väestön suosiossa. Kaiken kaikkiaan hyvä hotelli - uusi matka ensi kesäkuuksi on jo varattu.
   
 10. maarit Vierailija

  Onkohan tämä Cubana sama mitä tarkoitat, mitä itse ajattelin? Vieressä Havana ja toisella puolella Samin baari? Ihana rafla, tosi mahtavat tarjoilijat ja omistaja!!!! Kolme kertaa oltu Alanyassa, joka ilta istuttu kyseisessä paikassa!
   
 11. BL Vierailija

  On juuri sama paikka..
   

Jaa tämä sivu