Hae Anna.fi-sivustolta

Maspalomas/Grimanesa

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä 3 viikkoa lämpöä?, 21.10.2005.

 1. Olemme viikon päästä lähdössä Maspalomasiin ja Grimanesa nimiseen huoneistohotelliin. Aikaisemmin käyneet, kertokaa jotakin ainakin hotellista, sillä Maspalomas/Playa del Ingles on jollakin tavalla ennestään ""tuttu"".
   
 2. kisu Vierailija

  Itse en ole käynyt hotellissa, mutta tuttu perhe useampana vuonna peräkkäin. Kovasti ainakin he tykkäsivät paikasta; ilmeisesti siisti perushotelli, jossa ei ongelmia. Hotellin ruokakauppa on kuulemma alueen halvimpia.
   
 3. Joo olis kiva tietää hotellista/sijainnista lisää !, vaikka kuinka olen yrittänyt surffailla, niin en ole toivottua tulosta saanut vai olenko kenties etsinyt väärästä paikasta?.
  Kiitos vastanneille etukäteen !!!
   
 4. capricorni Vierailija

  Grimanesa Hotelli on maspalomaksen yläosassa, lähellä kauppahallia. Samalla
  Capricorni rengaskadulle ovat hotellit Sun Garden ja Vista Serena
   
 5. Hyvä paikka Vierailija

  Olimme muutamia vuosia sitten Grimanesassa ja vuosi sitten kävimme verestämässä muistoja, kun olimme lähellä olevassa Parque Nogalissa.
  Tykkäsimme Grimanesasta, huoneisto oli kahdessa kerroksessa, meille sattui hyvä suunta, maaterassi ja parveke oli altaalle päin. Hotellin ruokailusta ei kokemuksia, koska valmistimme itse aamiaisen ja aika paljon muutkin ateriat.
  Tuolloin oli aika paljon vanhempaa porukkaa, sekä suomalaisia, että ulkolaisia, jotka oleilivat siellä pidempiä aikoja ja ainakin silloin oli tosi rauhallista. Paikallinen kylä San Fernado on lähellä ja siellä on 2 krt viikossa isot markkinat, lyhyen kävelymatkan päässä. Lapsille iso huvipuisto lähellä ja myös ostoskeskus Faro aika lähellä.
  Ainoastaan rannalle melko pitkä matka, mutta sinnekin on ilmaisbussi useasti päivässä. Jos tykkää kävellä, kanavan vartta on hyvät kävelytiet kohti dyynejä ja sieltä voi kävellä pitkin rantaa Inglesiin asti, tulee hyvä lenkki.
  Olemme majoittuneet Maspalomasin alueella lähes 10 eri hotellissa ja Grimanesa oli parhaasta päästä.
   
 6. Kanariafani Vierailija

  Kiinnostaa missä muissa hotelleissa olette olleet? Oliko Grimanesassa torakoita? Oliko siellä lämmitetyt uima-altaat? Mikä on paras hotelli, missä olette olleet? Suosittele.
   
 7. Canaryfani Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.06.2006
  Viestejä:
  184
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me olemme aikoinaan lomailleet Grimanesassa, muistaakseni kolmeen eri otteeseen. Silloin se oli Finnmatkojen hotelli, putosi välillä pois Finnmatkoilta, palasi "varahotelliksi" ja lienee taas täysvertainen Finnmatkalainen. Tai siis TUI-hotelli, jonka listoilla se on ollut ymmärtääkseni koko ajan? Sekin jotain kertoo hotellista, että "paremmat" ruotsalaiset, tanskalaiset, saksalaiset ja norjalaiset pitävät paikasta niin paljon, että me suomalaiset olemme saaneet katsella sivusta.
  Grimanesa on kiva perhehotelli. Omistajaperhe asuu siellä uima-altaan takana olevissa kahdessa huoneistossa. Toinen lienee isovanhempien - tai nyt viimeksi näytti, että enää isoisän käytössä. Meillä on nimittäin tapana käydä jokaisella Maspalomaslomallamme ruokailemassa muutaman kerran Grimanesan ravintolassa. Jo se, että omistajat muistavat meidät (toivottavasti eivät pahalla, ainakin hymyilevät!) monen vuoden jälkeen uudelleen ja uudelleen, tuntuu kivalta.
  Nuo torakat nyt on sellaisia, että niitä joko on tai sitten ei. Grimanesa-niminen hotelli ei kerro niille mitään! Siisteydestä huolehdittiin kiitettävästi ja jos joku torakkapoloinen joskus eksyikin väärään paikkaan, niin siivoojat sen kyllä hoitivat ja antoivat vielä myrkkypullon jatkoturvaksi. Eli ihan sama, kuin vastaavissa 2-3 tähden huoneistohotelleissa tuolla Maspalomasissa ja lähialueilla. Me olemme asuneet Grimanesassa, Sandy Golfissa, Club Maspalomasissa, Koalassa, Parque Nogalissa ja monissa useitakin kertoja. Siinä lähistöllä Sonnenlandissa, Inglesissä ja Melonerasissa lisäksi vähintään 10 kertaa samantasoisissa 2-3 tähden huoneistoissa. Ei niissä suuresti eroja ole, tuurista se on kiinni tuleeko sinne torakka, vai ei! Grimanesassa tavattiin toistaiseksi viimeisellä asumisella kotigekko! Ei ollut torakoita sen loman aikana, mutta kun se lisko paineli (ruuan perään?) vähintään kolmea sataa keittonurkkauksen seinää pitkin, niin vaimolla on edelleen rytmihäiriöitä.
  Ne jyrkät portaat ja se, että vessa sijaitsee siellä ylhäällä on kyllä miinus, mutta kaikki kaksitasoiset bungalowit ovat samalla tavalla suunniteltuja! Olisivatko paikalliset arkkitehdit halunneet varmistaa, että se turistipaska varmasti lähtee, kun pytty on korkealla? Noh, kun aikoinaan tärkeätä oli ”nestetasapainon ylläpito”, niin niiden portaiden edestakainen huojuminen ei aina tuntunut kovin terveelliseltä. Ja nyt kun olemme usein matkustaneet terminaattorilapsenlapset mukana, niin parempi on sekä hotellille, naapureille, että jätkille itselleen, kun olemme suosineet yksitasoisia!
  Grimanesaa kuitenkin suosittelen!
   
 8.  
 9. Canaryfani Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.06.2006
  Viestejä:
  184
  Saadut tykkäykset:
  0
  Se Grimanesan uima-allas ei ole lämmitetty. Siinä vieressä on pieni lastenallas, jossa oli yhtä "kylmää" vettä. Jos sinä "Hotellista kiinnostunut" haluat lisää tietoa (vanhaa ja uudempaakin) ja valokuvia Grimanesasta, niin mulle voi kirjoittaa osoitteeseen canaryfani@hotmail.com
   

Jaa tämä sivu