Hae Anna.fi-sivustolta

Miehen hommat

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä kiinnostaa, 08.06.2005.

 1. kiinnostaa Vierailija

  Tämä ei ehkä kuulu tälle palstalle, mutta en usko , että tuolta erotiikkapalstalla saa asiallisia vastauksia..
  Tämä ehkä kuulostaa lapselliselta tai jotain, mutta minua kiinnostaa tällä hetkellä miehen masturbaatio ihan ylettömästi.

  Eli; mieheni on hirveän pidättyväinen, ja keksii kaikelle seksisanoille erilaisia korvikesanoja.
  , minkä minä taas sanoisin niinkuin se on. Tiedättehän te...ei puhuta asioista niiden nimillä aina.
  Olen joutunut keksimään niitä myös, koska en halua olla karkeampi kuin toinen.
  Sitten, hän ei ikinä myönnä runkkaavansa.
  Kysyin kerran ,että mitä hän miettii runkkaamisesta, ja hän sanoi, että ei runkkaa, koska siitä tulisi sotkua!
  En usko.
  Minä haluan tietää, että ajatteleeko hän minua runkatessaan, joka taas olisi erittäin eroottista minun mielestäni, mutta, koska alunperinkään hän ei myönnä
  edes koko runkkaamista, niin en kehtaa tunkeilla ja kysellä omien pervojen tarkoitusperieni tähden. Hän voi pitää sitä kuitenkin yksityisasiana, ja hänen fantasiansa voisivat vaikka mennä pilalle kun menisin niitä sörkkimään.

  Ja, en minäkään halua hänelle kertoa omistani,, kun en tiedä mitä siitä seuraa, ehkä hän ei halua tietää, koska ei kerro itsekään..

  Eli, onko muilla tähän liittyviä näkökulmia tarjolla, ja myöskin miehet kertokaa, riittääkö omasta vaimosta niinpaljon seksiä, että sitä miettisi myös runkatessaan, vai onko pornokuvat parempia.

  Tämä seikkahan olisi parempi kuullakin anonyymeiltä, koska jos mies sanoisi minulle että EI ajattele, niin loukkaantuisin kuitenkin vaikka itse menen kysymään. Parempi siis kun en häntä painosta kertomaan.

  Ja , älkää sanoko , että puhuminen miehen kanssa auttaa, kyllä minä puhun liikaakin, niin että varmaan ajan kanssa hänkin vastaa muihin rynkkukysymyksiin, mutta siihen asti olisi nyt pärjättävä :)

  Ja, siihen kaipailisin myös kommenttia, että mitä voisi piillä miehen pidättyväisyyden takana? Onko se aitoa, vai piileekö siellä takana kahta kauheampi irstailija, joka on vain padottu piiloon...
  Yleensähän mies on se, jota pitää toppuutella, ettei loukkaa naisen herkkää sielua ruumiillisilla ulokkeillaan, mutta ei näköjään aina ..
   
 2. Johnnie Wanker Vierailija

  Ei kai kukaan mies ole niin hullu, että ajattelisi omaa muijaansa runkatessaan! Stondishan siinä katoaisi kertalinttuulla. Yksinkertaisempaa on mennä panemaan muijaansa, kuin tumputtaa muija mielessä.
   
 3. niinpäniin Vierailija

  :) Sulla taitaa olla vääränlainen muija.
  Olet tainnut joutua väkisinliittoon, etkä ole oman elämäs herra.
  Ja mee ny muutenki helvettiin täältä palstalta.
   
 4. mikä siinä on Vierailija

  Että heti kun on seksistä kyse, niin ensimmäisenä joku v-tuilija irvailemassa.
  Ihan turhia juttuja.
   
 5. ihmettee myös Vierailija

  joo vastatkaapa miehet. Miksi oman kumppanin seksuaalisuus pelottaa? Sitä se kai on?

  Miksi .. jotenkin mä tajuan sen kans niin, että niiden kuvien kanssa on helpompaa kuin oman naisen kanssa? Kun kyllä minäkin suostuisin vaikka mihin, mutta kun mies ei .. jotenkin ymmärrä / halua / pelkää? Ei halua minun kanssani ""vaikka mitä"".

  Ei minua tarvitsisi kohdella kuin jotain ansarinkukkaa ja Pyhää Neitsyt Mariaa.

  Kun kuville voi runkata? Miksei minulle?
   
 6. eräs Vierailija

  Kerran eräs mies runkkasi minun läsnäollessani, koska en halunnut seksiä.
  Se ei ollut kovin mukavaa siinä mielessä, ettäh än ei ollut edes minun oma mies.mutta uteliaisuuttani katsoin homman loppuun. Ei se mua oollu raiskaamassa tai mitään.
  Mutta, jos minun miehen runkkaisi minulle, niin voisi se vähän hätkäyttää, kun kuitenkin se on vähän petomaista katseltavaa.

  Mutta sen sijaan, jos hän kertoisi ,että on runkannut esim. eilis iltapäivällä koska ajatteli minua niin kovasti, niin silloin ottaisin vaatteet pois ja naisin häneltä silmät päästä välittömästi.
   
 7. Irvin Vierailija

  Ei Johnnie minun mielestäni vittuillut kenellekään eikä irvaillut. Se vaan on niin, että vaimoaan saa livenäkin, mutta Pamela Andersonia, Paris Hiltonia tai Marika Fingerroosia vain mielikuvituksissaan. Jos kumppanin joutuu mielessään kuvittelemaan, niin valinta on itsestään selvä, mutta älkää ellit kysykö sitä mieheltänne. Rehellistä vastausta ette saa, tai jos saatte, niin itsetuntoon tulee taas kolo ;(
   
 8. niinpä niin Vierailija

  No sori sitten Johnnielle, kun älähdin, musta se vain tuntu vittuilulta, että oikein stondiskin laskee, ja kuulosti just siltä, että vaikka asia olis miten , niin pitää saada se kuulostamaan siltä, että vaimo on aina pelkkä kulahtanu patakinnas. :)

  Mutta, otanpa tuosta sitten opikseni , niinkuin myöskin olen epäillyt, niin ei sitä kannata kysyä.

  En ainakaan kestä mieheltäni kuulla mitä hän miettii, jos sitten on joku filmitähti niin en voi enää kattoa normaalisti ,

  mut pitää ite varmaan hankkiutua tasoihin,

  ja alkaa hakeen netistä kullin kuvia, mitä pitempiä sen parempi. Pilluhan se kuivuu kokoon jos omaa miestä menee ajattelemaan .Hyi.

   
 9. yks Vierailija


  Vastauksena ongelmaan, ei kysymykseen...

  ap, voisit saada miestäsi avautumaan, kertomalla ensin omista itsetyydytyskerroistasi :)

  Jos väität, ettet sellaista harrasta, pitää sinun uskoa myös miestäsi ;)
   
 10. ap Vierailija

  No, ei se ole aina niin sanottua, että pitää tehdä joka asiassa aloite.
  Mistä sen tietää miten paljon sillä häiritsisi kuulla.
  Ajattelin puida tätä keskenäni, koska vaikka itse on utelias pervo, niin onko se pakko heti ahdistella myös muita sillä asialla :).
  Tulipahan mieleen.
  Ja ei mua häiritse myöskään se nimien keksiminen, mietin vaan että mistä se johtuis.
  Siis ihan vain pelkän anayysin vuoksi..
   
 11. yks Vierailija


  Meillä kanssa harrastetaan tuota nimien keksimistä, tai oikeastaan yksinkertaistamista :)

  Mun mielestä se on kivempaa kuin esim. kyrvästä puhuminen ja meillä mieskin sitä harrastaa, johtuu varmaan naisseurasta ;)

  Tiedän, että tosipaikan tullen ei ole kuitenkaan mikään nynny ja mielikuvitusta siltä löytyy uskomattoman paljon...

  Oikeastaan se uusien sanamerkitysten keksiminen on ovelaa, kun sitten voi jutella rivoja muidenkin kuullen, ilman, että ne huomavat mitään :)

  exän kanssa ei oikeastaan juteltu mistään runkkauksista.

  Nykyiseltä voi taas koska tahansa kysyä, että milloin se on viimeksi sooloillut ja välillä puhelimessakin se ilmoittaa, että kohta se hoitelee homman yksin, kun tekee niin paljon mieli, enkä ole paikalla.

  Kyllä mäkin sitä välillä infoon, että mitä olen itsekseni tehnyt ja mies näyttää pitävän siitä...

  Mun mielestä hauskaa :)
   
 12. mies Vierailija

  Fantasioita EI saa kertoa puolisolle, kukaan ei ole niin vahva, että sen kestäisi.
   
 13. ... Vierailija

  <<Fantasioita EI saa kertoa puolisolle, kukaan ei ole niin vahva, että sen kestäisi.

  No hyvä mies jos sinä olet tätä mieltä. Kun naisia syyllistetään täällä Ellleissäkin niin kovasti siitä, että kun vedetään herne nenään, kun miehet ilmoittaa, että Paris Hilton kiihottaa etkä sinä vanha kylmä lahna. Joten sinua en ajattele.

  Minustakin on aika kurjaa kuulla tuollaista ihmiseltä, jonka pitäisi itseä rakastaa ja jota itsen pitäisi rakastaa. Eli tämä -isi muoto on tässä tarkoituksella.
   
 14. DAPPADAA Vierailija

  No herranenaika.. Tuntuu hullulle lukea näitä juttuja.. siks vastaan tähän ,koska mullekkin on yks kerran runkannu enkä halunnu ees kattoo.. silti teki sen.. ei raiskausta tms.. kunhan veti mehut ulos..nuoren edessä.. Mutta.. toki mieheni kans keskustellaan, ja voidaan kertoo jos tyydytetty itsemme.. ihan normaalia.. Mä tyydytän useammin, koska ei niin kiirettä töissä, on aikaa.. Ja kun mies harvoin (koska saa kyllä vaikka jokapäivä ja monesti jos vaan jaksaa) tyydyttää itsensä, useinmiten kertoo, mitä mietti ja siitäpä taas alkaa uus intohimon tie....... Meillä puhutaan ja pussataan...
   
 15. Inhorealisti Vierailija

  Alkuperäiselle oivallinen neuvo: Älä kysy mitään, mihin voit saada epämieluisan vastauksen. Miehesi on varmaankin luonteeltaan ujonpuoleinen ja toisaalta ymmärtää pitää fantasiansa omana tietonaan.

  Tuntuu aika vieraalta ajatukselta, että mies fantasioisi pidemmässäkin parisuhteessa omasta kumppanistaan. Tosin valkoinen valhe on pelkkää diplomatiaa, jos utelias nainen naiviudessaan kuvittelee miehen fantasioivan, ajattelevan ja tuntevan samoin kuin nainen.
   
 16. kiinnostaa Vierailija

  No, miten se on...
  Eikö kukaan mies, fantasioi omasta naisesta?
  Tuntuu hullulta...että ei ikinä muka
  Jos taas nainen kertoisi miehelle, että haaveilee itsekseen jostain muusta miehestä, esim. filminäyttelijästä ta naapurinmiehestä, muka vain ajatustasolla,

  niin loukkaantuisiko mies siitä yhtä paljon, kuin tämä nainen, jolle kerrotaan valkoisia valheita.

  Eli jos mies kysyisi, että mitä fantasioita naisella on, niin kestäisikö se kuulla, vai pitäsikö sanoa, että hänen kaluaan tässä mietin...
   
 17. mies Vierailija

  En tiedä olenko poikkeus, mutta tunnen pettäväni tyttöystävääni , jos ajattelen muita. Minä tulkitsen itseäni niin, että jos minulla on maailman ihanin nainen, niin miksi en fantasioisi hänestä, kun olemme erossa. Voin toki ajatella muitakin, mutta se saa minulle pahan mielen, siksi se saa varmasti myös tyttöystävälleni pahan mielen, jos sen kerron.
   
 18. mies Vierailija

  ""kiinnostaa""

  Naisen kannattaisi sanoa miehelle, että rakastellessa ajattelen aina ex:ää, hänellä kun oli niin iso ja hän vasta osasi sitä käyttää:))) ( vitsi).

  Että silleen, kaikki eivät vain tajua missä mennään
   
 19. kiinnostaa Vierailija

  :)
  Kiva. Se on tämä analysointi niin loputonta.
  Ei kai ne miehet ole sen kummempia.
  Ne , jotka sanoo että muna laskee jos omaa muijaa ajattelee, niin kyllä on varmaan vain väärä mies väärän naisen kanssa.
   
 20. ... Vierailija

  No kyllä minusta on aika epähienoa sanoa päin naamaa, että muista fantasioi. Joskus pitää niitä valkoisia valheitakin viljellä. Ottakaa oppia noista pettäjistä.

  Vähän aikaa sitten itki se yksi aviomies sitä totuusleikkiä: vaimo oliv vastannut kysymykseen mikä oli eroottisin rakastelu, että se oli sen ex-miehen kanssa häämatkalla kun eka lapsikin sai alkunsa.... ja että ex oli paras panija. Uusi aviomies oli pillahtanut itkuun. Että silleen.
   
 21. Ajatusleikki Vierailija

  Miksi unelmoida rikastumisesta, jos on rajattomasti rahaa jo muutenkin? Miksi unelmoida omasta naisesta, kun sen on jo saanut omakseen?
   
 22. mies Vierailija

  Ajatusleikki, jospa se jostakin unelmoiminen onkin se sairaus, eikä se kohde.

  Tai oikeastaan kaikesta pitää olla kateellinen, jotakin on aina vailla ja muilla on aina kaikki paremmin. Aika harva osaa ihannoida tätä hetkeä.
   
 23. Mies 50 Vierailija

  Vastaan ap:lle, kaikkia muita en edes lukenut.
  Ainakin mulle on tärkeää että tollaset asiat pystytään keskustelemaan, suhteen pitäis olla avoin.
  Onhan selvää että uuden ihmisen kanssa aina pitää ensin ""aueta"", kertoa oikein raadollisesti mitä ajattelee ja missä mennään.
  Minusta koko suhde on melkoista ""mustatuntuujuttua"" jos ei olla avoimia, sellaiseen en kyllä haluais.
  Kun molemmista tuntuu että toisesta tuntuu että minusta tuntuu niin........ei helkutti, kyllä puhumaan pitää pystyä.
  Ja onhan kysymys siitä mitä pystyy antamaan suhteelle, kanssaihmiselle. Siihen sisältyy ilman muuta avoimmuus.
   

Jaa tämä sivu