Hae Anna.fi-sivustolta

Miehen itsetyydytys

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Harri, 01.07.2005.

 1. Asiaa Vierailija


  Minulla on viriili nuori mies, joskus tv tä katsellessa sillä rupee seisoo. Jos ei tee mieli niin käsken ottaa housut pois ja runkata itseään, voi hieroa tunninkin munaansa vieressäni. Kun huomaan että kiihottuu liikaa otan housut pois ja menen päälle hitaasti ettei laukea. Vasta kun kiihotun tarpeeksi panen sen kullia kunnolla että kummakin tulee, jos pojalla ei tule runkkaan sitä että varmasti roiskuu kunnolla. On kiva katsella kuinka pitkälle lentää kun kunnolla puristaa ja runkkaa että tuntuu.
   
 2. Tunti? Vierailija

  Ei voi olla, nuori mies runkkaa tunnin? Meikä lennättää runkun muutamassa minuutissa.
  Oikeesti naidessa saan lykättyä huipentumaa aikalailla, ja samalla toivoen, että jospa naisenikin alkas päästä nautinnon huipulle.
  Saahan sitä toivoa.
   
 3. Matammi Vierailija

  On kiva katsoa nainnin päätteksi kun nuori runkkaa kunnolla munaansa ja kunnolla roiskii päälle kun laukee.
   
 4. Kaija Vierailija


  Ei tarvii olla erikoinen, minulla käy "kahvi" seurana 19v mies ja se välillä haluaa. Se onanoi edessäni kunnes on kunnolla kova, otan vasta housut pois kun kiihotun ja poika pääsee päälle. Vaikka saaa orkun sillä rupee seisoo ja joskus olen runkannut ja katsellut kunnolla kun laukee käteeni että kalu sykkii kun siltä tulee uudestaan. Se on meillä normaalia että hieroo itseänsä slasti välillä orgasmiin asti. Mitä 50v nainen haluis kun katsella ja tehdä ym (ymmärrätte kai) kun mies on hyvin varusteltu ja tekee kun "pyydän" kiltisti.
   
 5. vinkki Vierailija

  Miehelle on todella nautinnollista kun nainen antaa hänelle joskus kunnon käsi tai suuhoidon
  ilman että hänen tarvitsee tehdä naiselle mitään vastapalvelusta...
  (kannattaa kokeilla, mies varmasti arvostaa tällaista elettä)
   
 6. 50`+ Vierailija


  Parempaa katsottavaa ei olekkaan kun "nuori" edessä masturboimassa. Siinä kiihottuu kunnolla ja antaa joskus nuorremalle tyhjentää pussisa kunnolla. Kun olen ihan spermassa rupeen itsekkin masturboimaan ja annan nuorenkin tulla samaanaikaan sisälleni. Kyllä siinä innostuu kun on spermassa päältä ja sisältä että lätisee naidessa. Nuorilla miehillä on kiva kun niillä rupee seisoo kun vähän hieroo nainnin jälkeen. Saa runkata kunnolla ja katsella kun spermat roiskuu ihanasti, mitä sitä muuta haluakkaan kun katsella "nuorta" kiihottavan näköistä patukkaa.
   
 7. mies45 Vierailija

  Minusta on ihanaa kun vaimo alkoi n,1vuotta sit runkkaan mua oikein kunnolla,eli et minä vain sain nautinnon,vaimo sairastellut eikä oikein voi olla petihommissa,joskus aammulla saatttaa herättää minut öljy purkki kädessä ja riisu mun housut pois,,kaataa öljyä mun kalun varteen ja alkaa hiljaa ja ihanasti hieroon,monetsi olen jo valmiina kovana,se on jotain ihanaa en koskaan osannut ajatella et runkkaaminen voi tuoda semmoista nautintoa,se liukkaat sormet mun kalun varessa kiinni,ja sit ne runkkaus liikkeet hui,,siinä on nautinto olla,,katselen siinä vaimon isoja rintoja samalla kun saan nautintoa,täytyy sanoa et on hyvä runkkaan tietää mistä nautin ja miten mun kalu pitää vedellä,,sormet vaeltaa joskus mun sisään,,tunnen kuuman liukkaan sormen sisällä,,tuntuu kuin koko lasti lähtee tuleen,,se on jotain ihanaa,,vaikka toi sormi tai sormet menee sisään,en ole ollut miésten kans,,,se vaan tekee jotain kummaa kun tunnen sormet sisällä,,saan todella ihanan orkun,,,,toivon et joku muukin kokeilee sitä..luulen et ei pety,,ja kun siinä on ihminen josta välittää,,nauttii varmasti,,,
   
 8. Anne vanhempi Vierailija

  Tykkään katsella nuorta poikaa mikä runkkaa, sitte kun kiihottuu ja vetää housut pois sormilla hyväilee itseään. Sit on pakko saada vaikka olis kuinka nuori,
   
 9. Janne. Vierailija  Onpas sulla kummallinen fetissi. Luulisi sinun kiinnostuvan +30v miehistä. Heissähän sitä karismaa ja miehekkyyttä nimenomaan löytyy. Kuka nyt pikkupoikia katselisi?

  "On kiva katsoa nainnin päätteksi kun nuori runkkaa kunnolla munaansa ja kunnolla roiskii päälle kun laukee"

  Pyh. Katselisit vanhempia miehiä, ne ei ole enää mitään pikkupoikia. Niillä on munat ja saisit itsekin vahvaa kyytiä kun kokeilisit kerrankin kunnon miestä.
  Täällä taitaa olla onnettomia baariämmiä kun ei löydä parempaa seksiseuraa kuin ainoastaan jotain nuorukaisia, voi lol!
   
 10. Janne. Vierailija

  "Nuorilla miehillä on kiva kun niillä rupee seisoo kun vähän hieroo nainnin jälkeen. Saa runkata kunnolla ja katsella kun spermat roiskuu ihanasti, mitä sitä muuta haluakkaan kun katsella "nuorta" kiihottavan näköistä patukkaa "


  Hah hah. Paremmin seisoo kenellä tahansa kolmikymppisellä äijällä tai ylöspäin, tiedän jopa
  ihan omasta kokemuksesta. Miten voit olla noin hölmö että kiihotut pikkupojista, 20v taaperoista?
  Oletko provoaja vai vitsailetko tosissasi?
  Minulla seisoo ihan hieromattakin, joskus jopa tulee housuihin pelkästä katselusta ja olen 32v.

  Ihme huoria täällä. Sä et ole miestä nähnytkään. Ime sinä vaan pikkupoikien "patukkaa". nysämunia.
   
 11. Janne. Vierailija

  "Ei voi olla, nuori mies runkkaa tunnin? Meikä lennättää runkun muutamassa minuutissa.
  Oikeesti naidessa saan lykättyä huipentumaa aikalailla, ja samalla toivoen, että jospa naisenikin alkas päästä nautinnon huipulle.
  Saahan sitä toivoa. "  Vastahan ne pojat opettelee. Itse yli 30v ja ei mene edes kahta minuuttia orkkuun jos haluan.
  aika vaikea on lykätä ainakin minulla naidessa.
  Ei niillä nuorten poikien nysillä saada ketään naista tyydytettyä.
   
 12. Spermanainen Vierailija


  Hyvä,minäkin tykkään kun mies roiskii spermansa päälleni ja naamalleni,pilluuni ja pyllyyni.On ihanaa kun sperma valuu omia aikojaan pois.On myös kiihottavaa kun mies roiskauttaa yhden lastin mahalleni ennen naintia on mukavan liukas kun hän on päälläni.
   
 13. tom Vierailija

  Vanhemmat naiset olivat aikoinaan juuri niitä jotka opettivat minutkin alkuun. Ihan tavallinen yhdyntä oli liiankin stressaavaa, mutta estoton rouva sai kaikki suorituspaineet katoamaan. Kärsin myös ennenaikaisesta erektiosta, joka oli joskus todella kiusallista. Onnekseni huomasin, että vanhemmat naiset pitivät sitä kohteliaisuutena ja antoivat tyydytyksen kädellä melkein pelkästä kohteliaisuudesta.

  Myöhemmin selvisi, että ihan samaa olivat muutkin ikäiseni harrastaneet. Kävivät jopa yhdessä ymmärtäväisen rouvan vieraina ja naivat rouvaa vuorotellen. Itse olin senverran ujo, etten käynyt kuin yksin, vaikka tiesin muidenkin käyvän samalla viisikymppisellä paineita poistamassa.

  Kyllähän nuoretkin naiset antoivat tyydyttää kädellä heitä katsellessa. Oikeastaan piti vain rohjeta kysyä ja lupa tuli, vaikka varsinaista yhdyntää ei olisi saanutkaan.

  Nykyisessä parisuhteessa runkkaan vaimon nähden silloin tällöin, mutta näky kai inostaa vaimoakin niin, että kulli päätyy lopuksi vaimon sisään ja spermatkin roiskahtavat pilluun.
   
 14. Köyristelijä Vierailija

  Olen aviossa itseäni 12v nuoremman naisen kanssa ja koska ikä jo painaa minua, kulli kyllä seisoo mutta en jaksa naida niin kauan että saisin orkun. Olemme usein tehneet niin, että otamme saunan jälkeen pienet viinit ja istumme nojatuoleissa toisiamme vastapäätä ja runkkaamme molemmat. Kun katson vaimoni itsetyydytystä ja runkkaan samalla niin se on todella kiihottavaa. Samoin vaimoni katsoo kun minä runkkaan ja kun saan siemenet lentämään niin hän kiihottuu niin paljon että saa orkun heti. Käytämme öljyä liukasteena, toimii todella hyvin.
  Väitän että kun olen aikanani paljon nainut eri naisia (pitkälti yli 100) niin runkkaaminen vaimon kanssa on parempaa kuin itse naiminen. Kun pikku hiljaa vaimoni vetelee öljyisin käsin liikkuviani taakse ja takaisin niin kyllä lähtee ja nopeasti. Suosittelen etenkin ikääntyville, näin pysyy avioliittokin kunnossa. Runkkaaminen on paljon kevyempää kuin naiminen, eihän sitä enää 60v paljon jaksa eikä kiinnostakaan. Joskus ruiskutan soosit hänen kavoilleen ja rinnoille.

  Suosittelen, kokeilkaa, ottakaa vaikka dildo avuksi ja nauttikaa toisistanne. Kaikkea saa tehdä kun vain sovitte asian keskenänne, eikä ole mitään hävettävää. Siittä vaan nauttimaan.
   
 15. Mea_83 Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.11.2011
  Viestejä:
  91
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itseäni ainakin kiihottaa erittäin paljon katsoa miehen runkkaavan. Ehkäpä niitä kiihottavimpia asioita..
   
 16. Onnistuva mies. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.03.2011
  Viestejä:
  2 081
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kovasti kiihottava kirjoitus, koska tykkäisin kun nainen katselee viehättävästi nauttien.
   
 17. hanskaus mies 20v Vierailija

  kertokaas vienkkejä miten vois masturboida olen kyllästynyt hanskaan vetämiseen ja terskan sivelyyn ja perseeseen en sormia tubge on sitäkin tullu kokeiltuu
   
 18. Janne. Vierailija

  odota 10 vuotta ja kasva mieheksi niin ei tarvi sekaantua pikkutyttöihin eikä tarvi runkatakaan.
   
 19. cfnm haave Vierailija

  Käsitykseni on että tässä on todella suuri epäsuhta. Kuvittelen ettei naisen tarvitse kuin vähän vihjaista ja innokkaita miehiä löytyy sadoittain.
  Miten helppo sinun on ollut löytää katseltavaa?
   
 20. Einimimerkkiä Vierailija


  Jospa sinä nyt olisit ihan hiljaa jo. laukeet housuihis pelkällä kattomalla? huhhuh on siinäki ''mies'' :p
   
 21. anny Vierailija

  Olen ollut parisuhteessa pari vuosikymmentä. Kun en jaksa tai en syty mieheni lähentelylle niin hän on alkanut runkkaamaan, luullen minun jo nukkuvan. Tosiaan se kuullostaa kiihoittavalta mutta en ole saanut vielä katsoa. Jos käännyn tai liikahdan niin hän heti lopettaa. Jos tietäis miten kostun siitä niin varmaan jatkaisi runkkaamista. Monesti sitten sormetan itseni uneen tai rakastelemme, kuitenkin :).
   
 22. Rane Vierailija

  [QUaOTE=vinkki;10678675]Miehelle on todella nautinnollista kun nainen antaa hänelle joskus kunnon käsi tai suuhoidon
  ilman että hänen tarvitsee tehdä naiselle mitään vastapalvelusta...
  (kannattaa kokeilla, mies varmasti arvostaa tällaista elettä)[/QUOTE]


  juuri näin, avioliiton alkuaikoina vaimoni runkkasi minut "taivaaseen" kun hänellä oli kuukautiset. Harmittaa, että tuo traditio on jäänyt...
   
 23. Maria Vierailija


  juuri näin, avioliiton alkuaikoina vaimoni runkkasi minut "taivaaseen" kun hänellä oli kuukautiset. Harmittaa, että tuo traditio on jäänyt...[/QUOTE]


  sinä vaimollesi orgasmin kuin hän haluaa mutta sinä et ole puuhapäällä????
  Ei saa ottaa enempää kuin antaa.
   
 24. M50- Vierailija

  Vastaan taas muiden keskusteluun.

  Viimeistään puolen tunnin päästä olen puuhapäällä. Itse asiassa valmiustilassa 22 1/2 tuntia vuorokaudessa.
   
 25. pera Vierailija

  vau kiva runkata kun olen ensin pumpannut kullini suureksi niin toinen mies runkka mua ja mä toista on siinä kullit kovina mahtava tunne kun lauetaan ja sit pumpataan taas kullit isoiksi ja runkkaillaan myös imetään
   

Jaa tämä sivu