Hae Anna.fi-sivustolta

Miltä penis tuntuu sisällänne?

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Mietin tässä, 28.10.2006.

 1. Mietin tässä Vierailija

  Suurin osa naisista kai masturboi hieromalla klitoristaan. Eikä kai dildoakaan kovin sisään työnnellä. Minua alkoi miehenä kiinnostamaan, miltä penis sitten oikein tuntuu sisällänne?

  Yritin asiaa jo naisystävältäni kysyä, mutta hän ei osannut asiaa selittää niin, että olisin ymmärtänyt. Auttakaapas muut naiset.
   
 2. -:)- Vierailija

  ei sitä tunnetta voi kuvailla... se vaan tuntuu ihan sairaan hyvältä!
  ja kylla sitä dildoo aikaslailla sisään työnnetään... joskus... sehän on just sen aidon korvike, vaikkakaan ei tunnu läheskään yhtähyvältä kuin aito muna!
   
 3. N41pks Vierailija

   
 4. G Vierailija

  Ihanalta tuntuu sisällä, varsinkin kun mies on löytänyt G-pisteeni! Parhaiten se onnistuu jos mun jalat on miehen olkapäillä tai jos mä saan takaapäin. Ei sitä osaa selittää. Se on vain ihanaa! Liian iso penis jo vähän sattuu joten se ei oo oikein hyvä juttu.
   
 5. Mies Vierailija

  Minulle naiset ovat kertoneet, että on ihana tunne kun on oikein täynnä jötikkää.
  Tuntuu kuulema kuin se täyttäisi koko kehon, aivan kuin se liikkkuisi kurkussa asti...:)
   
 6. näin on Vierailija

  jep. ihanaa on, tosin jötikän pitää olla jötikän kokoinen, ei mikään millimuna.
   
 7. Mietin tässä, kuvittele, että viet nautinnollisesti vaikkapa ville vallaton-jäätelöpuikon huulillesi, avaat suutasi hieman ja sitten kielelläsi pyörittelet sitä syvemmälle suuhusi. Tuntoaisti kertoo jotain, hiemana ehkä "kirpoo" tai kutittaa, tuntuu samettisen pelhmeältä ja kuitenkin kovalta. Jäätelö sulaa suuhusi ja sekoittuu sylkeesi. Haluat lisää.

  No, harvemmin jäätelöstä kuitenkaan lähtee taju kankaalle, kuten hyvän peniksen kiihottaessa koko olemusta. Ikään kuin tulisi halu puristaa ja kietaista koko ville vallaton kielensä sisään ja nielaista se kerralla.

  Vähän tältä saattaa oikeassa orkussa tuntua.

   
 8. ansku Vierailija

  Luulen että tunne on samantapainen kuin miehellä naisen sisällä. Puolin ja toisin tekee hyvää. Mutta naisen pitää olla kiihottunut, muuten se ei tunnu juuri miltään.
   
 9. Sara Vierailija

  Jos olen liian märkä, niin silloin ei tunnu miltään, on vaan kuin limanuljaska olis sisällä. Takaapäin sattuu ja silloin tulee aina haavoja emättimen pohjaan, vatsaa särkee sitten muutaman päivän.

  Kuukautisten jälkeen on parasta, silloin on jotenkin pinkee.

  Miehen päällä on hyvä, voi itse säädellä syvyyttä, ettei tule haavoja. Se tuntuu kivalta kun on päällä ja liikuttaa lantiota jonkun aikaa sillai ihan pikkusen ylös alas niin että terska tulee sisään ja ulos ja sitten ottaa koko hoidon oikein syvälle.
   
 10. Piukka Vierailija

  Minulla on pari kertaa saanut iso penis aikaan verenvuodon - emättimen pohja on alkanut vuotaa. Eikä iso tunnu niin kamalan hyvältä (vaikka onkin houkuttava :) ).
  Minulla aika piukeat paikat - kuulemma- ja iso täyttää mut liikaa. Niin että ei kiitos isoille peniksille!
   
 11. Jake5555552 Vierailija

  Onneksi edes joku yritti ilmaista itseään kunnolla ja vastasi aloittajan kysymykseen. Pelkät "se tuntuu kivalta" ja "se tuntuu niin hyvältä" -vastaukset eivät kerro vielä yhtään mitään.

  Enkä usko, että naisista tuntuu samalta kuin miehistä, kuten yksi vastaaja arveli. Kokemushan on molemmille täysin erilainen jo fyysisestikin. En tietenkään miehenä osaa kuvitella, miltä peniksen työntyminen vaginaan tuntuu tarkalleen, mutta jokusen kerran on tullut saatua penistä peppuun, joten uskoisin, että tunne saattaa olla melko samankaltainen. Tuntui siltä kuin koko olemukseni olisi hetken aikaa vain peppuni, ja sisään työntyvä kalu ei työntynyt vain fyysiseen kehooni vaan myös koko persoonaani. Tuntui siltä kuin olisin täyttynyt kokonaan ja silti halunnut sitä syvemmälle, vaikkei se olisi ollut fyysisesti mahdollista enää. Sisään työntyvä penis tuntui samaan aikaan kovalta ja pehmeältä ja tuntui siltä kuin liukenisin osaksi tuota upeaa, kaikentäyttävää tunnetta.

  Vaginan naiminen tuntuu tältä: ensimmäisten työntöjen aikana vaginan seinämien puristus ja tiukkuus tuntuu mielettömän hyvältä, niin kuin sitä puristaisi kuuma, nyrkiksi puristettu käsi ja tuo puristus tuntuisi koko kehossa ja syvällä aivoissa. Mutta enemmän kuin käsi, ehkä sittenkin niin kuin saapuisi tummaan, lämpimään luolaan, jossa yhtäkkiä tajuaa aina asuneensa ja johon todella kuuluu. Pilluun työntyminen tuntuu oikealta, siltä kuin saapuisi kotiin ja kaikki olisi juuri niin kuin pitääkin. Ja myös tietoisuus siitä, että on oikeasti naisen sisällä, tämän vartalon sisäpuolella, tuntuu myös huumaavalta.

  Itse nainti on usein miehille teknisempi suoritus kuin naiselle yksinkertaisesti siksi, että useimmiten mies tekee kaiken fyysisen työn ja nainen vain ottaa vastaan ja voi keskittyä pelkkään nauttimiseen. Parhaimmillaan mieskin uppoutuu naurintoon täysin ja työntö työnnöltä tuntuu enemmän siltä kuin katoaisi naiseen ja tämän vaginaan kokonaan, tulisi niellyksi ja hyväksytyksi, se paikka jossa henkisesti on, on upea turvallisuuden ja lämpimien tunteiden keskus. Välillä sitten tekniset jutut etäännyttää tilanteesta, kuten vaikka käsien väsyminen tai työntörytmin muuttamiset naisen nautinnon lisäämiseksi tai siitä huolehtiminen, saako nainen varmasti orgasmin, pitäisikö hieroa klitorista, haluaako nainen vaihtaa asentoa jne. Seksihän on siinä mielessä naisille paljon helpompaa. Älkää käsittäkö väärin, totta kai naisetkin usein tekee työtä sängyssä, mutta noin yleisesti ottaen nainen voi halutessaan vain keskittyä omaan nautintoonsa ja antaa miehen tehdä kaiken, ja monet niin tekevätkin.
   
 12. Mietinpä minäkin Vierailija

  Sillon kun on ollut tarpeeksi kauan ilman seksiä, tuota tunnetta kaipaa.
  Se tuntuu täyttävälle, kuin sopiva osa palapelissa ois paikoillaan. Täydentää, tyydyttää vaikkei saisi orgasmia.
   
 13. ollaan silleen. Vierailija


  Ansku on oikeassa,mutta kun miehet rakastelee niin naiset ei ole kun tiellä. ???vai.
   
 14. oho Vierailija

  Elähän vaahtoo ,olet itse ollut pienikullisen uhrina.Et luultavasti edes saanut.???.vai.
   
 15. Pullukka Vierailija

  ite musta tuntuu et penis on kiihottavan kokone ja IHANA! Ja se kiihottaa paremmin se et mun jalat on miehen olkapöillä
   
 16. rke Vierailija

  se tuntuu ihanaltapeniskin tuntuu ihanalta. pillussani se on ihanan tuntuista
   
 17. pikkukaluisen vaimo Vierailija

  Oikeastaan ei yhtään miltään.
  Joku sillä pillussa hömpsöttää, mutta ei se silleen "tunnu".
  Pienikaluinen mieheni, kyllä osaa nylkyttää sillä niskallaan ihan oikein.
   
 18. Mikä se on Vierailija

  Hei "rke". Jos peniskin tuntuu pillussasi hyvältä, niin mikä se sinun miehellä oleva liian iso "Pensi" sitten on? Kerro vielä miten sitä "Pensiä" käytetään, ja miltä se tuntuu pillussasi
   
 19. Leijona - 69

  Katselin käden välissä olevaa vaalenpunaista päästä purpunpunaiseksi kiihottunutta munaa.
  Vedin esinahan alas paljastui viehätys piste. Nuuhkin päätä tunnustelin päätä huulilla. Se tuoksui pehmäen samettiselle. Avasin hieman huuliani painoi päätä vähän eteenpäin. Munan pää osui hampaisiin. Raotin hampaita. Työnsin kieleni ulos suusta. Lipaisin munan päätä hellästi. Painoin kieltä päätä vasten se pinui munan alle. Vedin kieltä taaksepäin nielaisin. Nieleskelin koko ajan avasin suun kokonaan painoin päätä eteenpäin. Muna työntyi sisään. En heti työntänyt koko vartta sisään. Muna alkoi sykkiä se kiihottui lisää sisälläni.
  Rupesin pumpaamaan edes takaisin. Hengitin rauhallisesti ja rentouduin. Annoin työntyä munan koko varren mitlla sisään. vetelin edes takisin kunnes munanlaukesi sisään. Neste oli pehmeä täyteläisi kirpeä kuin olisi juonut mustaaryssää. MUna pumppasi sisään tavaraa. se oli viehkeän kovan mehevän hekumaallinen kokemus. Nielu täynnä oman mieheni munaa jonka munan pää kauka sisuksissi pumpaa mehevän kirpeää nestettä kaulan täydeltä sisään nielen sen. Vielä vaan muna sykkii ja antaa uuden satsin sisään nielen kaiken. Mälli tuntui ihanan pehmeän aromaattiselta ei kusen makuiselta.
   
 20. Miehesi .. Vierailija

  Varmaan nauttii tuosta käsittelystä . Nuoleeko hän hyvin pilluasi ja saako hän sinut ejakuloimaan ?
   
 21. jänkäjoonas1943 kiveliön kuningas

  liittynyt:
  01.03.2010
  Viestejä:
  927
  Saadut tykkäykset:
  0
  Teksti on kuin suoraan Kuuno Kuntoilijan koneelta! Siellä sitä "hekumaalisest pumpaa"!
  Kuuno.ei muna syki. Se on kyrpä.
   

 22. Teinipullukka taas yrittää terveystiedon tunnilla saamiaan oppeja täällä kertoa. Ei kukaan kaltaistasi valasta panisi edes pussi päässä.
   
 23. jou man runkuti Vierailija

  Sinä et usko, koska et tiedä. Sulla on liian ruma naama ja liikaa näppylöitä koskaan tietääksesi. Keskity siis pornon ratseluun ja kyräilemiseen.
   
 24. Raati Lainen Vierailija


  Väärä vastaus.
   
 25. älä ihmeessä Vierailija


  Jatka vaan sitä vispaamista. Naista et nimittäin tule koskaan näkemään. Maksullisetkin juoksee ulos sinut nähdessään.
   

Jaa tämä sivu