Hae Anna.fi-sivustolta

Missä "lähellä" lämmintä maaliskuussa?

Viestiketju osiossa 'Yleistä rantalomista' , käynnistäjänä ???, 05.02.2007.

 1. ??? Vierailija

  Hei!

  Vaikka täältä tuntuukin olevan vaikeaa saada yhtään asiallista vastausta,yritänpä nyt kuitenkin,jos tuurilla joku fiksukin tän lukisi...

  Eli...olen keväisin aina tehnyt kaukomatkan ja siksi en oikein tiedä tästä...

  Mihin suuntaan kannattaisi mennä noin maaliskuun puolessa välissä,jos haluaisi saada edes vähän väriä iholle?
   
 2. -beggar- Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  941
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä ne tässä ovat. Madeiraa kehutaan eikä syyttä, en ole ite käynny, mutta tuttuja on paljon jotka ovat kehuneet. Kanarian tietää kaikki, jos lomalla riittä perusjutut ja tuttu seura, ei muuta kun Kanarialle.

  Tunisia ja Marokko ovat seuraavat, molemmissa on hyvä ja huonot puolet. Marokossa on varmemmat kelit, koska on etelämpänä, jos ählämosasto ei pelota sinne vaan.

  Egytissä tarkenee jo vallan mainiostí tai siellä on vielä maaliskussa siedettävää. Jos olisin valintatilanteessa Egypti vs. muuta arabimaat se olisi silloin Egypti. On turha kysyä onko Egytissä jotan nähtävyyksiä. Se on käsittämätön sekamelska historiaa ja nykyaikaa ja tietysti sitä porukkaa. Käsitykseni mukaan Kairossa tai sen alueella asuu enemmän porukkaa kun koko pohjoismaissa yhteensä.
   
 3. Bamse Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.08.2006
  Viestejä:
  219
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kanariansaarilla käyty ja viime vuonnakin maaliskuun alussa, nokka punotti kohtuullisen runsaasti ja jopa kahdesti viikon aikana. Vettä ei tullut yhtenäkään päivänä, välillä vähän tuuli, mutta se oli tervetullutta.
  Madeiralla en ole vielä käynyt, mutta ehdottomasti lähivuosina tutustun myös siihen, kehuja olen kuullut kovasti ja juuri kevään osalta ne parhaat kehut.
  Arfikan mantereelta valitsisin kohteekseni Egyptin, jos jotain sieltä harkitsisin. Ehkä Egyptin jälkeen voisin ajatella Markokkoa, mutta eipä nyt ihan vielä tällä hetkellä ajatukset sitä kohtaan lämpene.

  Jotakuinkin samat eväät antaisin kuin Nurmio.
   
 4. Porin ässä Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.09.2006
  Viestejä:
  250
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yhdyn edellisten mielipiteeseen,Madeira on kaunis saari ja siellä kyllä tarkenee jo maaliskuussa ja iho värjääntyy.Kanaria on takuuvarma kohde,samoin kuin arabimaat,moni vaan ei halua matkustaa niihin,oliskohan ennakkoluuloja,jotka usein ovat vääriä.Itse en ole käynyt kuin Egyptin Alexandriassa joskus muinoin,samoin Irakissa,mutta siellä on tällä hetkellä liiankin "kuumaa".Egyptiin tekisi mieli,näkisi vihdoin nuo pyramiidit ihan luonnossa,valinta on sinun,ja kaikissa noissa jo edellistenkin mainitsemissa paikoissa ainakin ruskettuu.
   
 5. ??? eli ap Vierailija

  No siinäpäs tulikin valaisevat vastaukset! Tuonne Egyptiin taitaa olla äkkilähtöjäkin aika kivasti (ainakin Hurghadaan niitä on näyttänyt olevan) ja toisaalta toi Madeira taas on usein kehuttu kauniiksi paikaksi,joten voipi olla, että jompi kumpi niistä tulee hyvinkin kyseeseen...
  Kiitos teille kaikille ja mukavaa loppuviikkoa =)
   
 6. Tinjaah Vierailija

  milloin vain. Ihan tosi. Siellä on loistavat ilmat ympäri vuoden. Maalsikuussa on suorastaan kuuma. Me olimme viimeksi Nuweibassa. Rauhallista ja lämmintä. Hotellin puolihoito piti kylläisenä koko päivän, eikä vatsaoireita koko loman aikana. Reissussa oli 2 aikuista ja 4 lasta, joista nuorin alle 2v. Kaikkea mitä oli tarjolla söimme.
   
 7. _______ Vierailija

  Myös Dubaissa on maaliskuussa ihan lämmintä.
   

Jaa tämä sivu