Hae Anna.fi-sivustolta

Mistä muuttolaatikoita?

Viestiketju osiossa 'Niksit ja vinkit' , käynnistäjänä sanni, 15.03.2011.

 1. sanni Vierailija

  Eli pitäisi muuttaa, mutta millä olette siirrelleet tavaroita? Muuttofirman apua tavaroiden siirtämisessä en sinänsä tarvitse kun porukkaa ja auto löytyy omasta takaa.

  Saako kaupoista enää nykyään pahvilaatikoita?
   
 2. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Kysymällähän se selviää.
   
 3. abcd Vierailija

  Mm. Niemeltä, se on muuttofirma. Tuo edellinen kommeetti on kyllä aika ala-arvoinen. Vastataanpa sillekin seuraavalla kerralla samalla tapa!!
   
 4. sanni Vierailija

  joo googlettamalla löysinkin muutaman laatikoita vuokraavan firman. Mieluiten kyllä ottaisin ja hakisin lähikaupasta ilmaiseksi pahvisia. Täytynee sitten käydä kyselemässä... Minulla vaan oli semmoinen mielikuva ettei kaupoista niitä enää saisi.
   
 5. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Kyllä kauppoihin edelleenkin tulee tavaraa pahvilaatikoissa. Ajoissa, kun ilmoitat kauppaan tarvitsevasti laatikoita niin säästävät niitä sinulle.
   
 6. abcd Vierailija


  Harvoin kaupoista laatikoita saa, täytyy olla joku lähikauppa ja nouto varma. Ei meidän kulmilla ainakaan saa, joku kertoi kyselleensä. Pahvinkeräykseen pistävät säännöllisesti. Jx heräsi antamaan kaikkitietäviä "neuvojaan", tuo eka neuvo oli kyllä tajunnanräjäyttävä!!!!
   
 7. Elmo49 Vierailija

  Kovin huonosti saa enää pahvilaatikoita kaupoista enkä missään nimessä suosittele niitä muuttolaatikoiksi. Oikeat muuttolaatikot eivät paljon maksa vuokrata ja niissä on vain etuja verrattuna erikokoisiin pahvilaatikoihin. Muuttolaatikot saa pinottua päällekkäin eli vievät vähemmän tilaa, ovat helpommat siirtää ja säilyy tavarat varmimmin ehjänä.
   
 8. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Edelleen kuitenkin paikkaansa pitävä. Ei sieltä kaupasta kukaan tule asiaa kertomaan vaan sinne pitää todellakin mennä kysymään ihan itse. Kyllä minä ainakin sain kaupasta laatikoita pari vuotta sitten, kun piti tavaroita pakata keittiöstä ja olkkarista putkiremontin tieltä.
   
 9. lukija vaan Vierailija


  Mutta nti jx, olisit sanonut vaikka että emne ja kysy kaupasta. Ei kait sulla ja aloittajalla sentään sama kauppa taida olla????
  "Kysymällähän se selviää" oli outo vastaus, siis mistä pitää kysyä. Joku vastasi että Niemeltä kantsii kysyä ja se on ihan oikein.
  Muuttolaatikot muuttoa varten ja jonkun rempan takia alta siirretäävät romut voi pakata pahvilaatikoihin mutta ei esim. astiat muuton aikana.
   
 10. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Kyllä minulla on ollut astiat ihan pahvilaatikkoon pakattuna muutoissakin. Romuja meillä ei ole.
   
 11. kerran muuttanut Vierailija


  Meillä on sen verran arvokkaita astioita, antiikkia osa jo tällä hetkellä, osa perittyjä ruokakalustoja ja niiden on syytä pysyä ehjinä. Halvoille astioille ei ole väliä, niitähän saa Anttilasta uusia. Vai myykö Anttila asioita vielä? Eli astialla ja astialla on väliä, meidän astioiden arvo on suuri verrattuna lainalaatikoiden vuokraan.
   
 12. tarkennus Vierailija


  Ei kaupassa ole MUUTTOLAATIKOITA, ne täytyy vuokrata. Pahvilaatikot ovat erikseen.
   
 13. Lassukka Vierailija

  Ikea ja Olsson myyvät pahvilaatioita muuttolaatikon noimellä n. 2 €/ kpl
   
 14. Kierättäjä Vierailija

 15. Gretel Vierailija

  Turun suunnalla ainakin saa isoista marketeistakin laatikoita. Banaanilaatikot kansineen on tukevia ja kestäviä, voi laittaa muutaman päällekkäinkin. Aukot vaan pitää tukkia paksulla paperilla, jota näyttää aina olevan laatikossa sisällä, ettei banskut putoa.

  Kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja kysyä kaupasta, pienissä kaupoissa ei tule montaa laatikkoa päivässä.

  Hullua maksaa pahvilaatikoista, kun niitä saa ilmaiseksikin pienellä vaivannäöllä.
   
 16. ATK-liikkeet! Vierailija

  Kun aikanaan itse muutin, parhaat laatikot sain pyydettyä ATK-liikkeistä. Tukevia, kahvallisia usein, ja mukaan sain vielä syllykset kuplamuovia. Heille kun tulee painavaa ja huolella topattavaa tavaraa.

  Banaanilaatikot ovat kyllä hyviä nekin, vaikka eivät aivan umpinaisia, mutta kyllä monesta kaupasta saa vielä monenlaisia. Kannattaa vain tosiaan sopia, että haet, niin panevat jemmaan, liikkeestä ja sen mentaliteetista tietenkin riippuen. Ehkä paikkakunnastakin?
   
 17. ..... Vierailija

  Pikatukuista kannattaisi myös käydä kysymässä. Niissä saattaa olla jo valmiiksi kasa laatikoita kassojen lähellä ja päivittäin tulee lisää.
   
 18. Oma nelihenkinen perheemme on muuttanut muutaman kerran ja ensimmäisen kerran jälkeen päätin, että huomioiden se perheen tavaramäärä (mukaanlukien painavat kirjat) sekä pinottavuus päällekkäin jatkossa käytetään kunnon muuttolaatikoita. Ja näin olemme tehneetkin. Olemme vuokranneet ne laatikot sekä myös nokkakärryt, jolloin noita laatikoita voi kuljetettaessa pinoa 2-3 päällekkäin.

  Tytär, yhden hengen talous, on nyt myös muuttanut muutaman kerran. Ensimmäisissä muutoissa hän käytti pahvilaatikoita, joita hän kävi jo etukäteen kysymässä lähikaupoista. Siellä sitten varasivat hänelle niitä ja hän kävi ne noutamassa sovittuna aikana. Viimeistä edellinen muutto oli kuitenkin sellainen, että hän muutti vähäksi aikaa kotiin ja suurin osa hänen tavaroistaan varastoitiin. Ostimme meille kuusi muovista tukevaa muuttolaatikkoa, kahta eri kokoa (4 isompaa ja 2 vähän pienempää). Varastoitava tavara pakattiin niihin ja vietiin isovanhemmille varastoon. Kun hän sitten muutti omaan asuntoonsa, osa tavaroista oli jo valmiina pakattuina odottamassa. Tällä hetkellä nuo muuttolaatikot ovat meidän käytössämme verkkokellarissamme. Mielestäni tuollaiset kestävät muuttolaatikot ovat ihan kelpoja vaikka omistettavaksi.
   
 19. Kyllä ja ei Vierailija

  Riippuu tietenkin paljon myös tavaran määrästä. Jos muuttaa kotoa ensiasuntoon yksiöön, määrä on pienempi. Tässä myöhemmässä elämänvaiheessa muuttaessa noihin kuuteen ostolaatikkoon pitäisi olla vähintään ainakin nolla perään, joten itselleni kaupan pahvilaatikot ovat ainoa täyttä konkurssia aiheuttamaton vaihtoehto. Ne vuokrattavat ovat kyllä kohtuuhintaisia, kai, ja hyviä, kun ovat tukevia ja päällekkäin meneviä, mutta ne pitänee palauttaa aika pian? Silloin ei voi varastoida paljoa sellaista tavaraa, jolle on aikonut etsiä passevin paikan vasta niiden kiireisten tavaroiden purkamisen jälkeen, ehkä vasta tosiaan pitkän ajan kuluessa. Itselläni osa olisi sellaista tavaraa, kun on tuota paperiarkistoa ja yhtä sun toista kokoelmaa. Pahvilaatikot ovat silloin sekä halpa että myös pitempään varastointiin sopiva vaihtoehto, eivätkä vie tilaa enää sitten, kun niitä ei tarvita. Ellei viikkaa roskiin, niin aina on joku tuttava jo muuttamassa ja vie tarpeeseensa.
   
 20. Janna80 Vierailija

  Yleensä muuttolaatikoissa on päivävuokra, mutta kai niitä pidemmäksikin aikaa voi kysyä vuokralle. Edelliseen muuttoon valmistautuessani huomasin, että osa tavaroista oli edelleen niissä pahvilaatikoissa, joissa olin muuttanut ne paria vuotta aikaisemmin. Sen jälkeen otin lähestymistavan, että ennen muuttoa heitän roskikseen tai lahjoitan vanhat tavarat, joille en tiedä paikkaa, ja loput puretaan uudessa asunnossa heti - näin muuttolaatikoiden palauttaminen ei ole ollut ongelma.

  Tämä on se paikka josta itse löysin muuttolaatikot: Muuttolaatikot – Muuttoa.fi
   
 21. veli Vierailija


  Hei,

  itse vuokrasin muuttolaatikot täältä Muuttolaatikot edullisin pakettihinnoin - Vuokralaatikot.fi
  Vuokraa muuttolaatikoita pääkaupunkiseudulla
   
 22. ode58 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  853
  Saadut tykkäykset:
  0
  En minäkään muuttokuormaa muihin kuin vuokrattaviin muuttolaatikoihin pakkaisi. Hinta ei päätä huimaa ja laatikoiden etuna on tukevuus ja pinottavuus.

  Ainoa, mihin pahvilaatikot käyvät ovat lasit, varsinkin viinilasit: hae Alkosta viinilaatikoita, niissä on sopivat lasinmentävät lokerot. Eipä tarvitse pyöritellä laseja papereihin tai muoveihin.
   
 23. Jussi K Vierailija

  Muuttolaatikko ja pakkaussetti

  Jos tarvitset pahvilaatikoita muuttoon, niin tässä hyvä setti.

  Setti sisältää erikokoisia pahvilaatikoita pienistä kirjalaatikoista valtavaan takkien säilytyslaatikkoon. Tämän lisäksi paketissa on suojavilttejä, suojamuoveja patjoille, kuplamuovia ja pakkauspaperia. Laatikot ja viltit riittäänevät noin 2-3 h + k muuttoon. Pakkauspaperia on, mutta ei runsaasti. Pahvilaatikot on käytetty meillä kolmessa muutossa. Ovat hyväkuntoisia ja hyviksi todettuja. Laatikoissa on teipit edellisistä muutoista, joissakin on painaumia, mutta kummankaan ei pitäisi haitata käyttöä.

  Koko paketin hinta on 50 euroa. Uutena maksaa noin 200 euroa.

  Tule hakemaan Munkkivuoresta Helsingistä.
  Yhteystiedot: Jussi K, com@ju.fi, p. 040 77 234 07.


  Erittely kokojärjestyksessä pienimmästä kookkaimpaan:
  "Kirja"laatikot noin 25 kpl
  Iso "kirja"laatikko noin 8 kpl
  "Vaate"laatikko noin 25 kpl
  Iso vaatelaatikko 1 kpl
  Valtava laatikko 1 kpl
  Valtava takkien roikotuslaatikko 1 kpl

  Pakkaustarvikkeet:
  1 iso laatikollinen: kuplamuovia, jätesäkkejä, pakkauspaperia
  Noin 10 kpl muovipusseja patjoille
  Noin 10 kpl muuttoviltti (n. 2 m x 1,5 m)
   
 24. muuttaja Vierailija

  Se on totta, että pitää kysellä ja kaikista kaupoista ei saa.
  Muuten tämä vinkki on varsinainen uusavuttoman vinkki: itse ainakin hain muuttolaatikot kaupasta taitettuna, teippasin ne kotona. Samoin käytön jälkeen ne voi purkaa littanoiksi kotona. Eihän ne 30 kpl pahvilaatikoita mahdu pahvinkeräykseenkään kokonaisina, vaan litistettyinä.
  Jos raha ei ole ongelma niin sitten tietysti vuokraamaan vain..
   
 25. Jonna Vierailija

Jaa tämä sivu