Hae Anna.fi-sivustolta

Mitä lapsi ymmärtää seksistä?

Viestiketju osiossa 'Kasvatus' , käynnistäjänä Pelottaa, 12.04.2008.

 1. Pelottaa Vierailija

  Minulle tapahtui tänä iltana kauhea juttu. Olen ollut yksinhuoltaja jo pidempään ja tottunut hoitamaan tarpeeni itseksen. Kuvittelin 4-vuotiaan tyttöni nukkuvan ja olin sängyssäni ilman peittoa tyydyttämässä itseäni dildolla. Saatuani orgasmin huomasin tyttäreni katselevan touhujani sänkyni jlkopäässä. Koitin selitää hänelle jotain kipeiden listen hieronnasta, mutta olin tosi vaikeena. Miten paljon tuon ikäinen lapsi voi ymmärtää tälläisesta? Voiko hän muistaa sian myöhemmin?
   
 2. ttyu Vierailija

  En ymmärrä, mikä sua pelottaa. Hävettää tai nolottaa ehkä, mutta en nyt näe tuossa muuta pelottavaa kuin sen, että lapsi ilmoittaa suureen ääneen kaupan kassalla, että meidän äiti työnsi jotain jonnekin (lapsi luultavasti itse keksii sanat). Oletettavasti meidänkin vanhemmat on harrastaneet seksiä joskus, mutta onko sinulle jäänyt siitä muistijälkiä? Ei minullekaan.
   
 3. Milla Maqia Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.02.2008
  Viestejä:
  614
  Saadut tykkäykset:
  0
  Älä ole kauhean peloissasi. Näin on käynyt muillekin, suurelle joukolle vanhempia. Ja tosiaan joskus kaupan kassalla tai anoppilassa on sitten tullut lapsen kertoma tarina tapahtuneesta. Esim yksi lapsi kertoi äitinsä pussanneen isin pippeliä illalla. Tuskin sinun tapauksesi (ts hieromasuavan käyttö) on kauheampi juttu lapsen silmissä.
  Henkisesti kannattaa varautua kuulemaan lapsen kertomus jossain julkisella paikalla illan tapahtumista....
   
 4. 4*mummi Vierailija

  Tässä pari lapsen suusta kuultua tosi tarinaa siellä kaupan kassajonossa.
  1) Eno tapasi sisaren pojan kaupassa (äiti oli hiukan kauempana) ja kyseli pojalta mitä isille ja äidille kuuluu, johon poika totesi vain, että isipä sano äitille ätken kotona; kiitot pyllyttä kiitot pyllyttä.
  2) Lankoni oli pienen tyttärensä kanssa kaupan kassajonossa ja heidän edellään seisoi heille tuntematon mies, jolta tytär kysyi: Mitä paltulia tetä käyttää? Mies oli lähes kalju. Joten tytär totesi isälleen eihän mennä tiihen paltuliin.
   
 5. timanttipaita Vierailija

  En tiedä mitä lapsi voi ymmärtää seksistä, mutta minullekkin on tapahtunut kauheita, viime yönä (klo 03.35):

  Tein seksiä mieheni kanssa. Kiljuin aika lujaa, sillä se tuntui ihanalta, ja mieheni tunki munaansa aika syvälle. Yhtäkkiä lapseni tuli sisään (15v), ja sanoi: "Hei äiti, onko sinulla joku hätä", ja sitten hän huomasi, että me teimme seksiä. Hän mäiskäytti oven kiinni, ja suuttui aika pahasti, sillä hän vihaa sitä, että teemme seksiä..
   
 6. leipuri hiiva Vierailija

  tehdä seksiä?
  Tuliko valmista? Vai kypsää?
   
 7. sasasasass Vierailija

  Kun Erkki nuoli Kiian pillua, niin minä tulin kotiin. Sitä he eivät huomanneet. Minä vakoilin avaimenreiästä, kun Erkki työnsi kikkelin Kiian pilluun ja Kiia huusi aah aah aah.
   
 8. Pornovaklaaja Vierailija

  Kun minä tulin kotiin, lapseni ja naapurin tyttö olivat sängyssä. He ovat 5-vuotiaita. Silloin mieheni tuli kotiin. Kerroin hänelle, mitä makuuhuoneessa tapahtui. Sitten hän meni katsomaan lähemmäs. Silloin he huomasivat. Poika sanoi:-Me lapset tehdään lapsia. PLIIS VASTATKAA!!!
   
 9. JUjjhgj Vierailija

  Hei onko kukaan nähnyt jalkapalloani? Se katosi 50 vuotta sitten.
   
 10. Erkin veli Juhani Vierailija

  Entä mun jääkiekkoa joka katosi eilen suihkussa. Entä dildoa jonka laitoin eilen kaappiin?

   
 11. leipuri hiiva Vierailija

  minä itsetyydytän joka ilta


   
 12. Pentujen kommentteja, näemmä.
  Olen sitä mieltä, että aikuisten, omien vanhempien seksi ei kuulu lapsen näkyville.
  Sen verran voi olla varuillaan, että reagoi lapseen.
  Paras tapa on lukita makkarin ovi seksin ajaksi.
  Tai olla naimatta silloin kun lapset on lähistöllä, koskee myös masturbointia.

  Järkätkää vapaita viikonloppuja keskenänne silloin tällöin ja naikaa sielunne kyllyydestä vaikka hotellissa.
   
 13. Erkkiparkkipaikka Vierailija

  Saatanan läskipää!!!:p

   
 14. Sellaiset ihmiset, jotka elävät kuin kiimaiset kanit lastenkin läsnä ollessa, eivät halua kantaa vastuutaan tekemisistään.
  Eivätkä kanna vastuuta myöskään omista lapsistaan. Tällaisten itsekeskeisten ja itserakkaitten ihmisten jälkeläisistä yleensä kasvavat ne joutavuuksiin ja huumeisiin sortuvat nuoret.
  Heille kun on kotona annettu esimerkki, että mitä tahansa saa touhuilla IHAN (vastuuttomien) vanhempien suostumuksella.
  Suurimmaksi osaksi lasten käytöshäiriöt ovat itsekkäiden, vain omaan napaansa tuijottavien vanhempien aikaan saamia.
  Luullaan, että se on rakkautta kun lapselle annetaan kaikessa periksi ja työnnetään vielä rahaa muka rakkauden osoituksena, niin kuin tavaran paljous ja houkutusten helppous olisi muka rakkautta.

  RAKKAUTTA ON ASETTAA RAJAT, -SÄÄNNÖT, HUOLI, TAPOJEN OHJAUS JA VASTUU LAPSESTA.
   
 15. Erkkiparkkipaikka Vierailija

  VITUN HUORA!

   
 16. Minä itse olen lapsi. Tai siis 12v. Näin jo 5 vuotiaana seksiä, vahingossa. Olin askartelemassa parhaalle ystävälleni joulukorttia. Huomasin, ettei ollut teippiä. No, kävelin muitta mutkitta äitin ja isin huoneeseen. OMG!! Äiti nojasi käteensä, ja hymyili, ja isi nuoli äidin persettä! Huusin että 'MITÄ PIRUA???'. Siitä on jo 7 vuotta, mutta olen saanut suuret traumat.
   
 17. lololllllll Vierailija

  Missä mun juustoleipä KUKA kössi sen?? )=====
   
 18. Erkkiparkkipaikka Vierailija

  No lol
   
 19. ölkjhggg Vierailija

  mä ymmärrän itekin oon vasta 5v mäkin haluaisin seksii
   
 20. Pelottaa Vierailija


  Sain MMIE asiat kuntoo lapsein kaa. Se sai turpaan multa =)
   
 21. tuntematon Vierailija

   
 22. Rupsu Vierailija


  Mun lapsiki on homo
   
 23. emt seksi o ihanaa Vierailija


  emt mut lapsi seksi ei tee hyvää isona on nimittäi pitkä kyrpäXd ja sairauksia voi tulla
   
 24. suppokeisari Vierailija


  helvetin hullu
   
 25. Lainasin viestiä: "Kun minä tulin kotiin, lapseni ja naapurin tyttö olivat sängyssä. He ovat 5-vuotiaita. Silloin mieheni tuli kotiin. Kerroin hänelle, mitä makuuhuoneessa tapahtui. Sitten hän meni katsomaan lähemmäs. Silloin he huomasivat. Poika sanoi: -Me lapset tehdään lapsia."


  No ensinnäkin; millä tyylillä he harrastivat? Siitä tietää jo paljon. Ja toisekseen; oliko lapsesi terska tosiaan naapurin tytön pillussa? Ei ole (välttämättä) mahdollista, että lapset tekisivät lapsia, mutta kun lapsi kasvaa, samat siittiöt voivat olla vieläkin pillussa. Silloinhan heillä on lapsi/lapsia. PS. On asia erikseen, voiko lapsesi terskasta edes tulla spermaa 5-vuotiaana!
   

Jaa tämä sivu