Hae Anna.fi-sivustolta

Miten saadaan orgasmi yhdynnässä?

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Iira., 06.06.2008.

 1. miesssasasassss Vierailija


  Mitä tällä tarkoitat?
   
 2. Jennni Vierailija

  Itse en ole vielä koskaan saanut orgasmia yhdynnän aikana. Lähellä on ollut sormien kanssa. (Suuseksissä useita kertoja.) Takana on jo 4 vuotta aktiivista seksielämää ja olin jo antanut periksi kunnes nyt uudessa suhteessa on alkanut tuntua, että orgasmi voisi olla mahdollinen. Ostin vähän aikaa sitten vibraattorin, jolla nykyään saan itselleni hetkessä orgasmin, mutta yksin sitä tykkään mieluiten käyttää, vaikka seksissäkin on kokeiltu. Uskon, että nyt kun vihdoin olen alkanut itseäni tyydyttää, olen oppinut mistä nautin, miten jännittää lantiota ja miten nauttia siitä tunteesta. Olemme myös kokeilleet erilaisia liukuvoiteita ja vihdoin alkaa olla orgasmi lähellä. Ihan lähetyssaarnaaja-asennossa paras. Uskon, että itsetutkiskelulla ja tutustumisella on ollut suuri vaikutus tähän. Poikaystävän kestävyys ja ranteiden/selän väsyminen aina sitten pysäyttää toiminnan.
   
 3. Ohikulkija Vierailija

  Tuntemukset emättimessä ja muualla voivat olla täsmälleen samanlaiset kuin orgasmin jälkeen. Tämmöistä olen kokenut rakasteltuani pitkään miehen kanssa, johon olen ollut fyysisesti kovin rakastunut (eihän sitä autuutta edes haluaisi lopettaa...). Monet naisethan ovat tyytyväisiä seksiin ilman orgasmiakin; selittyyykö tämä sillä, että samaan lopputulokseen voi päästä ilmankin? Mystinen juttu, en ole missään nähnyt selitystä asialle. Olisi kiva tietää, miten tämä on fysiologisesti selitettävissä.
   
 4. Sivu Vierailija

  No on tuo ainakin asiaa selventävä selitys, koska olen aina kuvitellut, että naisella tunnelma latistuu jostain syystä ennen orgasmia ja puuttumaan jää se hekuman huippu.
  Jos se tuntemus on kuitenkin liki sama, kun orgasmin saaneenakin, niin silloin se on vaan hyvä asia.
  Pitänee minun sitten muuttaa oletustani miltä naisesta tuntuu.

  Tuohon kysymykseen, miksi se ei orgasmia saaneena tuntuu hyvälle, niin siihen voisin esittää seuraavan ajatuksen.
  Josko kuitenkin ihmisille on se kiihottunut olotila se kaikkein tärkein tunnetila.
  Kaikkein pitkäkestoisin se ainakin voi olla.
  Näin miehenä minä ainakin tykkään siitä kiihottuneena olosta, ja aina parempi, jos näen ja tunnen vaimon kiihottuneen myös.
  Eikä se jää vaivaamaan vaikka se olotila päättyisikin ilman kummankaan orgasmia.
  Se on aiemmin jäänyt epäselväksi kokiko vaimo riittävästi vai jäikö jotain puttumaan.
  Siksi olisi tärkeää kertoa miehelle omista tuntemuksista, kuten te nyt teitte.
   
 5. Ohikulkija Vierailija

  Hienoa keskustelua täällä, ei aggressionilmauksia eikä sukupuolten välistä vihaa!
  Tuo on hyvä selitys: kiihottuminen on tärkeintä. Sanoisin ehkä vielä niin jyrkästi, että rakkaus on tärkeintä. Rakastava ei tähtää orgasmiin, vaan loppumattomaan yhtymiseen rakkaansa kanssa. Jossain näin tai kuulin juuri naisia haastatellun orgasmista, ja suuri(n?) osa kertoi saavansa orgasmin yhdynnässä vain rakastaessaan miestä ja luottaessaan tähän täydellisesti. (Paradoksaalista: saadaan hyvää, johon ei pyritä.)
  Kiiinnostaisi vielä ihan fysiologinen selitys sille, että kuvailemani olo on samanlainen kuin laukeamisen jälkeinenkin: penis emättimessä tuntuu äärettömän hyvältä ja on lämmin ja autuas olo sisällä ja koko lantiossa, erilainen kuin kiihottumisen alussa, no tiedättehän. Kun on semmoinen olo, miehellä ei ole aihetta huoleen kelpaamattomuudesta! Ei muulloinkaan ole aihetta, mutta jos orgasmi sattumoisin on tulossa, pitäisi kullalle jotenkin saada viestitetyksi, mitä tämän on tehtävä asian hyväksi - muuten tulee paha mieli. Olisiko rakkaus ja luottamus kaiken avain tekniikan lisäksi?
   
 6. Sivu Vierailija

  Kyllähän ne rakkaus ja luottamus ovat niitä tärkeimpiä asioita.
  Samoin sen yhteisen hetken pitää olla niin vapautunut molemminpuolin, että kumpikin pystyy kertomaan mikä tuntuu hyvälle ja mitä haluaisi toisen tekevän.
  Tunteiden näyttämisessä on se hyväpuoli, kun silloin näytätte hänelle nautintonne, ja sen näkeminen tuottaa hyvän mielen.
  Aivoissahan nuo kaikki ihmeelliset asiat tapahtuvat.

  Minulle on kaikenlainen kosketu hyvin tärkeä asia, enkä tällä tarkoita pelkästään sukuelimiin koskemista.
  Ihan muualtakin saan ne miellyttävät tunteet.
   
 7. Heidi Vierailija

  Itse uskon, että mitään yleisiä ohjeita orgasmin saamiseen yhdynnässä ei ole... Kaikki lähtee itsestään, että pystyy heittäytymään hetkeen. Niinku monet onkin sanonu, pitää tehdä niinkuin itsestä tuntuu hyvälle. Kaikki on erinlaisia. Itse en pysty tulemaan yhden illan jutuissa, missä ei ole oikeaa tunnesidettä ja luottamusta. Itse koen, että kun kumppanin tuntee ja luottamus on rakennettu, silloin pystyy tulemaan. Joten ehdottomasti itse olen parisuhde ihmisiä, jotkut ehkä nauttivat enemmän alkuhuumasta ja jännittävästä seksistä uusien tuttavuuksien kanssa.

  Itse en ole ikinä pitänyt masturboinnista erityisesti, olen tutkinut paikkoja, mutta en ole nauttinut omasta kädestäni. Aluksi helpointa oli tulla suuseksin aikana. Pidän miehen koskettelusta, mutta pidän klitoris-hyväilyä liian rajuna tunteena, vaikka pystyn tulemaan kyllä miehen käden avulla. Yhdyntä-orgasmit ovat minulle helpoimpia, ja pidän niistä eniten, niistä tulee hyvä tunne koko kroppaan ja ne kestävät pisimpään. Klitoris-orgasmit ovat mun mielestä paljon miedompia.

  Ainut vinkki minkä voin antaa, minkä olen huomannut toimivan minun kohdalla, on että saarnaaja-asento joustinsängyllä toimii itselle parhaiten, kun sängyn jousia käytetään hyväksi ja saa hyvän liikeradan yhdessä, se on minulle varma orgasmi, ja tietenkin mielessä ei saa pyöriä mitään muuta kuin, miten hyvältä se tuntuu. Ja kun tiedän, että tämä on tiedossa en tarvitse esileikkiä lähes ollenkaan, vaan ajatus tulevasta riittää. :)

  Itsellä on myös huonoja kokemuksia parisuhteesta, jossa seksi ei toiminut ollenkaan. Kun joutuu siihen noidankehään, että alkaa miettiä jo etukäteen ja seksin aikana että ei usko tulevan, se on varmaa että silloin ei todellakaan tule. Ja lisäksi vielä se, että miehen egoon ottaa se, että ei pysty antamaan naiselleen orgasmia. Tällä hetkellä olen parisuhteessa, jossa seksi toimii erittäin hyvin, ainakin omalla kohdalla. Tulen joka kerta saarnaaja-asennossa. Mutta tällä kertaa onkin niin päin, että miehen on vaikea tulla, koska hän ajattelee liikaa. Mielestäni seksissä onkin vaikeinta se, että pystyy olemaan täysin hetkessä mukana ja vain nauttimaan, miettimättä mitään.

  Pahoittelen, että tuli näin pitkä, toivottavasti joku sai tästä irti jotain. :)
   
 8. Hyvä Vierailija

  Tosi hyvä ja valaiseva kirjoitus.
  Lukiessa ei tullut pitkästymisen tunnetta.
   
 9. rohkea söi rokan Vierailija

  Nuorena olin epävarma. Huonoja kokemuksia ensimmäisestä poikaystävistä, jolla vain itsensä tyydytystarve. Toki itse sain itseni tyydytettyä yksin, mutta ei koskaan yhdynnässä.

  Onni oli saada osaava poikaystävä reilu parikymppisenä, jonka kautta häveliäisyys katosi ja opin itsekin kertomaan mistä pidän. Ja kysymään häneltä. Onni ei ole ikuista, 15 vuoden suhde loppui. Seksistä se ei ollut kiinni.

  Sittemmin olen oppinut, että miehenkin rakenteella on merkitystä. Ei siis koolla välttämättä? Miehestä riippuen voin saada orkun ratsastamalla ja hieromalla itse klitorista miehen häpyluuhun (tai johonki sellaseen?). Silleen orkut on pienempiä, mutta jaksan pari kolme peräkkäin. Niistä jää aina kuitenkin vähän nälkäiseksi ;-)

  Jotkut miehet osaa itsekin sen, että mies on joko alla tai ollaan lusikkana, mutta joka tapauksessa mies ottaa takaapäin samalla hieroen klitoristani. Itse hieromalla en jostain syystä rentoudu. Joka tapauksessa nuo orkut on maata järisyttäviä. Jotkut miehet ei mielellään koske naisen klitorikseen, mutta rohkeasti vaan ottaa miestä kädestä kiinni ja opastaa.

  Olen oppinut myös, että mies tykkää kun nainen tulee ensin. Se jälkeen on helpompi itse härnätä penistä supistelemalla emätintä siittimen ympärillä.

  Hyvä seksi vaatii jonkinasteista "vuoropuhelua". Vakituisessa suhteessa on erilaista luottamusta kuin tilapäisissä, mutta rohkeudella tilapäisenkin voi saada jatkumaan - jos on muutenkin hyvä tyyppi.

  Vaikka joskus jääki orkutta ei pidä tehdä asiasta numeroa. Koska se on niin inhimilistä. Jos kahdesti sama mies jättää kylmäksi, kannattaa miettiä haluaakoottaa riskin ja kolmannella onnistua vai kokea todellista pettymystä. Itsekeskeiseten paskiaisten kanssa ei kannata aikaansa tuhlata.
   
 10. Hyvä Vierailija

  Teistä tulisi hyvä naisten kouluttaja.
  Tuohon rohkeuteen pitäisi vielä nykyistä enemmän kannustaa.
  Tietysti molempien pitäisi olla rohkeita puhumaan asioista.
   
 11. Lopettakaa ne runkkaukset. Kyllä se orkku tulee sitten ukon vehkeellä. Pitää ensin panettaa. ei runkkauksen jälkeen tai kun on on pimppa , niin enää onnistu orkut.
   
 12. hull Vierailija

  mull on sellainen ett mä nautin kun mull on pissää hätää, siiis se vaa tuntuu niin hyvältä ja tekee aina mieli seksia kun on pissä hätä. onks kellää täämmöst tunne.siis se tunne alkoi sen jälkeen kun oon sextailu enssimmäinen kertää mun poikaystävänkaa,mutt nyt hän lähti jä jätti mua mull on kauhee ikävä sitä nyt mä joudun kärsiä siit pissa jutust, siis mä nautin siit mut tekee hirvee mieli seksiä
   
 13. ms. lucy Vierailija

  kuulun niihin naisiin jotka eivät ole IKINÄ saaneet yhdynnässä orgasmia, ei vaan tule, ei sitten millään. Itsetyydytyksellä saan helposti orgasmin, etenkin jos katson pornoa samalla, mutta kun rakastelen mieheni kanssa ei vaan onnistu. Ei auta vaikka mies nuolisi tai hyväilisi miten kauan tahansa, tuntuu hyvälle mutta orgasmi jää vain saavuttamatta. Sama juttu yhdynnän aikana, ei tuu naidessa eikä tuu vaikka naidaan ja hyväillään klitorista samaan aikaa. En enää tiedä mitä tekisin, alan olla epätoivoinen. Seksi tuntuu aina hyvältä ja olen kiihottunut, ja vaikka en orgasmia saakkaan nautin seksistä ja haluan sitä, mutta kyllä vähitellen alkaa turhauttaa, sekä miestä että itseä, kun orgasmin saa vain ja ainostaan omasta toimesta, yksin ollessa...

  Tässä ketjussa on ollut paljon hyviä vinkkejä, kiitos kaikille vastanneille! Onkohan mulla kohtalotovereita ja mitä tekisin että sen suurimman huipunkin saavuttaisin??
   
 14. Xy1 Vierailija

  Mitäs jos yhdistäisit noita edellisiä. Katsot pornoa kun miehesi hoitaa suuseksillä ja hyppäät satulaan, kun tulee sellainen tunne, että kohta voisi tulla. Helpottaa ainakin meillä suuresti ja pääsee vähän vähemmällä esileikillä.
   
 15. ruby Vierailija

  Vaikka itse olen kokenut orgasmin niin yksin, yhdynnassa kuin suuseksissakin, niin silti koen etta jotakin jaa puuttumaan! Silla en ole koskaan kokenut tuollaista "autuasta ja lamminta pitkittynytta nautintoa" mita joku kertoi kokevansa rakastaessaan miesta. Ehka en ole koskaan rakastanut miesta oikeasti? Tai sanotaanko, kukaan mies ei ole saanut minua nauttimaan laheisyydestaan niin paljon, etta yhdynta olisi taivaallista ilman orgasmia. Hyvalta se voi tuntua, mutta ei taivaalliselta.

  Itse saan parhaiten orgasmin silloin, kun tunnen yhdynnassa miten mies valittaa ja haluaa, sita on vaikea selittaa, mutta mies kylla tietaa miten liikuttaa lanteitaan ja penistaan jotta nainen nauttii, ja nain kertoo hanelle etta naisen nautinto on tarkeaa, pitaa rauhallisen, hellan, mutta varman ja penikseltaan kovan tasaisen rytmin, ja kova kalu kertoo miten paljon naista haluaa, sitten sita vain tulee ihanaan orgasmiin.

  Laheskaan kaikki miehet eivat osaa rakastella naiselle orgasmia. Mutta makeinta se on lahetyssaarnaajassa kun mies on lahella koko ajan, ja rakastelee sulle sen orgasmin, se on jotakin niin taivaallista ja ihanaa....
   
 16. Anutiina Vierailija

  Mulle ainakin itsetuntemus on ollut avain yhdyntäorgasmeihin. Kun tietää itse mikä naru vetää, niin sen voi kertoa sitten miehellekin. Minulle lähetyssaarnaaja on ainoa oikea orgasmiasento. Mikään lahnoittelu ei johda toivottuun lopputulokseen, vaan nostan itse lantiota miehen työntöjä vastaan niin, että kulma on juuri oikea.

  Outoa on se, että jostain syystä saan itse parhaiten juuri miehen orgasmin jälkeen - se miehen orgasmiväristys, siemensyöksy ja pieni "pehmentyminen" ovat omiaan aiheuttamaan lopullisen laukeamisen. Siksi nykyinen pakollinen kondominkäyttö onkin minusta syvältä - en saa kumin kanssa yhdyntäorgasmeja, vaan "joudun tyytymään" miehen käsillään tuotamiin orgasmeihin.

  Mutta summa summarum, jokaisen on vaan itse opeteltava oma tapansa. Minulta se vei vuosia, mutta oli sen arvoista. Harva kokemus on yhtä täydellisen onnellinen kuin yhteinen orgasmi miehen kanssa.
   
 17. Xy1 Vierailija

  Tokkopa tuo on kovin outoa, koska huomasin kauan sitten, että vaimo sai usein orkun vasta kun olin lauennut. Näin varsinkin silloin, jos jostain syystä kaluni oli poikkeuksellisen iso ja kovassa seisokissa. Silloin kalu runnoo pillua tavallista enemmän ja oletin pienten kirpaisujen haittaavaan orkun tuloa. Joka tapauksessa vaimo sai orkut vasta lauettuani pienen pehmentymisen jälkeen. Muuten ollaan kyllä tultu lukuisia kertoja samaan aikaan.
   
 18. gerber Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.03.2010
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  0
  jokainen huolehtikoon omasta orgasmistaan
   
 19. Lilli84 Vierailija

  Mielenkiintoista keskustelua :)

  Itselläni on takana seksielämää, vaihtelevaa sellaista noin kahdeksan vuotta. Yhdynnässä sain ensimmäisen orgasmini nykyisessä parisuhteessani, kun olimme seksiä harjoitelleet pari kuukautta. Suuseksillä ( aikaisemmissa) ja käsin ( aikaisemmissa ja nykyisellään) saan orgasmin yleensä hyvin helposti, joskus täytyy miestä hillitä etten liian aikaisin laukea. Jos olen todella kiihottunut en oikein voi edes klitorikseen antaa koskea, koska laukean heti.
  Yhdyntäorgasmin sain niin että istuin miehen sylissä ja ratsastamalla se tuli. Luulen, että olennaista on juuri luottamuksen, asennon ja täydellisen rentoutumisen yhdistelmä. Pään sain ikään kuin tyhjennettyä ja tajusin vain, että kohta se orgasmi oikeasti tulee. Mahtava tunne! Ja niin paljon parempi kuin klitorisorgasmit, jotka kivoja tietenkin myös ovat. Sen jälkeen en valitettavasti ole saanut uutta orgasmia yhdynnässä, mutta hyvin lähellä on ollut. Myös jonkun aiemman kuvailema mies päällä ja oma lantio ylhäällä on omalla kohdalla tod.näk. tulevaisuudessa toimiva, tosi lähellä on käynyt jo pari kertaa. Kun vaan saisi sen paineen orgasmin saannista pois, niin uskon, että orkkuja tulisi helpommin :)
   
 20. Ehdotus Vierailija

  Jospa ette ajattelisi sitä orgasmia laisinkaan, vaan sitä miten hyvältä miehen kosketus tuntuu.
  Ja kai nainen osaa sanoa mikä miehen toiminto tuntuu hyvälle, tai sitten laittaudutte itse siihen asentoon missä parhaalle tuntuu.

  Eli ajatelkaa pääsääntöisesti sitä hyväntunnetta.

  Jos se orgasmiin valmistautuminen tuntuu yhtään samalta kun miehillä, niin silloin tuo neuvo pätee.

  Muuten mihin se orgasmin saavuttaminen loppuu, jos on tuloillaan mutta ei tulekaan?
  Ja voiko sen houkuttelun aloittaa uudelleen?
   
 21. asfghjklöä Vierailija


  Minulla joskus juuri kun on tulossa (klitoriksen hyväilyllä, yhdynnässä en koskaan ole saanut mutta harjotus jatkuu. kiitos hyvistä vinkeitä!) niin se vain yllättäen menee ohi, ei vaan enää tunnu siltä että tulis ja sitten ei vaan mikään enään auta... Joskus klitoris jää semmoiseksi että melkeenpä sattuu jos koskee tai tuntuu liikaa tai jotain.
   
 22. Ehdotus Vierailija

  Mikä merkitys naisille on niillä omilla ajatuksilla?

  Ja jos merkitystä on, niin pysyvätkö ne siellä eroottisella laidalla?

  Näin miehenä ainakin ajatusten siirtyminen esimerkiksi työasioihin keskeyttää orgasmin tulon.

  Ja homma jatkuu, kun ajatukset palaavat erotiikanpariin.

  Jatkuisiko se orgasmin etsintä, jos mies osaisi kierrellä sen klitoriksen kauenpaa?

  Senkin voi kertoa miehelle, että klitorikseenpäähän ei pidä koskea.
  Minunkin piti tuo tieto etsiä väestöliiton sivuilta.
   
 23. Xy1 Vierailija

  Näin miehenä voin sanoa, että jatkuu. Joskus näyttää vaimon orkku olevan niin lukossa, että joutuu pitkään houkuttelemaan sitä esiin. Silloin se onnistuu parhaiten, kun keskittyy ihan muualle kuin klittaan ja "hyökkäää" klitan kimppuun yllättäen puuntakaa vasta, kun muuten näyttää kiihoittuneen riittävästi. Yllättäen klitalle tehtyyn kiihoituspiikkiin ei ehdi varautua, joten orkkua lähtee varoittamatta ja yllättäen. Toisin sanoen, nainen ei ehdi sitä miettiä. Kun pahimmat orkkulukon saa purettua, tulee seuraavat seuraavilla kerroilla helpommin. Sitten voi taas onnistua naimaorkutkin
   
 24. lyhyt kalusen Vierailija


  Minulla oli lyhyt kalunen miesystävä se nai aina x asennossa eli minä jalat levällään vaakatasolla ja hän haara välissä sitten ristikkäin samalla hyväili klittaa siinä painaessa menemään. ei kyllä laskenu senttejä siinä panossa kun aina sain. jälkeenpäin mietin miten se tekee sen prinssinakkinsa kanssa aina sen...
  eli kyllä ne jotkut vaan prinssilläkin loppuun asti naisen vie.. ;) nykyinen jyystää kun juna jos ei meinaa irrota lyö kun jollain vasurilla pillun seinään .. joskus sanon vielä että annahan jo olla...
   
 25. koskee Vierailija


  ====
  Ei koske, haloo mietiipää peniksen koostumusta, ja alipainetta siinä pumpussa,
  kyll muuten koskee jos painetta on liikaa, ja voi tulla kudosvaurioita.
  MIstä näitä oikein sikiää.? !!!
   

Jaa tämä sivu