Hae Anna.fi-sivustolta

Naisen Orgasmi

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä Marika, 02.02.2006.

 1. Marika Vierailija

  Kysyisin yhtä juttua, joka on mua kauan vaivannut. Kun nainen saa ns. vesiputousorgasmin, jonka jälkeen siis lakanat ovat ihan märät, voiko nainen pissata? Neste haisee ihan pissalle, ja saattaa jättää lakanaan keltaisen jäljen. Kun tämä tapahtuu, saatan kuitenkin saada oragsmin, en ole siitä ihan varma. Jossain väitetään kivenkovaa, että se on mahdotonta, että kiihottuessa ei voi lirauttaa pissaa. Mutta itse taas olen alkanut epäilemään tätä.. Kertokaa, onko se mahdollista! On nimittäin aika hävettävää, jos saadessani ""orgasmin"" pissaan kumppanini suuhun....
   
 2. Panomies Vierailija

  Rankassa orkasmissa pettää joillakin naisilla molempien reikien ruppunaru. Tuloksena voi olla kirnullinen kusta ja kapallinen mustaa paskalutaa.
   
 3. Oma kokemus Vierailija

  Mun kokemuksen mukaan pissaa ei voi tulla orgasmin saannin yhteydessä. Tai sen jälkeen... Koska mulla ainakin paikat supistuu niin kovasti, etten esim. orgasmin jälkeen saa virtsattua, vaikka kuinka virtsattaisi. Paikat on niin tiukkana.
   
 4. eh Vierailija

  No viddumehuhan sieltä tuli. Taisi osua kikkeli g-pisteeseen.
   
 5. Nanna Vierailija

  En usko, että se on pissaa. Jokatapauksessa tiedän mistä puhut. Itselleni on käynyt samoin ja mitä siitä, jos lirahtaa pissaa. Sehän on puhdasta ainetta. Ennen vanhaan pissatiin tuoreeseen haavaan ja karkoitettiin sillä tavoin haavasta pöpöt. Pissaa juodaan myös joissakin luontaismenetelmissä lääkkeenä. Rakko on terveenä sterili paikka.Jatka vaan harjoituksia.
  Täällä jotkut heittäytyvät karkeiksi ja ovat sitä varmaan sitä suhteissaankin.
   
 6. ping Vierailija

  Kyseessä on naisen ejakulaatio, onneksi olkoon! Ulos heruva neste ei ole pissaa, vaan etupäässä muita nesteitä, mutta voi pissaakin seassa olla.

  Googleta ko. ilmiö, tietoa löytyy.


   
 7. alkuperäinen Vierailija

  Voiko se silti olla ejakulaatio, vaikka ei tunnu mitenkään ihmeemmältä? Ja on väriltään keltaista, haisee pissalle?
   
 8. up Vierailija

 9. ymmärrys Vierailija

  Kyllä naiselta tulee ihan omaa nestettä siin eikä se pissaa ole. Lukekaa asiasta on ihan tarpeeksi ihan asiallista tietoa
  jos haluaa sitä lukea.
  Eihän miehelläkään tule pissiä kun lentää. Naisella sattuu tulemaan ihan samantyyppistä nestettä onhan kyseessä rauhastesta tuleva neste.
   
 10. Höpsis Vierailija

  Kyllä mieheltä voi tulla pissiä siemensyöksyn sekaan. Senhän jo todistaa se, että tämäkin maa on täynnä k**ipäitä!
   
 11. ¨*¨ Vierailija

  Kun saan ""naisen ejakulaation"" eli märän orgasmin, se ei ole keltaista, eikä haise virtsalle. Se on kirkasta nestettä joka tuoksuu makealle.
  Oletan että ketjun aloittajalla virtsarakko antaa sen verran periksi että virtsankarkailu liittyy orgasmiin/märkään orgasmiin.
   
 12. maastotutkia:) Vierailija

  Kyllä jos neste on keltasta se on pisua,oon nuoleksinu kymmeniä pimppejä ja kyl jos keltast lirahtaa se maistuu pisulle,mut ei se pahan makusta oo ja se jostain syystä viel kiihottaa,joten jatka vaa entisee mallii,pimppi neste on kirkasta joillaki sitäki tulee ku keväisestä purosta,joillaki vain vähän paikat kostuu.
   
 13. Mies suihkussa Vierailija

  Pystyn sormillani antamaan naiselleni kunnon suihkutukset niin, että lakanassa on varmaan metrin halkaisijaltaan oleva märkä läntti. Pari kertaa on tullut nuollessa suuhunkin. Tulee kyllä ihan virtsaputkesta, olen sen läheltä nähnyt. Kerran sama ilmiö tuli, kun nainen ratsasti. Oli muuten mahtava tunne, ja hänkin oli aivan ihmeissään ja anteeksipyytelevä. Sehän pelkästään kiihottaa ja saa minut ainakin panemaan apinan raivolla kovemmin. Nami.
   
 14. Omin käsin onneen Vierailija

  Kyllä se kusta on.tiedän milloin tulee sitä oikeaa ja välillä tulee virtsaa,sille ei voi mitään..
   
 15. up Vierailija

 16. Tämmönen tappaus Vierailija

  Multa on lapset leikattu ja sitten jouduin leikkaukseen jossa poistettiin myomia ja muita kasvannaisia.

  Leikkauksen jälkeenhän ei saanut harrastaa seksiä ennen lopputarkastusta ja minä olin sika-varma siitä, että mun pissarakko on löystynyt kun aina yöllä heräsin siihen, että paikat oli ihan kosteina ja samoin lakana altani.
  Valittelin tätä isännälle ja sillä oli hauskaa...:)) mokoma lurjus...;)
  No sitten tuli lopputarkastus ja gyne sanoi, että ei mun pissarakko ole laskenut kun en ole synnyttänyt sillee oikeasti ja että se kosteus tuli suihkuna pimpasta. Vähän muuten hävetti, mutta so what, eli isännällä oli tämän jälkeen vielä hauskempaa. Eli kyllä niitä nesteitä voipi suihkuta muualtakin eikä sen tarvi olla pissaa. Että tämmönen tappaus.

  Nolo, mutta silti hauska....:))
   
 17. up Vierailija

 18. Orkut Vierailija

  Siis faktana: Ei ole pissaa vaan nimenomaan naisen ejakulaatio.

  Nainen voi saada, niinkuin varmasti tiedät, monenlaisia orgasmeja. Klitorisorgasmi on yleisin (tämän minä yleensä saan).

  Sitten vaginan sisäinen orgasmi, joka tulee yleensä yhdynnässä (olen itse saanut tämän vain 3 kertaa).

  Sitten on G-piste orgasmi, joka voi tulla vahingossa esim ratsastaen, mutta yleensä vaatii mieheltä tietämystä naisen anatomiasta. G-piste orgasmissa nainen voi ejakuloida. Tämä on harvinainen orgasmi, ja onnittelut, kun sellaiseen pystyt! Itse olen saanut tämän vain kerran nuorena, ja olin ihan nolona, kun en tiennyt mitä tapahtui. Tässä nesteessä (jota tosiaan lentää) voi olla seassa virtsaa, mutta pääasiassa se ei sitä ole.
   
 19. Nanna Vierailija

  Olet ejakuloinut eli harvalla naisella on se ""lahja"". Se on siis naisen siemensyöksy joka tulee kiihotuspisteessä/laukeamisen yhteydessä tai lähellä.

  Se ei ole pissaa ja ole vaan onnellinen siitä. Täällä linjoilla on kenkkuiluja sulle aiheesta mutta se on kaikkea muuta kuin häpeä. Sun miehes on paratiisissa sun kanssa siitä hyvästä mitä sulla on. JOten nou hätä olet aivan normaali ja onnenmimmi:)!
   
 20. Asiaa Vierailija

  Kyllä olen miehenä tämän kerra kokenut. Ihmetys oli suuri kun kuuma neste valui päälleni. Ei ollut muuten kusta.
   
 21. Viriili Vierailija

  Olen kokenut tämän naisen ns. ejakulaation useita kertoja naiseni kanssa. Se on aivan ihana tuntemus, koska silloin ei ole epäilystäkään, saiko naiseni orgasmin, vai ei. Neste on mielestäni muuta kuin pissaa, hyväntuoksuista ja makuista nestettä. joka on koostumukseltaan pissaa vahvempaa ja liukkaamman tuntuista.
  Emätinorgasmia väittäisin ns. g-piste orkuksi, koska klitoris
  on emättimen yläpuolella häpykukkulan kohdalla varsin suuri, noin 3x6 sm:n kokoinen karheahko möykky (kiihoittuneena), joka on mielestäni tämä salainen g-piste.

  Tämän kiihoittaminen ei onnistu kuin sormella, ylöspäin käyristyvällä peniksellä tai tarkoitusta varten haetulla yhdyntä-asennolla.
  ""Tempun"" onnistuminen takaa naiselle kokemukseni mukaan
  voimakkaan orgasmin, josta myös mies saa osansa, varsinkin silloin, jos onnistuu ajoittamaan oman laukeamisensa samanaikaiseksi.
   
 22. alkuper. Vierailija

  Mutta eikös orgasmin kuuluisi tuntua joltain ihanalta? Kun itse en tunne juuri mitään silloin, kun alan valua. Tuntuu vain, että kauhea vessahätä, ja yhtäkkiä on sänky aivan märkä, eikä tuntunut sen ihmeemmältä... Tuntuuko orgasmi aina? Tyhmiä kysymykisä, kiitos jos joku viitsii vastata.. :)
   
 23. lääkäri Vierailija

  Pitäisi tuntua hyvältä ja aina, jos ei tunnu, niin on jotain muuta kuin orgasmi, esim joku vika. Käy lääkärissä niin ongelmaan ehkä löytyy ratkaisu.
   
 24. Kusija Vierailija

  Usein hyvä kuseminen on parempi kuin huono nainti!
   
 25. Hömh Vierailija

  Minä en ole koskaan saanut orgasmia miehen kanssa, enkä ole lääkäriin menossa. Itse pystyn omin käsin sen saamaan. Olen myös ejakuloinut ilman orgasmia.
   

Jaa tämä sivu