Hae Anna.fi-sivustolta

Naisen tyydytys

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Sexygirl, 15.08.2005.

 1. Sexygirl Vierailija

  Luin peniskeskustelua ja sanon oman mielipiteeni asiaan. Naisen tyydyttämiseen tarvitaan vähintään 15-cm:n penis ja sitä on osattava käyttää. Tuon mittainen penis täyttää naisen kunnolla, eli menee ""pohjaan"" asti.
  Saan mahtavat orgasmit tuon kokoisella työkalulla. Näin se vaan on.
  Miehen tulee olla myös kestävä. Eli antaa naisen laueta ensin. Naiselle ei ole mitään käyttöä ns. 3-minuutin munalla. Siis opetelkaa pojat pidättelemään kunnolla ja kasvattakaa elimenne tuohon kyseessä olevaan mittaan.

  [keskustelu siirretty]
   
 2. kk Vierailija

  Kyllähän tuo pituus on minimi, että nainen täyttyy. Ja kestävyyttä täytyy olla.
   
 3. sexymen Vierailija

  Mittarilla mitattuna munan koko kertaa aika =jotain. Jos mies pystyy alittamaan ajan, naisen täytyy pysytellä mukana jos on sexy.
   
 4. Naapurin sonni Vierailija

  Minähän en omaani ala lyhentämään!
   
 5. nopea ja lyhyt m Vierailija

  Annatko neuvoja kuinka pystyn olemaan laukeamatta jonkun niin ihanan hetken ja naisen lumoissa?

  Annatko neuvoja kuinka voi kasvattaa p:stäni?

  Tässä ihan masentuu kun lukee noita kaikenmaaliman peniskeskusteluja että pieni on huono eikä tyydytä naista jne..

  Jos on just löytäny elämänsä naisen ja touhu kuseekin siihen että on liian pieni... voi helevetten. Minkä MINÄ sille mahdan?

  Anteeksi kaikille että olen nopea laukeamaan ja lyhyt sieltä.

  t. nopea ja lyhyt mies
   
 6. teea Vierailija

  Jokainen löytää itselleen sopivan naisen. Ex-poikaystäväni tyttöystävä oli aivan hulluna hänen seksitaitoihinsa ja he rakastelivat kuulemma tuntikausia. Minä taas jouduin jättämään tämän saman hemmon kun meinasi oksennus lentää sängyssä ja pili oli todella pieni eikä karvoja oltu ajeltu. Eli jokainen löytää sen oikean, näin se vaan on.
   
 7. tyydytetty Vierailija

  Aivan samaa mieltä teean kanssa.Jokainen löytää oman ""parinsa"".Kemiat kohtaavat...
  Meitä on isoja ja pieniä..miehinä ja naisina.Elämän rikkaus..Homma pelaa,kun nainen ja mies osaavat toinen toisensa..Ei siinä mittanauhaa tarvita..eikä mitata löysyytä eikä tiukkuutta..
   
 8. kertakaikkiaan Vierailija

  Aina haetaan sitä hyvää seksiä näistä fyysisistä mitoista vaikka hyvä seksi löytyy sitä kautta kun kumpikin osapuoli on sitoutunut rakastamaan toisen koko persoonaa pysyvästi, ei vain hänen kehoaan, vaan fyysistä, psyykkistä ja henkistä ihmistä kokonaisuutena. Kaposta on käsitys seksuaalisuudesta jos aina pilin pituudesta on kiinni.
   
 9. kaspian Vierailija


  Näitä pilikeskusteluja lukiessa minulle tulee lähes pakonomainen tarve mennä jonnekin ihmisten keskelle ja leikata penikseni irti kaikkien nähden. Ja sitten tuskasta vääntelehtien menehtyä. Koska minähän olen eläin, ja ansaitakseen eläinyhteisön kunnioituksen eläimellä täytyy olla standardien mukainen elin.

  Toivottavasti ap. muistaa sanoa poikaystävälleen: oot ihana, mutta se johtuu lähinnä peniksesi koosta; ilman elintäsi olisit vain hyödytön karvapallo.
   
 10. nixiex Vierailija

  No voi voi. Kyllä sillä peniksellä on merkitystä, totta kai. Miksi siitä pitää nostaa hirveä itku ja ulina? Kyllä minä hyväksyn naisena sen, että minua arvioidaan jatkuvasti. Naama, tissit, kropan malli, vartalon koostumus, BMI, hiusten paksuus, hampaiden suoruus ja valkoisuus, ihon kunto, nenän malli jne jne. Ja osaan noista asioista ei pysty mitenkään vaikuttamaan. Ja negatiivista palautetta on elämän aikana tullut vaikka mistä. Mutta kestän sen, en menetä yöuniani sen takia, että olen jonkun mielestä huono sängyssä, ruma, vastenmielinen, idiootti jne. Mutta jos joku nainen kehtaa sanoa äneen, että peniksellä on merkitystä seksissä niin heti paikalla on lauma miehiä vinkumassa kuinka noin ei saa sanoa, se on väärin ja pinnallista ja kauheaa ja sanoja on joku hirveä tunnekylmä h*ora.

  Muuten, mieskin voi treenata erektiotaan (kestävyyttään). Samat lantionpohjanlihakset ne teilläkin on.
   
 11. kaspian Vierailija

  Minun mielestäni ainoastaan miehen peniksellä on merkitystä. Peniksen tulisi olla julkisen arvostelun kohteena - aivan kuten naisen ulkonäkö. Mies, jonka elin ei täyttäisi yhteisesti sovittuja standardeja joutuisi julkisen häpeän kohteeksi - ja kammottavien paparazzien naurunaiheeksi; ja moni epäkelpo tekisi itsemurhan kansakunnan iloksi. Ja naisten eliittikerhoissa pelattaisiin korteilla, joissa on tuttujen miesten penisten kuvia - ja kortinpeluun lomassa he nauraa röhöttäisivat naapurin Pekan onnettomalle pikkupilille. Tämä on unelmani :)

   
 12. nykyaikana... Vierailija

  ..ihmiset katsoo ja vertaa vain reikää ja munaa .. onko se tarpeeksi suuri ja ei kait ämpäri? jne jne.

  alkaa jo ällöttää koko homma yleensä , kun lukee noita juttuja, mene jo ihan munaks koko touhu! YOK!
   
 13. En edes osaisi sanoa seurustelukavereista, kellä mitäkin kokoluokkaa oli. Ei sitä ole siinä tilanteessa mietitty, vaan nautittu touhusta ja ennenkaikkea toisistamme. Anteeksi nyt sivistymättömyyteni...
   
 14. LaDolceVita Vierailija

  Entäs sitten, jos se on niin iso että melkein liian iso,
  eli esim takaapäin jopa sattuu ?
   
 15. ... Vierailija

  Seksin pitääkin sattua.
   
 16. piu´dolce vita Vierailija

  Ja ei varmana pidä.
   
 17. mies Vierailija


  tärkeintä seksissä on läheisyys ja se että osaa käyttää kaikki toisen herkät kohdat hyväksi tavalla tai toisella. .. ja kannattaa muistaa se naiset että jos se muna hölskyy siellä pillussa "tyhjää" niin ei se välttämättä tarkoita sitä että miehellä on pieni muna jospa naisella on lortto vittu?. nämä asiat kun toimivat molemmin päin. nykyään alkaa tosiaan oksettaa nämä muna/pillu vaatimukset jotka ihmisille on asetettu. ne on mitä on ja niillä mennään ja jos suhteet ihan oikeasti katkeaa siihen että muna on pieni tai pillu löysä niin katsokaa vähemmän pornoa ja sinkkuelämiä!
   
 18. yks mies Vierailija


  minä taas jätin yhen likan kun sillä oli pillu kun mikäkin havumetsä ja rinnat roikkuivat aavistuksen alaspäin (voin kertoa ei kiihottavaa) ja perse oli kaiken lisäksi semmonen latta mallinen. mutta suurin puute oli että hänen pillunsa oli niin saatanan löysä et ei tuntenna saakeli yhtikäs mittään.
   
 19. Piacere Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olet Tosimies kun kirjoitat noin! Älä masennu. Olen kokenut ja todellakin arvoni ja mielihaluni tunteva nainen, joka on taatusti saanut kaikenkokoisia, myös "Tosi-isoa". Kuitenkaan ei kauheasti kiinnosta kuka tahansa mies jolla on iso. Omalla kohdallani valitettavasti isomuna-suhde loppui miehen uskottomuuteen + samalla sairaaseen mustasukkaisuuteen ja luonnehäiriöisyyteen. Mies palasi vuosien takaisen exänsä luo, enkä osaa enää kuin sääliä naista. Nyt olen aloittanut suhteen itseäni huomattavasti nuoremman miehen kanssa. Päällisin puolin vaatimatonta, mutta ihanan poikamainen kundi, ja ison jyystäjän jälkeen suht pienimunainen mutta herkkä kaveri tuntuu todella hyvältä. Kun mies huohottaa: nyt tulee, ei jaksa enää..-. niin laukean minäkin kuin napista painaen... ihanaa eläytyä miehen herkkyyteen, joka kiihottaa paljon enemmän kuin isolla munalla tunteeton jyystö... Kaikki on korvien välissä... ja pikku-ukko osaa niitä korviakin nuolla ihanasti:)
   
 20. Sinä, Vierailija

  Penis on saatu, ei siis ansaittu - iso , pieni, tai jotain siltä väliltä.

  Olen mies ja jo melkein ihastuin sinuun, aikuinen nainen.

  T. M

  JK. Jätä mitta ja elä!


   
 21. mielipide Vierailija

  seksi voisi olla kuin tanssia, jossa vähitellen opitaan menemään omaan rytmiin mutta toista vahvasti kuunnellen tai eläytyen.

  monenlaisia vartaloita maailmaan mahtuu, ja toivottavasti mahdollisimman moni löytäisi itselleen sopivan "vastakappaleen".

  peniksen lyhyyttä voi joskus korvata sen laajuus toiseen suuntaan... ja naisen elimet voivat todella muotoutua minkälaisen kalun kokoon tahansa. näin minä ajattelen.
   
 22. Zanzarella Vierailija

  ei se koko riitä, ei kestävyyskään. Minulla on paksu ja pitkä (22 cm) ja kestän tarvittaessa vaikka yli 2 tuntia (hallitsen laukeamisen), mutta naiseni ei saa orgasmia. Ei ole ikänään saanut, ei siis aiemmissakaan suhteissa. Haluaisin että saisi joskus, itsensä jolloin minäkin nauttisin jopa vielä enemmän koska rakastan häntä syvästi. Mikä neuvoksi?
   
 23. Zanzarella Vierailija

  aiemmassa viestissäni oli kirjoitusvirheitä, mutta asia kai kävi selväksi. Haluan tyydyttää rakkaani, mutta en tiedä kuinka se onnistuu. Hän ei ole koskaan saanut orgasmia. Olen kyvyiltäni aivan riittävä, mutta kyse onkin siis psykologinen. Kuinka naiset saa orgasmin? Pyydän apua.
   
 24. tunnustelija Vierailija

  Tiedätkö masturboiko hän? Eikö silloinkaan tule orgasmia?
  Entä miten hyväilet häntä esileikin aikana? Toiset saavat silloin orgasmin.
  Vai tarkoitatko ettei hän ole koskaan saanut orgasmia yhdynnässä?
   
 25. Justme Vierailija


  Kyllä naisen orgasmi lähtee sen korvien välistä. Ellei uskalla "antautua", sitä ei saa. Vaikka mies tekisi mitä, ei auta, jos nainen ei ole siinä mukana. Pitää vaan löytää se jokaisen oikea juttu. Oikea sento jne. Itse saan orgasmin vain päällä, eli clitoriksesta siis on kysymys.
   

Jaa tämä sivu