Hae Anna.fi-sivustolta

NAISET! Miten pimppi posliiniksi?!

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä wannabe posliini, 25.07.2007.

 1. wannabe posliini Vierailija

  En jaksanut lukea kaikkia läpi, saattanee olla aiheena jo jossain. Millä tavoin pidätte alapään karvattomana? Onko jollain kokemusta kosmetologin tekemästä karvan poistosta intiimialueella? Todella vaikea poistaa karvat ja vielä vaikeampaa pitää karvattomana, koska on tietysti täysin luonnotonta kun ne karvat on sinne suojelemaan luotu. Miten siis sen teette ja miten vältytte haavoilta ja tulehduksilta?
   
 2. Meillä... Vierailija

  ...mies ajelee ihan vaahtoa ja höylää apunaan käyttäen. On helpompaa kuin itse "nyhjääminen". Miinuspuolena tässä on tietysti se, että karvat kasvavat aika nopeasti takaisin, joten noita kosmetologikokemuksia olisin minänkin kiinnostunut kuulemaan!
   
 3. wannabe posliini Vierailija

  No sehän se ja höylääminen pimpsan poskilta voi aiheuttaa haavoja eikä ihan kaikkia uskalla höylätä. Miehillähän se höylän käyttö on tietysti helpompaa.En itte ainakaan uskalla vahalla vetää ettei paikat repee :/
   
 4. Meillä... Vierailija

  En minäkään uskaltaisi vahaa kokeilla, muutenkin tuntuu, että minulla on "ohut" iho. Silloin joskus aikanaan oli sellaisia perhosen muotoisia liimalappuja, jotka piti panna nenän päälle ja joiden piti poistaa kaikki mustapäät ja epäpuhtaudet kuin taikaiskusta, niin minä hölmö kun sellaista kokeilin, niin jopa vain lähti silläkin nahkaa vaikka kuinka paljon nenän pielestä.
   
 5. harvi nainen Vierailija


  Jos epilaattorilla kärsii ajaa niin pysyy paremmin sängettömänä,
  mutta aika kivuliasta on, itse en siihen pysty.
  Saman laitteen "hellemmällä" päällä ajelen, en tosin saa oikein tarkasti.
  Kiva jos joku ajelis. Mielenkiinnolla seuraan keskustelua.
   
 6. Puoliposliini Vierailija

  Vaahdolla ja höylällä minäkin ajelen. En uskalla vahalla ruveta...auts. Höylällä ajelussa on se huono puoli että karva kasvaa nopeasti takaisin ja ainakin minulla, jos liian usein ajelen (esim joka toinen tai joka kolmas päivä) niin tulee niitä näppyjä ja haavoja. Kerran viikossa kun ajelen niin vältyn niiltä haavoilta, mutta silloin sänki kerkeää kasvaa melko epämielyttäväksi... :(
   
 7. täys posliini Vierailija

  Ennen pidin puoliposliinia, niin sanotulla tukistustupsulla. Mies haluaa kuitenkin täys poslarin, joten se on hänen hommansa ajaa karvat pois. Eikä sängestäkään saa kitistä jos on ollut laiska ajamaan.
   
 8. paras vaihtoehto Vierailija

  Kävin joskus 4 vuotta sitten brassivahauksessa kosmetologilla kahdesti. Niiden kokemusten perusteella on tullut vahalla poistosta säännöllinen tapa.
  Lämmitettävä Bodyshopin sugar vaha on ollut paras ja tehokkain. Mies on apuna ja hänen mukaansa minulle sopii täysiposliini. Olen ollut samaa mieltä, joten kaikki on saanut lähteä
   
 9. Mitäs te olette mieltä siitä, kun sit uimahallissa, ainaski mulle tulee orpo olo, jos ihan posliinina olen. Tuntuu että jotkin vamhoillisemmat katsoo kouhistellen. Siksipä pidänkin vaan huulet paljaana, mutta muuten puska edessä. Olisi muklava höylät kaikki pois.
   
 10. Sika, Vierailija

  Ota keppi käteen ja teeskentele vanhaa mummoa. Niillähän on tunnetusti luonnonporsliini.
   
 11. wannabe posliini Vierailija

  PARAS VAIHTOEHTO: Kerrotko vielä lisää siitä brassivahauksesta, ihan kaikki karvat poistettiin? Miten kauan pysyi sänki pois? Oliko joku erikoistunut kosmetologi vai tekeeköhän niitä kuka vain? Uskallatko poitsaa bodyshopin vahalla huuliltakin kaikki karvat, meinaan eikö se oo melko arkaa ja "löysää" ihoa :) Paljonko tuomonen vaha maksaa ja kauanko sillä sitten pysyy karvat poies?
  MUUTEN KYLLÄ POSLIINI: Mulla ainakin hävetti kerran kun työporukan saunailtaan piti mennä ja olin just höylänny posliiniksi. Uimahalliin en kyllä tohtis mennä ehkä jos itte tottuis siihen posliiniin kunnolla niin sitte. Vanhemmat ihmiset kyllä kauhistelee kun häpykarvojen tarkotushan on suojella pöpöiltä ja se on naisella semmonen aikuistumisen merkkikin, ihmettelevät miksi miehet haluavat naisen sukuelinten muistuttavan pikku tyttöjen alapäätä. Itse haluaisin mieheni mieliksi kokeilla muuten kaljua mutta se pornostakin tuttu karvakolmio saisi olla :)
   
 12. porsliinimummo Vierailija

  Vanhemmat ihmiset kyllä kauhistelee

  Mitäpäs tuohon mummolla sanomista. Olen lähes kuusikymppinen (mitä tarkoitanet "vanhemmilla") puoliposliiniksi ajeltu. Uimassa tykkään käydä, en ole tarvinnut selitellä. Paljas pimppi tuntuu jotenkin niin puhtaalta, eikä todellakaan tunnu siltä että olisin tulossa lapseksi jälleen.
   
 13. wannabe posliini Vierailija

  No vanhemmilla niinkun yli 40 vuotiaat, joiden nuoruudessa ei vissiin oo karvojen ajelu käyny mielessäkään. Oma äitini esimerkiksi lähentelee 50 ja on kauhuissaan moisesta. Myös sinun ikäisiltäsi naisilta olen kuullut kritiikkiä asian puitteissa. Hyvä kuulla etteivät kuitenkaan kaikki vanhemmat ihmiset tuomitse sitä.
   
 14. epäonnistujako? Vierailija

  mulla on tullut näppylöitä joka kerran ku oon yrittäny76 ajella, miten ne ehkäsee, oon kolmekymppinen, eli mistään yleisestä teini-iän akneongelmasta ei ole kyse
   
 15. meillä... Vierailija

  Olen tuo ensimmäinen vastaaja, joka käytti tuota "meillä..."-nimimerkkiä, joten jatketaan sillä, vaikkei se tähän vastaukseen yhtään sovikaan ;-) Sitä vain halusin sanoa, että minäkin olen sitten "melkein vanhempi" kun 40 vuotta on jo lähempänä kuin 30, ja mieheni on jo hyvän matkaa yli nelikymppinen.
   
 16. Desinfioi Vierailija

  ajon jälkeen. Mieto partabalsani käy oikein hyvin.
   
 17. epäonnistujako? Vierailija

  kiitos, kokeillaan, paitsi nyt mieheni ei halua minua posliiniksi, vaan itsensä, kummia nuo miesten oikut...
   
 18. Desinfioi Vierailija

  Se on loppujen lopuksi aika vekkulin näköinen ihan pulina:)))
   
 19. epäonnistujako? Vierailija

  no joo, onhan se, mut ne karvat kutittaa kivasti, ja ei se jaksa koskaan niitä sänkiä sit enää ajella
   
 20. Mies39 Vierailija

  Eikös puoliposliini ole paras? Sen verran karvoja eteenpäin, ettei mummot ja muutkaan kauhistele. Kiitoradan kummatkin puolet kuitenkin karvattomia, joten miehellä riittävät työskentelytilat, ilman että tulisi irtokarvoja kielenpäähän.

  Ja miehen työ on tietysti höylällä ajella.
   
 21. poslin man Vierailija

  ite kävin sokeroinissa ja vaimo ollut tyytyvänen,eli kaikki poissa ja pysynyt 4 viikkoa jonka jälkeen voi hyvin höylätä kun ei tuu näppyjä koska karva on niin hentoo.
   
 22. Lisa-Mari Vierailija

  Itselläni, 22v., ongelmana on päinvastainen eli karvan kasvamattomuus.
  Karvaa on alapäässä juuri ja juuri nimeksi, eikä ole tarvinnut miettiä siistimisiä. Paljas alapää aiheutti suuria ongegelmia teiniiässä kouluaikoina kun kaikilla muilla alkoi olla karvat jo 13-14 ikäisenä, sai miten milläkin tavalla peitellä itseään koulun liikuntatunneilla ja uimahallireissuilla. Karvan kasvu alkoi vasta n 16 vuotiaana ja sekin oli todella vähäistä. Edeleenkään karvat ei peitä pikkuviivaa joten ajamisia ei tarvitse varmaankaan vähään aikaan miettiä
   
 23. Utelus Vierailija

  Erityisen vaaleilla ja punaposkisilla naisilla alapäänkin karvat vaaleita, jos niitä on juuri ollenkaan. Ihan luonnollista, no panic.
   
 24. h0h0h0 Vierailija

  vähänkö ootte säälittäviä!
   
 25. h0h0h0 Vierailija

  vähänkö ootte säälittäviä!
   

Jaa tämä sivu