Hae Anna.fi-sivustolta

Naitteko ja missä?

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä julli 1, 28.12.2006.

 1. julli 1 Vierailija

  Naiteko/paneskeletteko aina makkarissa?Vai aina satunnaisissa paikoissa,esim.junasa/linjurissa/taksissa/yleisillä paikoilla/pysäkeillälä,ym.kertokaa kokemuksista ja odotuksista.Mitä itse hauaisitte?
   
 2. Gunilla Vierailija

  Sängyssä useimmiten, joskus olkkarissa.
  Muut paikat on vain toteutumattomia fantsuja
   
 3. hehe Vierailija

  Nussin yleensä kaupan kassatiskillä tai kirkossa.

   
 4. pulli 3 Vierailija

  Mitä sinä noillakin tiedoilla tekisit?
   
 5. Olli liiveissä Vierailija

  Tänään nain tyttöystävää tavaratalon sovituskopissa. Hän sovitteli rintaliivejä ja puki minutkin rintsikoihin. Ei se muuta tarvinnut. Kivaa oli
   
 6. höh Vierailija

   
 7. gööran Vierailija

  en oo koskaan nainu, enkä nai!
   
 8. che54 Vierailija

  yleensä hississä
   
 9. munakas Vierailija

  Montako kerrosväliä sun pitää ajaa ennekuin molemmat on saanut orkut.

   
 10. n47 Vierailija


  Harvemmin oikeastaan makkarissa... paitsi kun kotona on muitakin (=nuorisoa) yötä ja yöllä tekee mieli. Johtunee siitä, että olen kovin illantorkku ja iltaisin väsyttää joten silloin useimmiten vaan nukutaan kun päästään petiin. Aamu aloitetaan useinkin rakastelulla ja silloin paikkana on se sänky.

  Useimmiten kuitenkin seksiä harrastetaan päiväsaikaan tai aamulla kun molemmat on virkeitä. On naitu saunan lauteilla, suihkussa, pesukoneen päällä, ruokapöydällä, parvelle johtavilla rappusilla... useimmiten kuitenkin olkkarissa.

  Kerran rakasteltiin rantakalliolla kun otettiin nakuina aurinkoa. Se oli ihanaa kuumassa auringossa ja sitten mereen uimaan.

   
 11. lasse45 Vierailija

  Silloi kun vaimoni oli ekaa kertaa raskaana hänellä oli valtavat himot,oltiin melkein keskellä kaupunkia,alkoi tehdä mieli menimme uimahallin taakse metsään naimaan,kokeiltiin ensin puuta vasten seisaaltaan vatsn takia ei onnistunut,vaatteita maahan ja sitten teki hyvää.
   
 12. Himonussija Vierailija

  Kaikenlaisissa paikoissa on tullut touhuttua; tietysti autossa, työpaikan vessassa, saunassa + suihkussa, uima-altaassa, sängyssä, ulkona kallioilla ja metsässä, veneessä, pöydällä, sohvalla, olohuoneen matolla, Espanjassa parvekkeella vaimo piti kaiteesta kiinni ja pyllisti ihanasti ja yön äänet kuului...hotelleissa jne. Nykyään mukavuussyistä enimmäkseen sängyssä oltiinpa missä tahansa, mutta luova hulluus on toki tallella
   
 13. nimmu Vierailija

  naidaan poikakaverinkaa metsässä uusin paikka on rappukäytävässä portailla niin että olen kontilla ja mies tunkee kalunsa perseeseeni
   
 14. sakke81 Vierailija

  veneessä keskellä järvenselkää
   
 15. Seli Paatti Vierailija

  Ei naida. Ällöttävää vouhkaamista ja ähellystä.
   
 16. jöö Vierailija

  Vuorivilla kasassa naitiin eilen. Jää mahtavat jälki punoitukset ja kutina..
   
 17. Lepsu-Lipsu Vierailija

  Poikakaverin kans meidän parisängyssä pari kertaa kun mieheni on töissä raatamassa rahan eteen.Ja oli niin iiihanaa !!!
   
 18. kullevi Vierailija

 19. varautunut Vierailija

  Sängyssä, lattialla, sohvalla, ison pehmeän nojatuolin selkänojan päällä nainen mahallaan pylly pystyssä, veneen vuoteessa - pöydällä - kipparin tuolilla - kajuutan katolla ulkona, parvekkeella naisen nojatessa kaiteeseen, yläkerran rappusilla, pesukoneen päällä linkouksen aikana, suihkussa, ammeessa, meressä, autossa, metsässä puolukanvarpujen joukossa, keittiön isolla tukevalla pöydällä joka on kiinnitetty seinään, auton konepellillä tai karjapuskurin päällä,.........jotain nyt mainitakseni...:)
   
 20. Riittääkö? Vierailija

  Hississä, sängyssä, autossa, tuolissa, sohvalla, matolla, lattialla, kellarissa, vintillä, varastossa, aitassa, navetassa, saunassa, järvessä, meressä, katolla, tikapuilla, tiskipöydällä, koulussa, töissä, maantiellä, pikkutiellä, junassa, pendolinossa, ratikassa, lentokoneessa, ilmassa, tulessa, vedessä, uimahallissa, pukuhuoneessa, tietokoneella, kuntosalilla, pilkillä, marjassa, retkellä, paimenessa ollessa, paskalla, kusella, neuloessa, askarrellessa, puutyöluokassa, kahvilassa, kaupassa, avaruustukikohdassa, radiossa, matkoilla, sateessa, auringossa, pakkasessa, pilvessä, ikkunalla, ovella, joulupukin pajassa, tehtaassa, vakuutusyhtiössä, pankissa, firmassa, lounaalla, teatterissa, baletissa, postissa, jäällä kävellessä ja makuuhuoneessa.
   
 21. Teddybear Vierailija

  Helpompi sanoa missä ei nussitaan...
   
 22. Sängyssä kai useimmin..? Mutta kyllä sitä on tullut naitua myös lattialla, työpöydällä, suihkussa, saunassa, autossa, metsässä ja rantakalliolla.
   
 23. Pervo Vierailija

  Onhan tuota tullut naitua vaikka missä. Pustonpenkillä keskellä päivää, tytöllä ei ollut pikkuhousuja, vain kesämekko päällä. Hyppyrimäen tornissa, hiekkarannalla, katolla (tasa-!) jne. Ehkä hekumallisin nainti tuli tehtyä Punaisessa Meressä. Oltiin uimarannalla tyttöystävän kanssa (no tyttö ja tyttö, oltiin nelikymppisiä!). Oltiin meressä noin kainaloihin asti ja samassa naiseni otti kullista kiinni ja runkkasi sen pystyyn, kiskoi uimahousuni alas ja ohjasi kullin pilluun bikinin lahkeesta. Vieläkin ihmettelen, kuinka sujuvasti kalu upposi vittuun. Hän nosti toisen jalkansa vyötäisilleni ja tuntui niin hyvältä, että laukesimme molemmat melkein heti ja nainen vaikersi korvaani. Rannalla oli paljon ihmisiä ja ainakin yksi naispari arvasi tekosemme. Mutta pervo kun olen, niin sehän vain lisäsi kiihkoa!
   
 24. Fatima Vierailija

  Välimeressä melkein, oma mieheni otti kauempana aurinkoa kauempana aurinkotuolissa. Juttelin Välimeren aallokossa nuoren kreikkalaisen miehen kanssa. Se vain johti siihen, että runkkasin hänet veden alla loppuun asti.
   
 25. Nuppunen Uusi jäsen

  liittynyt:
  12.01.2007
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei missään ihmeen erityisessä paikassa. Kotona tietysti kaikissa huoneissa, saunassa ja suihkussa, eteisen ison peilin edessä on oikein mukava:) Takapihalla, autossa.
  Hotelleissa sitten parvekkeella ja ammeessa. Ravintolassa vessassa. Metsäkeikalla muurahaiset purivat:(

  Hissi ja elokuvateatteri on ne, jotka ehdottomasti haluan kokeilla ennen eläkeikää.
   

Jaa tämä sivu