Hae Anna.fi-sivustolta

Norwegian Air lentää Suomesta

Viestiketju osiossa 'Matkalaiset' , käynnistäjänä onko kokemuksia?, 26.04.2011.

 1. onko kokemuksia? Vierailija

  Huomasin että Hki-Vantaan kentällä oli monta kyseisen yhtiön konetta. Olen nähnyt sen telkkarimainoksenkin muutamaan otteeseen ja siksi kiinnostuin :)

  Oletteko jo lentäneet Norwegianilla? Millaisia kokemuksia?
  Entä aiotteko? Itse mietin lippujen buukkaamista sillä huomasin että lentävät suoraan Suomesta moneen suosikkipaikkaani

  Suorat lennot - Tarjouslentoja lähtökaupungista Helsinki - Norwegian.com
   
 2. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Laskin muuten kurillani paljonko maksaisi kolmen hengen lennot norwegianilla Roomaan. Sain tulokseksi, että travellink. fi sivuston kautta ostettuna lento + hotelli 7 vuorokautta ja finnairin suorat lennot tulevat lennot itseasiassa lähes samaan hintaan tai jopa halvemmalla. Tämän katsoin kesäkuun kohdalta juhannuksen seuduilla. Itse asiassa vietän juhannuksen Roomassa tänä vuonna, jos vain ei mitän muutoksia tule ja travellink.fi sivuston kautta matkat tilattu.
   
  Last edited: 29.04.2011
 3. Ulkoelli Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  28.12.2006
  Viestejä:
  2 344
  Saadut tykkäykset:
  2
  Olen lentänyt monta kertaa Norwegianilla, en tosin Suomesta, ja kokemukset ovat ihan hyviä. Uudehkot, hyvät koneet, suorat lennot ja todella edullisia hintoja moniin kohteisiin. Ostan erittäin harvoin pakettimatkoja, yleensä lennot ja (tarvittaessa) hotellit erikseen.

  Hyvää matkaa Jx! Itse taidan tulla Suomeen viettämään juhannusta, elleivät suunnitelmat muutu.
   
 4. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Suomeen on kuulemma luvattu viileää alkukesää, joten kannattaa ottaa mukaan myös hieman lämpimiäkin vaatteita.

  Ketjun aloittajan linkkiä katsellessani huomasin, että Suomesta nuo lennot eivät ole aina suoria ja joihinkin kaupunkeihin hinnat aivan kamalia. Kolmen hengen menopaluu esim. Alicanteen juhannuksen tienoilla olisi maksanut yli
  1 000 euroa. Itse asiassa aika harva lento taitaa norwegianilla Helsingistä olla suora. Lontooseenkin Arlandan kautta.
   

 5. Norwegian lentaa suoraan Lontoosta Helsinkiin. Itse varailin kesan lentoja pari viikkoa sitten ja Norwegian tarjosi meno-paluuta Gatwickista Helsinkiin heina-elokuulle 92 puntaan eli hieman yli sataan euroon. Samaan aikaan tuli sahkopostiin tarjous British Airwaysilta koko lailla samaan hintaan, joten valitsimme sen, koska lentoajoissa oli enemman valinnan varaa.

  Alkuperaiseen kysymykseen sen verran, etta itse en ole lentanyt Norwegianilla, mutta tuttavien kokemukset ovat positiivisia.
   
 6. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Katsoisitko tuota ketjun aloittajan linkkiä mitä siellä sanotaan, kun minulle se sitten näytti väärin tai oliko siellä sekä suoria, että välilaskullisia riippuen lähtöajoista. Outoahan olisi, että toinen suunta olisi välilaskullinen ja toinen suora samalla firmalla.

  No nyt löysin minäkin yhden suoran eli se Suomesta klo 16.00 jälkee lähtevä on suora. Ehkä siksi en sitä huomannut, kun katselin vain itselleni parhaiten sopivia aikoja vaikka vaan huvikseni katselin. Meno Helsingistä kalliimpaa kuin tulo Lontoosta.
   
 7. ihan ok Vierailija

  Huhtikuun alussa lento Rovaniemeltä Helsinkiin 44 euroa.

  Finnarin hinta oli yli 300 euroa.
   
 8. matkaaja1 Vierailija


  Tuohan on yleistä kaikilla lentoyhtiöillä, hinnat ovat myös alkaen hintoja eikö koko konetta lähes ilmaiseksi voi myydä, se ei kannata.
  Eli tottuneet matkaajat tietävät kyllä tuonkin. Ei 3 henk. Alicanteen tur o. retur ole kallis edes.
   
 9. Adalmiinan helmi Vierailija

  Huhtikuussa 2 edestakaista lentoa Norwegianilla, työmatka Osloon ja oma matka Ouluun. pitäiskö niissä olla jotain häikkää, en ymmärrä?
   
 10. onko? Vierailija


  Tuo kummallinen travellin.fi on varmaan travellink, ruotsalainen nettifirma, tuttu minulle.
   
 11. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Minusta tuo on kallis, mutta vertailukohtani onkin 3 henkeä lennot + hotelli Roomassa juhannuksen aikaan alle 1 400 euroa Travellinkin kautta.
   
 12. Roomaan mekin Vierailija


  Minusta sinun matkasi puolestaan on halpa. Montako yötä olette, minkätasoinen ja missä hotellinne sijaitsee? Minä olen varannut elokuulle kolmen yön hotellimajoituksen Roomaan kahdelle ja pelkästään se maksaa noin 600 euroa. Sen päälle tietysti lennot, joita en ole vielä varannut.

  Kolmen sukupolven matkako teille on tulossa?
   
 13. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Matka on tiistaista tiistaihin eli 7 yötä. Lapseni pääseen Roomaan saman ikäisenä kuin minä aikoinaan pääsin sillä erolla, että minulla tuo oli ensimmäinen varsinainen ulkomaan matka (jos Tuhkholmaa ei mukaan lasketa) ja samoin se oli kolmannelle lähtijällekin, joten paljon jäi näkemättä kokemattomuuden vuoksi. Hotelli on aika kaukana keskustasta, mutta tärkeintä meille oli, että ylipäätään pääsemme reissuun ja vielä suorat Finnairin lennot (kahdella reissuun lähtiällä Finnair plus kortit). Hauskaa matkaa teillekin sitten elokuussa. Elokuussa siellä taitaa olla yhtä helteistä kuin heinäkuussa. (Ensimminen käyntini siellä ajoittui juuri heinäkuulle ja siksi on hyvä, että nyt pääsemme sinnne kesäkuussa). Vastaus viimeiseen kysymykseesi on kyllä.
   
 14. No jaa Vierailija

  Jos olisit tutkaillut asiaa vielä hiukan tarkemmin, niin halvemmallakin olisit päässyt. Otetaan esim. maanantai-maanantai samaan ajankohtaan Norwegianilla (suora lento) = 600 € ja hyvä 3 tähden hotelli runsaalla aamiaisella ja kotitekoisilla leivonnaisilla booking.comista alle 600 € (ja monta muutakin).

  Mitä Finnairin pisteisiin tulee, niin ne ovat nykyään yhtä tyhjän kanssa. Saat reissusta reilu 1000 pistettä, ellet busineksessa lennä ja vastaavasti taas alle 20 000 pisteen et lennä minnekään edes kotimaassa. ja pisteet vanhenevat Eli aika monta matkaa saat lentää...ja pisteethän vanhentuvat aika nopeasti.
   
 15. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  No lasten pisteet(junior +) vanhenevat vasta 18 + viisi jälkeen, ja pojallani on yli 10 00 pistettä jo koossa. Tarkkaa määrää en muista, kun eivät ole pitkään aikaan lähettäneet infoa. Itselläni ei ole paljoakaan pisteitä enää (oli lähes 10 000), mutta ostin niillä jokin vuosi Finskipäivä.

  Olisiko tuolta booking.com sivustolta saanut tilattua lennot + hotellin? Enpä usko, kun tuolta travellinki sivustolta tilattiin molemmat samalla varauksella. Taitaa tulla kallis (meihin verrattuna) tuolle elokuussa Roomaan lähtijälle, kun lentoja ei ole vielä varannut.
  Kävin booking.com sivulla enkä löytänyt lentokentän Fiumicino kohdasta yhtään alle 600 euron huonetta kolmelle.
   
 16. No jaa, Vierailija

  Miksi ihmeessä haluat asua lentokentän lähellä? Ylimääräistä melua? Rauhalliselta esikaupunkialueelta olisit saanut alle 600 € hotellin yhtä pitkän matkan päästä keskustasta (tai lähempänä keskustaa). Ja miksi kriteerinä on varata kaikki yhdeltä sivustolta? Jos yhdistelemällä pääsee parempaan /halvempaan lopputulokseen?
   
 17. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Emme asu lentokentän lähellä (Fiumicino, jonne lennämme) vaan itse asiassa lentokentältä on matkaa hotellille aika paljon eli hotelli on reilut 10 km keskustasta.
   
 18. No jaa, Vierailija

  Neuvot tulevat sinulle joka tapauksessa liian myöhään, mutta ehkä ensi kerralla... Ja käyttämällä hotellivaraussivustoja pystyt tekemään monipuolisia hakuja erilaisilla kriteereillä (hinta, tähtiluokitus, etäisyys kohteesta jne.). Eikä tuo booking.con suinkaan ole ainoa sivu. Monta kertaa esim. wonderlandhotels.com-sivutya löytää vielä parempia. Ja sitten vielä monilla hotelleilla on hintatakuu, eli jos löydät miltä tahansa sivulta halvemman hinnan smaan aikaan, voit varata huoneen suoraan hotellista samalla hinnalla.
   
 19. Jännä juttu Vierailija

  Kirjoitin sinulle pitkän sepustuksen, jossa neuvoin erilaisia sivustoja ja niiden käyttöä ihan vaan vastaisuuden varalle, jos halvempia matkoja haluat, mutta sain bumerangin, että viesti on tallennettu ja ylläpidon pitää se tarkistaa. Miksiköhän? Eikö webbiosoitteita saa antaa?
   
 20. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Näin käy joskus, kun rekisteröitymättä palstalle kirjoitat. Kun minä olen rekisteröitynyt tänne ei minulle tuollaista koskaan tule vastaan. Ei nyt pitää lopettaa hää lähetytys aikaa tuossa tuokiossa. Eli viime vuoden vuoden lomien viimeinen päivä kuluu häitä katsellessa.
   
 21. Jännä juttu Vierailija

  Äh, en jaksa rekisteröityä. Hauskaa "hääpäivää", taidanpa itsekin vilkaista tv:n suuntaan.
   
 22. keskustahotelli Vierailija


  Jokainen tietysti tavallaan, mutta en haluaisi vähiä lomapäiviä käyttää jatkuvaan matkustamiseen. 10 km taksilla maksaa maltaita, bussit ja metrot ovat tietysti halvempia, mutta kyllä siinä päivät kuluvat, kun noin pitkää matkaa kulkee edestakaisin. Minä haluan majapaikkani mahdollisimman hyvältä paikalta, jotta voi päivälläkin käydä välillä vaihtamassa vaatteita, lepäämässä tai viedä välillä ostoksia hotelliin.
   
 23. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  20 930
  Saadut tykkäykset:
  14
  Hotellista keskustaan (Termini) pääsee yhdellä kulkuvälineellä. Taksilla emme ole edes harkinneet matkustaa. Kentältä hotellille, hotellilta hakevat maksua vastaan ja sen olenkin jo järjestänyt. Kauempana asumisessa on se hyvä puoli, että näkee miten tavalliset Roomalaiset asuvat.
   
 24. keskustahotelli Vierailija


  Sen miten tavalliset roomalaiset asuvat, voi nähdä myös keskustahotellissa asuva. Kyllähän sitä sieltäkin päin voi liikkua maaseudulle tai eri kaupunginosiin. En kuitenkaan voi kuvitella tuota päivittäistä reissaamista, ei sovi minulle.

  Sen tavallisten roomalaisten asumisen vuoksiko valitsit hotellin noin kaukaa?
   
 25. ode58 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  853
  Saadut tykkäykset:
  0

  Paitsi että nuo suurkaupungit tuppaavat olemaan sellaisia, että asuit missä hyvänsä, on jotain kulkuneuvoja käytettävä. Ei ne nähtävyydet ja parhaat ravintolat kaikki siinä ydinkeskustassa ole.
   

Jaa tämä sivu