Hae Anna.fi-sivustolta

ohjelmaa pieniin häihin?

Viestiketju osiossa 'Häähumua' , käynnistäjänä syysmorsian, 23.08.2009.

 1. syysmorsian Vierailija

  Millaista ohjelmaa vois järjestää pieniin (siis 20 henkilön) häihin. Ruokailu ja kakkukahvit on, mutta mitä muuta vois olla? Mitään häävalssia ei tule. Eikä ole mitään bestmania tai kaasoa, jotka ohjelmaa vois keksiä eli hääpari järjestää kaiken. Jotain hauskaa mihin vieraat osallistuis. Onko mitään ideoita kenelläkään?
   
 2. Käviskö tämä? Vierailija

  Kun kaikilla on kahvi kupissa, niin kaaso/bestman julistaa kilpailun hääparin ja vieraiden välille. Vieraiden on kilkutettava lusikalla kahvikuppia ja hääparin suudeltava. Pisimpään jaksanut voittaa. Palkinnoksi vaikka suklaasuukkoja.
   
 3. ohjelmatta Vierailija

  Miksi häissä pitää olla ohjelmaa ? Eikö riitä, että ollaan yhdessä ja keskustellaan. useissa häissä on toivottovan typeriä morsiamen ryöstöjä ja ja avain-juttuja. Ja ties mitä surkuhupaisaa puuhaaa. Eikö se vihkiminen ole se juhla. Kai normaalisti kuuluu puheet morsiusparille ja niihinhän saa kaikkia hauskoja tapahtumia.Fiksuja ihmisiä kun ei ole mitää kaasoja tai bestmaneja.
   
 4. n49*' Vierailija


  Komppaan edellistä. Noin pieni porukka vielä, kaikki siinä pääsevät melkein samaan pöytään keskustelemaan keskenään ruokaillessaan. Minulla on tulossa ruokajuhlat vaikkei häät ja sinne tulee ruokailun ajaksi kaksi henkilöä soittamaan ja laulamaan hiljaista, melodista musiikkia 3-4 tuntia Ihan akustisesti.

  Ruokailun jälkeen sitten klo 22-23 alkaa karaoke.
   
 5. ----neito------ Vierailija

  Meillä oli häissä 10 ihmistä ja ainoa "ohjelma" oli vihkiminen ja ruokailu ja hauskaa oli kaikilla. Porukka istui samassa pöydässä ja juttua riitti.

  Eiköhän 20 ihmistä kannata istuttaa samaan pöytään ja tarjolle hyvää ruokaa. Pyytää sitten ihmisiä vaikka valmistelemaan puheita, jos sattuu olemaan sen tyylisiä ihmisiä. Puheethan voivat olla sitten hauskoja tekijänsä mukaisia.
   

Jaa tämä sivu