Hae Anna.fi-sivustolta

olkapääleikkaus

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä ""helmimamma"", 14.11.2005.

 1. ""helmimamma"" Vierailija

  Jep jep kesäkuun olkapäätapaturma alkaa nyt saamaan hoitoa. Kävin tapaturman jälkeen heti paikallisessa terveyskeskuksessa, mutta vamma diagnosoitiin venähdykseksi ja lääkkeeksi buranaa....Kilttinä söin buranaa ja toivoin käden parantuvan. Kättä ei pystynyt nostamaan sivuasennossa ollenkaan ja eteenpäin vain n.30 astetta. Sinnittelin palkattomalla lomallakin kolme viikkoa heinäkuussa ja elokuussa menin lääkäriin, kun kipu valvotti öisin. Menin siis yksityiselle. Onneksi oli tapaturmavakuutus ja sain röntgenin ja ultran vak.yhtiön maksuun. Magneettikuvauksesta täytyi vähän taistella mutta sain sen ja vasta siinä selvisi, että koko spinatus jänne kokonaan revennyt....ei siis ihme jos särkee. Saipa mieskin jonkun todisteen, ettei muija turhaan valittele. Sitten vakuutusyhtiö alkoi kinaamaan ettei moisesta tapaturmasta voi tulla tollainen vamma vaan mulla pitää olla jokin sairaus tai vamma entuudestaan. ( Lapsi riuhtaisi kättä jyrkässä alamäessä ) Niin ja ikää 38 vuotta. Äitini lainaa nyt rahat leikkaukseen ja leikkaus torstaina. Sitten jatkan vakuutusyhtiön kanssa taistelua. Aika homma tästä tuli kotona 5 lasta joista pienimmät 2v kaksoset. Toivon, että perhetuttu kirurgimme, joka leikkaa olkapäitä suomessa tällähetkellä eniten, saa käteni toimimaan.....hommaa kotona riittäisi....
   
 2. mielipide Vierailija

  On se kummallista, että vakuutuksista pitää maksaa vuositolkulla itsensä kipeäksi, ja sitten kun todella jotain sattuu, niin alkaa kauhea taistelu korvauksista.
   
 3. Samma här Vierailija

  Olen samanlainen tapaus. Loukkasin itseni vapaa-ajalla. Polveni hoidettiin, mutta ongelmia on ollut koko kropan liikeketjussa voimakkaan riuhtaisun seurauksena.

  OMT-fysioterapeutit eivät osanneet hoitaa virheasentoja. Ongelmani lisääntyivät ja mutkistuivat. Väitöskirjan tehnyt fysiatrilääkärikin tarjosi hoidoksi vain kipulääkkeitä ym. lääkkeitä
  että silleen..

  Koulutetut kiropraktikot ja eräs fysiatri, joka pystyy manipuloimaan tukirankaa ovat korjanneet tilannettani.

  Nyt hoitava ortopedini määräsi minut vasemman olkapään magneettikuvaukseen, koska siinä on kipua ranteeseen asti säteillen. Pitkään huonosti liikkunut yläselkäni on kenties aiheuttanut olkapään jonkin kapselin repeämmän. Onko edessä leikkaus, on avoin kysymys vielä.

  Mutta vakuutusyhtiöni ei ole suostunut maksamaan muuta kuin polveni hoidon. Lonkan ja selän magneetti- ja röntgenkuvaukset eivät ole olleet tarpeellisia, koska vammani ei ole voinut syntyä siinä riuhtaisutilanteessa. SE siitä.

  Fysioterapeuttien antama kuntoutus ei lähtenyt käyntiin asianmukaisesti. Onko kenelläkään kokemusta, voiko tuomioistuimen kautta saada korvaukset fysioterapiakäynneistä? Vai onko asiakas aina hävinnyt osapuoli näissä kysymyksissä?
   
 4. Samma här Vierailija

  Mielipiteitä, kokemuksia....
   
 5. Lilja Vierailija

  Arvelen, että sinulla on kiertäjäkalvosinvamma. Eli olkapäässä olevat niveleen kiinnittyvät jänteet ovat vahingoittuneet. Sinne voi tulla vikaa myös pitkittyneen rasituksen seurauksena kuten minulle, jänteen päähän on tullut kalkkia. Välillä käsi ei noussut sivulle ja eteen juuri lainkaan ja kipu oli kova. Sairaslomaa ja tulehduskipulääkettä, nyt taas pärjää.
   

Jaa tämä sivu