Hae Anna.fi-sivustolta

Onko joku jo saanut sikainfluenssa-rokotteen?

Viestiketju osiossa 'Odotusaika' , käynnistäjänä siri111, 27.10.2009.

 1. siri111 Vierailija

  Itselläni aika ensi viikolla. Te jotka olette rokotuksen jo saaneet, saitteko jotain sivuvaikutuksia/oireita?
   
 2. Kaksi lääkäriystävääni saivat eilen, toisella oli olkavarsi kipeä, toisella ei mitään oireita.
   
 3. tänään rokotettu Vierailija

  minulla on vaikea astma ja olen raskaana viikolla 27. Sain rokotteen tänä aamuna. Käsi meni kipeäksi ja vähän meinaa olla huono olo... ei muita oireita. Jos minulla ei olisi tuota astmaa niin en olisi ottanut rokotetta ollenkaan.
   
 4. sairaanhoitajat Vierailija

  tuttu sairaanhoitaja oli saanut viime viikolla; ei oireita. kuulisin muuten kans mielelläni jos raskaana olevia jo rokotettu! mietin itse, otanko rokotuksen.
   
 5. Rollepa Vierailija

  Tänään sain rokotteen (rv 32 + jotain...), joten vielä en osaa sanoa sivuoireista yms. Tuun kertomaan kun olen viisaampi :)
   
 6. mie myös Vierailija

  sain tänään rokotteen (rv 39 +) ja toistaiseksi ainakaan ei oireita.. toivottavasti ei tulekaan!
   
 7. -S-- Vierailija

  Minut myös rokotettiin tänään, rv12+3, hiehan käsivarsi tuntuu aralle. Neuvolaterkkari neuvoi ottamaan panadolia heti rokotuksen jälkeen ja myöhemmin lisää jos alkaa särkemään.
  Ja rokotuksen jälkeen piti odotella neuvolassa n.15min mahdollisten allergisten oireiden takia.
   
 8. käyty myös Vierailija

  Tänään iltapv:llä sikapiikki saatu (rv 38+1). Pari tuntia piston jälkeen oli käsivarsi kipeänä, nyt tuntuu kurkussa vähän karheutta, mutta voipi johtua ihan muustakin. Neuvolasta varoittelivat, että huomenna ovat oireet pahimmillaan, jos jotain tulee.
   
 9. Vierailija Vierailija

  Sain rokkotteen tänäaamuna ja raskausviikkoja on 17+6, ei viel mitään oireita..
   
 10. Vierailija Vierailija

  Rokote eilen. heti rokotteen jälkeen käsi kipeä. Illalla nousi kuume 38. Tänään tosi sairas olo, lihaksia särkee, pää kipeä, oksettaa, kurkku kipeä. Kamalaa! En tiiä oisinko ottanut jos oisin tienny, että tällasia tulee!!
   
 11. meikkis vaan Vierailija

  Aika outoa saada sikaflunssan oireet kun rokote ei sisällä elävää virusta... toi kurkkukipu siis ja oksettaminen... noi muut nyt voikin rokotteesta (kuten muistakin rokotteista) tulla.
   
 12. Vierailija Vierailija

  Sain rokotteen eilen, viikkoja 20+6. Illalla olkalihas kipeytyi, yöllä ei pystynyt nukkua kuin oikealle kyljellä. Aamulla pukeminen teetti vähän vaikeuksia, kun kättä ei saa nostettua. Hiukan saattaa olla flunssainen olo, mutta kuume ei ole noussut. Odottelin myös neuvolassa 15min, mahdollisten allergisten reaktioiden vuoksi.
   
 13. Vierailija Vierailija

  eilen saatu ja käsi on kipeä pistokohdasta. Muuten täysin normaali olo.
   
 14. piikki Vierailija

  Sain toissapäivänä. Viisi tuntia rokotuksesta käsivarsi tuli todella kipeäksi ja turposi, on edelleen vielä tänäänkin kipeä ja lievästi turvoksissa. Muita oireita ei tullut.
   
 15. Vierailija Vierailija


  Mulla ei kuume vain noussu, mutta en tiiä olisko muuttanu oloa miksikään, oli niin järkyttävät säryt, hiki/kylmä, pahoinvointia, lihakset ja nivelet kipeänä, en itse päässy sängystä ylös yöllä (raskauskin vaikeuttaa)..

  Huh, no, tänään on ollu jo vähän helpompi. ajattelin jo, että täytyy sen taudin olla kyllä sitten tosi paha. Ainakin pitempään kestää..
   
 16. Vierailija Vierailija

  Raskaana 38+2. Rokotteen sain noin 10 tuntia sitten. Parin tunnin päästä pientä kipua alkoi tuntua olkavarressa. Otin heti gramman parasetamolia. Nyt taas kipuilee käsi enemmän. Vaikea nostaa ja tuntuu painavan tonnin. Myös jalkoja särkee. Lähinnä reisien alaosaa, polven ympäri... Hitusen lämpöinen olo ja silmät sumeat (siten kun yleensä kipeenä ollessa on tai kuumeessa on). Hönelö olo...

  Toivottavasti ei synnytys ala parin päivän sisällä...
   
 17. Vierailija Vierailija

  otin rokotteen noin 9 tuntia sitten. muuta oireita ei ole tullut kun että käsi on pisto kohdasta todella kipeä. ei kärsi mitään nostaa.
   
 18. Vierailija Vierailija

  Kainalo, niska kipeä sekä pientä kuumeilua. Kämmen ja käsivarsi saattaa tulla myös kipeäksi. Pitäisi mennä ohi parissa päivässä.
   
 19. VierailijaP Vierailija

  Sain rokotteen torstaina 29.10klo 9 maissa. 7 tunnin paasta alkoi olla huono, todella flunssainen olo. Kotona 17:00 maissa kovat nivel - ja lihaskivut seka kuumeinen olo. Pakko ottaa ibuprofeiinia 800mg. Kuumeinen olo jatkui seka nivelkivut. Lisaa laaketta ennen nukkumaan menoa. Aamulla ihmettelin kipeita nivelia niin kasissa kuin jaloissa. Ei kun ibuprofeiinia naamaan ja toihin. Hieman helpompi olo oli tana perjantaina. Ei enaa nivelkipuja iltapaivasta. Ainoastaan flunssainen olo.
  Ensi yoksi taytynee kylla ottaa pari nappia, jotta saa nukuttua.
  Jos oisin oireet tiennyt en oisi ottanut moista rokotetta.

  t.PK
   
 20. Niuku Vierailija


  Käsivarsi kipeytyi niin kosketusaraksi, että haittasi nukkumista, mutta aamupäivällä jo meni ohi. Seuraavana päivänä päänsärkyä, muuten normaali olo. Ja nyt 2pv päästä ei enää mitään oireita. rv 20
   
 21. HMM83 Vierailija

  Eilen puolen päivän aikaan kävin rokotteen ottamassa. Iltapäivästä alkoi päänsärky ja illanmittaan nousi lämpö 37,8. Myös käsi on kipeä. Aamulla herättyäni ei tunnu olevan jäljellä enää muuta kun armoton päänsärky.
  Joten eiköhän tämä tästä. Toivottavasti myös masussa kaikki on ok. rv 13+3.
   
 22. vierailija Vierailija

  Kipuilua pistoskohdassa parin päivän ajan, ei muita oireita.
   
 23. jaa-a-a Vierailija

  Kirjoittaja lienee raskaana kun kirjoittelee näillä sivuilla... Silloin lääkkeenä pitäisi olla parasetamoli eikä ibuprofeiini...

  Itse otin rokotteen eilen, rokotteesta kuuden tunnin kuluttua alkoi pistoskohta kipeytymään ja illan mittaan käsi oli kipeä, vaikea nostaa ylös suoraksi. Yö meni ok ja nyt tänään käsi on pistoskohdasta vielä kipeä, mutta ei kipeämpi kuin eilen. Ei muita oireita ainakaan vielä.

  Tehosteaine aiheuttaa nämä oireet, mutta rokotteen tehon pitäisikin olla nyt jotain 90%, ilman tehosteainetta teho olisi noin 70%, merkittävä ero siis.
   
 24. Camelia Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  Otin rokotteen viime tiistaina, mulla oli käsi pistokohdasta kipeä pari päivää mutta muuta ei tullut.

  Rv 8+1
   
 25. kjdooo Vierailija

  Rokotettu 5 pv sitten, 3 pv käsi oli pistoskohdan ymäriltä 5-6 cm halakaisija alueelta kosketusarka ja punoitti. Ei muita oireita. Muidenkin oireet kuulostavat ihan normaaleilta mitä tänne on kirjoiteltu. Mulla rv 18+5 kun sen otin.
   

Jaa tämä sivu