Hae Anna.fi-sivustolta

onko sää noin huono

Viestiketju osiossa 'Thaimaa' , käynnistäjänä krabi, 12.01.2006.

 1. krabi Vierailija

  krabille ollaan menossa ja sää kartat ei hirveesti naurata. aurinkomatkojen mukaan sää on pilvessä ja sateista seuraavan viidenpäivän ajan. vastaavasti www.wunderground.com antaa ymmärtää, että sää olisi aurinkoista. kellään tietoa mikä tilanne on oikeasti eli sataako vai paistaa?
   
 2. shanghaista Vierailija

  wunderground nayttaa ainakin shanghaihin saan hyvin usein taysin pieleen
  tama sivu nayttaa meille aika usein oikean saan, ehka myos krabille

  http://www.worldweather.org/089/m089.htm
   
 3. Kaija Vierailija

  Me olemme myös lähdössä sunnuntaina, ensimmäinen viikko Phuketissa Katalla ja toinen Krabilla. Hieman huolestuttavalta näyttää säätilanne! Olisi mukava saada tietoa tällä hetkellä paikalla olevilta, mikä se todellinen säätilanne siellä on?
   
 4. nyt näyttää Vierailija

  jo paljon paremmalta ;= ) http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=phuket
   
 5. Tietoa Vierailija

  Voi hyvät hyssykät!!!
  Säähän on aina tähän aikaan vuodesta loistava, joten turhaan vahtaatte niitä sää tiedotuksia, perille päästyänne tulette sen huomaamaan.
  Ainahan ne tiedotukset näyttävät ukkosta ja mahdollista sadetta, kuitenkaan mitään vettä ei sada, joten olkaahan nyt huoleti ja nauttikaa että pääsette paratiisiin ;)
   
 6. Ritta Vierailija

  Olimme jouluna Krabilla ja Lantalla ja kyllähän siellä normaalisti ei enää pitäisi sataa tähän aikaan, mutta nyt on sikäli maailman kirjat ns. sekaisin, että vettä satoi ja enemmän kuin pari tuntia kerrallaan. Satoi päivän-pari ja sitten taas paistoi päivän ja pari ja osaksi oli pilvistä mutta kuitenkin olihan siellä lämmintä, vilu ei tullut. Eli kyllä ne ennusteet jotain tietää...
   
 7. nelli Vierailija

  Samoin me olimme viikon Krabissa ja toisen Lantalla. Ainakin viitenä päivänä/yönä satoi. Jopa tuntikausia yhteen syssyyn. Lantan saarella oli muutenkin pilvisempää.
  Mutta ei ihmeemmin haitannut. Uima-asut ja pyyhkeet eivät kuivuneet ja pesulastakin tullut pyykki oli kosteahkoa.
   
 8. sari Vierailija

  Olen myös kuullut parilta tuttavaltani, jotka olivat joulukuun alussa Phuketissa, Krabilla ja Siaminlahdella, että sateista on ollut. Aikaisemmin marraskuussa-joulukuussa reissussa olleet eivät ole sateita valitelleet, mutta nyt on saattanut sataa putkeen pitkäänkin, joten pienistä trooppisista kuuroista ei ole ollut kyse. Toisaalta lämpö ei katoa mihinkään ja muistaakseni alkuvuosi on kuivinta aikaa.
   
 9. Maria Vierailija

  Ei sääennustuksia kannata katsoa. Eivät yleensä pidä paikkaansa. Olimme kaksi vuotta sitten helmikuun alussa Krabilla. Kahteen viikkoon ei tullut pisaraakaan vettä, vaikka ennustukset näyttivät. Ei ollut edes pilvistä!
   
 10. tänä vuonna Vierailija

  sääennustukset kyllä pitivät paikkansa. Sadetta lupasivat ja sadetta saatiin. Mutta ihana loma silti oli...
   

Jaa tämä sivu