Hae Anna.fi-sivustolta

paljonko rahaa mukaan?

Viestiketju osiossa 'Turkki' , käynnistäjänä amadeus, 08.02.2005.

 1. amadeus Vierailija

  heipä hei!

  ollaan varattu reissu icmeleriin kahdeksi viikoksi, joten nyt on aika alkaa kerätä matkakassaa kokoon. paljonko arvioisitte että kyseisellä suunnalla palaa rahaa kahdessa viikossa? syön yleensä halvasti, eikä alkoholiakaan ole tarkoitus paljoa nautiskella. vaatteita ostan varmaan aika paljon ja retkiäkin on tarkoitus tehdä ( ainakin hamam, rhodos ja päiväristeily halutaan kokea ). kiitos jo etukäteen vastauksista!
  tulispa jo kesä...
   
 2. KRP Vierailija

  Kannattaa ottaa 1000 € niin ei tarvitse kituuttaa ja loputhan voi tuoda takaisin jos rahaa jää yli,tietenkin kannattaa vaihtaa liiroiksi vain muutaman päivän rahat kerralla.
   
 3. shoppailia Vierailija

  1000€ ja visa.Jos ei korttia niin 1500€ ottaisin.Kukin tavallaan lomailee... me käymme pari kertaa vuodes lasten kanssa ja tykkäämme ettei lomalla tartte pennei eli euroi eli liiroi venytellä.siis per aikuinen.hyvää lomaa!
   
 4. Minä Vierailija

  2 aikuista yht. 1000 €/viikko ja lisäksi 1000 €, jos aikoo kultaan sijoittaa. Tällä budjetilla olemme kahtena viime vuonna lomailleet. Tosin olemme teettäneet nahkavaatteita ja ystävimme kanssa vuokranneet ""oman"" risteilyn. Ilman näitä vähempikin riittää.
   
 5. Zue Vierailija

  Rhodoksen päiväristeily maksaa jo yksinään n.50e. Muut veneretket paikallisilta ostettuina 20-30e.
  Ruoka on halpaa, samoin kaikki paikalliset alkoholijuomat. Kaikki tuontijuoma on lähes suomen hinnoissa.
  Suosittelisin Visaa tai masteria, joilla saa helposti nostettua rahaa paikan päällä, eikä kurssikaan ole kovi huono. Raha kannatta vaihtaa paikanpäällä, jos edes tarvii vaihtaa. Todella moni paikka ottaa vastaa euroja. Silloin vaan pitää olla tarkkana hintojen kanssa ettei maksa liikaa..
  Riippuu hirveästi siitä mitä aikoo tehdä siellä et paljonko tarvii rahaa. Ehkä se 1000e on ihan ok. Ei tarvii sitten miettiä et pitääkö jotain jättää ostamatta.
  Piraattivaatteet on halpoja ja tosi hyvälaatusia, ainakin ne mitä minä olen sieltä ostanut. Esim.5 collegepaitaa mallia Diesel ym. maksoivat n.10e kpl, farkut n.20e.
   
 6. täällä yksi Vierailija

  Viimeksi meni jotain 350 euroa viikon aikana. Osallistuin muistaakseni 4 retkelle ( veneretki, hamam, kaupunkikierto ja turkkilainen ilta), vaatteita tuli ostettua melkein laukullinen ja joka päivä syötiin ulkona. Lisäksi oli käsihoito , jalkahoito ja hiusten leikkuu. Alkoholiin ei mennyt yhtään rahaa. Aurinkotuoleihin enkä banaaniveneisiin en myöskään hassannut. Aika monissa ravintoloissa ja kaupoissa voi maksaa kortilla, ettei kaikkea rahaa varsinaisesti tarvi olla mukana.
   
 7. Mummi Vierailija

  Zuelle tiedoksi kaikki paikalliset alkoholijuomat eivät enää ole halpoja. Olut kylläkin, mutta esim vodka ja gini lähes Suomen hinnoissa jopa kaupoissa.
   
 8. Alanyassa 2 viikossa meni noin 500E/hlö, ulkona syötiin ja muutamilla reissuilla käytiin. Hirveästi ei kyllä shoppailtu, mutta samaan tasoon elettiin kun suomessa. Eli kun katsoo muita viestejä, niin riipppuu paljon siitä miten leveästi haluaa elää. Itse en rahoja reissussa laske, mutta en vietä ""kulutusjuhlaakaan""
   
 9. etanaelli Vierailija

  Me olemme huomanneet että nelihenkinen perhe kuluttaa päivässä n.100e syömisiin ja juomisiin per päivä, sitten muut ostokset ja retket butjetoidaan erikseen. Yhteensä n. 2000-2500e per viikko saa kyllä hyvin menemään ja voi jo tehdä mukavasti ostoksiakin. Vähemmällä rahalla en kyllä lähtisi liikkeelle ettei tarvitse pihistellä.
  Ravintolahinnathan turkissa ei ole mitään halpoja illallinen n. 10e /henki ilman juomia!!!(tieto vuodelta 2003).
   
 10. §§§ Vierailija

  Se tosiaan on niin paljon valinnoista kiinni. Kyllähän sitä rahaa menemään saa vaikka kuinka paljon. Jos majoitus on aamupalalla ja päivällä aurinko pahtaa, ei rahaa mene kuin rittävään nesteytykseen ja illalliseen. Ei me olla kyllä ikinä saatu 100 euroa kulumaan ruokailuihin päivässä. Hyvin on syöty ja sitä mitä on mieli tehnyt. Alkoholijuomat ei tosin ole listalla joka päivä.
   
 11. KRP Vierailija

  Suurin piirtein 50 € mennyt päivässä kun tekee itse aamupalan,syö päivällä vaikka kebabin rannalta tullessa ja illalla sitten paremmin ravintolassa.Oma osansa menee ruokakauppaan ja illalla olusiin,myös ostoksia tulee tehtyä melkein joka ilta.
   

Jaa tämä sivu